Eşimle Baş Edemiyorum :)

Sen 2 saat misafire katlanma sonra 2 hafta misafir kilitle adama. Gayet mustehak bence. Adam yerden goge gokten yere hakli.

Valla kardeşi geldiğinde hizmeti eşin yapsaydı ben de yüzde yüz haklı derdim. Bana sorulmadan böyle davete ben de kızarım hatta hicbhi şey de yapmam. O konuda çok haklısınız bu tahammülsüzlük değil. Yalnız sizin kardeşin de iki hafta kalması lazımsa fikir almanız gerekti.

Sen 2 saat misafire katlanma sonra 2 hafta misafir kilitle adama. Gayet mustehak bence. Adam yerden goge gokten yere hakli.
Çok saçma değil mi?
Ben mutlu olurum evime ailem dışında insanlar gelince, hiç değilse eşinin adına mutlu olabilir.
Amaç yalnız kalıp evliliğin tadı çıkarmak değil, 2 haftalık kardeşi geldiğine göre.

Kesinlikle eşiniz haklı ve çok da anlayışlı davranmış başka biri olsa daha büyük sorunlar çıkardı biraz empati kurun lütfen sizin hizmet etmeniz bişeyi değiştirmez adam da yardımcı olurum demiş zaten haksız olduğunuzu düşünüyorum

Onun sana yapmasını istemediğin şeyleri sen ona fazlasıyla yapıyorsun.Bir empati kursana.Kardeşlerine telefonda diyecekki bir eşime sormam lazım.Sonra arayıp diyecekki eşim yorgunmuş gelmeyin.Bu mümkünmü yani.İnsan biraz idare eder.Kendi kardeşini oma sormafan iki hafta yatılı kabul ediyorsun.Bide onun ailesine surat yapıyosun filan.Siz daha çok sorun yaşarsınız ve net bir şekilde haksızsın.

Esiniz o kadar hakli ki.anlamaniz icin empati yapmanizi saglamaya calisiyor ama yine de ise yaramiyor bence.siz 3mpati kurmuyorsunuz cunku.
Kardesinizin 2 hafta kalmasi haber verilmeyecek kadar onemsiz ve normal sizce ama bir aksam cay jcmeye gelecek kardes icin haber edilmeli yorgun olmadiginiz zaman olmali.gercekten haksiz oldugunuzu gormelisinjz.kvnizin istrkleri hakkinda ayrinti vermemissiniz ama kimbilir ne istediyse sevmiyorum diye reddettiniz ama sizin ailenizin isteklerine esiniz karsilik vermeyince bozuluyorsunuz.bence gozden gecirin davranislarinizi .

Kk da gördüğüm en aklı başında eşlerden biri, Yerden göğe kadar haklı.

Vallaha eşimin ailesinden biri aniden gelince panikle evi toplarım dağınıksa eşimde anlar ve bana yardım eder ,haberim varsada iki gün öncede hazırlık yaparım misafirlere buda onun hoşuna gider ben sadece ev dağınıksa paniklerim okadar misilleme falan da olmaz böylece

Eşiniz olay çıkarmadan, kibarca yanlışınızı göstermeye çalışıyor. Şanslısınız bence. Çünkü gerçekten feci kavga çıkarmalık bir konu.
Adam 2 hafta boyunca şortla serilemesin koltuklara, kendi evinde istediği gibi hareket edemesin; ama siz 2 saatte, taş çatlasın 3 bardak çay doldurdunuz diye surat yapın.
Gerçekten haklı olduğunuza inanıyorsanız devam edin ama bunun sonu kavgaya varır. Biraz empati yapmanızı istiyor eşiniz ve çok haklı.

Eşiniz haklı siz onun kardeşleri için bana sorulmadı diyorsunuz ama siz de kendi kardeşleriniz geldiğinde eşinize sadece kardeşim gelecek diyor muşsunuz sizin yaptığınızda emrivaki oluyor.

Neyiyle baş edemiyorsunuz anlayamadım :) gayet kibarca empati yapmanı sağlıyor . İllaki kendi ailen gelince rahat olursun ama eşinin ailesi de binbir ricayla randevuyla gelecek değil her zaman . Hazırlıksız yakalandığınızda eşiniz de işin bir ucundan tutar halledersiniz. Bu konuda eşiniz haklı. Boşuna evliliğinizi bu sebeplerle yıpratmayın.

Teorikte esiniz hakli duruyor, yerinde davraniyor, mantikli ama pratikte neden zorlandiginizi anlayabiliyorum. Kadinin cagirdigi misafirle erkegin cagirdigi misafir ayni olmuyor. Burada kardes ayrimi yok bariz bir fark oluyor cunku. Erkekler o kadar aktif rol almiyor. Evliliginiz yeni sanirim. Baslarda oluyor boyle. Esiniz de kendince hakli ve mantikli. Zamanla evlilige alisir, orta yol bulursunuz.

bence sorun esinizde esinizde degil eger bir eve gidilecekse evin beyi degil hanimi aranmali cunku geecekten misafir bayanlarin sirtindan geciyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…