Eşimle Baş Edemiyorum :)

Eşiniz haklı, siz bencil bir kişiniz.
Kendi kardeşiniz gelince mesele yok ama onun kardesi gelince omo bon hozmot odoyorom.

Bence eşiniz gayet normal ve olması gibi davranmış. Bence yanlış düşünüyorsunuz çoğu konuda. Kendiniz istediğiniz gibi davranıp ondan başka şeyler beklememelisiniz

Eşiniz çok haklı. Siz bir çaya geliyorlar diye tartışıyorsunuz ama kardeşinizin iki haftalığına gelmesine bozulan eşinizi haksız görüyorsunuz, oluyor mu böyle? Herşey hizmet değil, adam size açıklamış nedenini de güzelce. Tamam kadınlar kendini ezdirmesin ama erkekleri de kukla sanmasın, kimse taş kovuğundan çıkmadı.

Derdinize hayran kaldım.
Kesinlikle eşiniz hakli. Kardeşini de eşime bir sorayim diye misafir etmesin insan bir zahmet. Iki bardak çay koymak bu kadar buyutulmemeli. Siz kendiniz demissiniz, adam sizin aileniz için elinden geleni yapıyormuş hem de. Sizinki baya baya vicdansizlik. Kardeşlerini asik bir suratla ağırlamak ne kadar zoruna gitmiştir, bunu düşündünüz mü hiç?

Bende yazmak istiyorum ; evet eşiniz çok haklı. Bencillik yapan taraf sizsiniz .

Eğer sık olan bir durum değilse , eşiniz tabi ki çay içmek için gelmek isteyen kardeşlerine " dur eşime sorayım " diyemez.
Buyrun gelin demesi çok normal.
...

Kendileri sizi arasalar daha şık olurdu tabi de bunda eşinizin bir kabahati yok.

Ailem geldiğinde eşim surat assa hiç unutmam bu yaptığını.
..

Hizmet etmek nedir anlayamıyorum. Eşiniz çay doldursun,getirip götürsün .

Ben hizmet ediyorum diye kendinizi etiketlerseniz elbette böyle başkan ini davranirsiniz ve yardım gelmez size.
.....

Kardeşiniz 2 hafta neden kalıyor ? Çok fazla.
Yatılı misafir için o evde kim varsa ondan izin alınmalı.

Ortak kullanım alanında bencillik yapılmaz.

Eşiniz makul biri. Bu iş inada binmeden oturup konusmalisiniz.

Esinin 2 saat icin geldigi kardesine bin ton laf edip surat asarak agirliyorsun ama senin 2 hafta kalmak icin gelen kardesine tepki verince esin haksiz oluyor oyle mi? Es bisey yapacagi zaman haber versin ama sen kafana gore kardes cagir sen kv bisey isteyince canin istemeyince yapm( ki bunfa haklisin ) ama bu hak esindede var fazlasiyla bencilsin kusura bakma esin hakli

Bence eşin haklı, hizmet etsin ya da etmesin sorman gerekir. İkinizin ortak alanı orası. Dediği gibi belki kardeşine karşı güler yüzlü olacak kısaca misafir ağırlayacak modda olmayabilir. Ailelerin isteklerini yapma konusunda da çok mantıklı konuşmuş. Kusura bakma ama eşine hak verdim canım.

Eşin haklıı.
Çok sabırlııı.
Çokkkta nazikmiş.
Kusura bakmayın ama bazen erkeklerin çok üstüne gidiyor bazı kadınlar.
Adam kardeşine dur karımdan izin mi alıym desin. Altı üstü çay ya çayyy... yok olmaz yemeğe gelin diye ısrar edip eşinin hatrı için bigün yorgunluga rağmen idare etseydin trip atmadan adam ne kdr mutlu olurdu.

Hıı haklısınız emirvaki kötü bişey ama bencillik ve empati yoksunlugu daha da kötüdür.

Hele ki eve gelen misafire karşı ister yorgun ol ister hasta modum düştü yüzüm asıldı bahanesi çok yanlış. Misafire hizmet önemlidir. Güzeldir. İnsanların evinde çay yok mu sanki? Sizin güler yüzünüze sohbetinize geliyorlar. Hiç kimse gelmeyip kapınız çalınmasa daha mı iyi...

Yanlış anlamayın ama biraz eşiniz tarafından da düşünmelisiniz.

Benim eşim acil olmayan bi durum olmadıkca espiri yaparak içişleri bakanıma sormam lazım der:) önce bana sorar. ( ailesinin gelmesi hariç) ben de eşime sorarım. Hizmeti ben yapıyorum diye bişey yok. Oda işten gelip ayagını uzatıp tv izlemek istiyor olabilir. Sorulacaksa karşılıklı olmalı.

Bir de siz istemediginiz şeyleri yapmazken ve bunu hatır vs dinlemeden açıkca söylerken haklısınız ama eşinizin hakkı yok. Çok üzücü. Biraz kendinizi onun yerine koymanızı istemiş. Ama siz kendinizi değiştirmek yerine hala sadece onu şekillendirmek derdindesiniz. Fedakarlıkta, hatır da, saygı da karşılıklıdır...

Not: sert olmuşsa kusura bakmayın. Sizi tanımam etmem, kişiliğinize karakterinize sözüm yok, nazik bir insansınız belli. Umarım evliliğinizi yıpratmazsınız.

Çok haksızsınız . Kendinize yapılmasını istemediğin şeyleri eşinize yapıyorsunuz adam tepki verincede küsüyorsunuz .. servis için yardım isteseniz misafirinizide güle oynaya yollasanız keşke

Haha sizin beyinden bende istiyorum valla. Adam sizden izinsiz kardeşini çaya davet edemiyor ama sizin kardeşiniz 2 hafta kalmaya geliyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler bilir misiniz?

Eşiniz makul davranıyor. Sizin yaptıklarınızdan hiçbir farkı yok ki. Hayat müşterek ama ev kadının mantığını haklı bulamıyorum. Eğer ev işleri ya da misafir ağırlama konusunda sizi yalnız bırakıyorsa bu yüzden habersiz misafir kabul etmiyorsanız aynı taktiği uygulayın. Siz de onun gibi oturun şen şakrak olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…