Eşimle Baş Edemiyorum :)

Hala haksız olduğunu kabul etmiyorsun benim ailem ön planda olsun her dediklerini eşim yapsın gelsin gitsin kalsın ama eşimin ailesi dursun köşede mantık bu ama soyliyim doğru bi tavır değil aşırı bencilsin eşin bunu zamanla anlar ve aşılamaz sorunlar yaşarsın empati kurmayı öğren bence(önceki konunuda okudum eşine gerçekten yazık)

Son düzenleme:
2 konunada baktım rabbim eşine sabir versin ne kadar sorunlu bi insansın şu kadınlar klibinde ilk defa bi kocaya hak verdim biraz empati

Eşiniz akıllı bir adammış. Tavrı da çok yapıcı bence.

Siz kayınvalidenizin isteklerini kabul etmek zorunda değilsiniz, ama eşiniz sizin aileniz ne derse yapmak zorunda. Siz bir çay servisi yaptığınız 2 saatlik misafire size sorulmadığı için günlerce surat asabilirsiniz ama evinize 2 hafta yatılı misafir alırken eşinize sormanıza gerek yok. Sizce bu adil mi? Eşiniz misilleme yapmıyor, size hakettiğiniz gibi davranıyor. Ben tavrınızı çok şımarıkça buldum.

Eşinin kardeşi 2 saatlik çay içmeye geliyor diye surat yapıyorsun senin kardeşin 2 hafta yatılı geliyor Adam napsın

Eşin haklı sen 2 saat bile katlnmak ıstemıyorsun kardeşinin gelmesi ne ama seninkiler yatılı izinsiz 2 hafta kalmaya gelsinler olmaz öyle şey sen hatta çok haksızın mademki kurala tek kocan değil sende uyman lazımsın kardeşinde izin alsın 2 saat dursun gitsin 2 haftada ne demekmiş adam evinde tutsak gibi yaşayacak bulmuşsun gül gibi kocayı adam haklı 2 hafta kampmı kuracaklar evlilik paylaştıkça güzel izin almalıydın .

Son düzenleme:
Esin a dan Z ye haklı. Bence siz aşırı problemlisiniz. Kardeşleri çaya geliyor niye sana sormuyor diye olay cikariyorsunuz ama kardesiniz 15 gun sizde kalmaya gelebiliyor. Valla esin çok iyi ben büyük olay cikarir dim bence haddinizi bilmelisiniz esinizin ailesine karşı.

Esinizi tebrik ederim, cok akilli bir insan sizi kirmadan empati yapmanizi saglamis.
Yerden göge kadar hakli o sizin ailenize sizin hatiriniz icin hep iyi davranmis ,siz ayni seyleri onun ailesi icin yapmayarak bir bakima onun misilleme yapmasini saglamissiniz.
Unutmayin iyilik hicbir zaman tek tarafli degildir.

eski konunada baktim vallahi dayanılacak gibi degilsin kendine nerede görüyorsun acaba adam tamam haber vermemis swn düzgünce hizmetini et sonra konus esinle bi daha haberli gelsinler surat asmak nedir birde 2 hafta kendi kardeşlerin gelicek haber verme geregi duymadan sana şunu net olarak soyliyim bu kafayla gidersen eşinin evi terk etmesi yakindir emin ol

Aynen kardeşim katılıyorum sözlerine böyle böyle soğutuyorlar iyi insanları kendilerinde de ailesindende sonrada bizim koca damat niye böyle ?

Bıkar zamanla konu sahibinin gerçek kimliğinde çıkmış zaten hep bana bana soğuyunca ara artık naparsa yapsın eskisi gibi asla olmaz ne demişler kendim ettim kendim yandım

Madem sormuşsunuz kırmadan söyleyim siz abartıyorsunuz..
Eşinizin yaptıklarında bir art niyet göremedim, ayrıca 2 haftalığına yatılı misafir gelecek demişsiniz bu adamın yatması kalkması duşu yani rahat edemeyeceğini söylemekte çok haklı ben bi misilleme görmedim..

Ayrıca bizim örf adetlerimize göre misafire hürmet çok önemlidir.. Benim için bu böyledir.. Kan kusarım kızılcık şerbeti içtim derim..
Size tavsiyem eve gelecek insanlarda eşinizin kardeşi yani müsait misiniz diye sormuş eşiniz de kardeşi yani ne diyecek çok normal..
Gelen insanın bi kabahati yok..
Evine gittiğim birinden Güler yüz görmesem(hastalık ve çok önemli meseleler hariç) evine adım atmam, çağırmam da..

Konu sahibesi relaks ol, ev dağılsın ama gönüller dağılmasın..

Esini tebrik ediyorum. Normalde erkekler bu durumda etmedigi hakaret kalmayarak tepkisini dile getirir. Ama esin gayet efendice kendisinin kirildigi noktalari seninde anlamani istemiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…