• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

birde bana telefonumu değiştrdiğim halde bulup dediği şey ailene dicem benimle birlikte oldu ( ASLA ÖYLE BİŞEY YOK ) , seni herkese rezil etcem neler neler . ben hiç kendimi bozmadım elinden geleni ardına koyma , sen psikopatsan ben senden psikopatım dedim , hiçbişeyde yapamadı ben çok kararlıydım çünkü karşıma çıkıp boğazıma bıçak dayasa ölürdüm yine dönmezdim. dönmedimde , evlendim aşık oldum demem o ki bu psikopatın karşısında dimdik dur ve ayrıl asla kararından dönme , emin ol hayat seninde karşına aşık olacağın annene saygı duyan , ailene hürmet eden birini çıkaracaktır...
Iyi ki geri donmemissin bu insanlara ne kadar anlayışlı iyi olsa nda karşılığı yok ablam şehir dışında teyzemde ikisi de yeni taşındı açık adreslerini bilmiyor olmadı bi süre gidicem

Keşke olsaydi ne diyeyim ama bende yalan olmaz aklınıza yatmayan taraf ne ise cevaplandirayim
Aslında eşinize benzemese de erkek kardeşimin kv si ile benzer bir sorunu var tabi hakaret falan kesinlikle yok,ama aynı ortamda pek bulunmaz soğuktur!İşi ileriye götürse tabi ki tepkimiz olur, onun tarafından baktığım da bazen haklı görüyorum..
Şöyle anlatayım Erkek kardeşimin eşi babasız büyüdüğü için annesi fazlaca düşkün,fazla korumacı ve asla kızında hata görmeyen aşırı derecede karşı tarafta hata arayan birisi.Evliliklerinin başında çok ağır olmasa da sorunlar oldu ve sanırım yengemizin her problemi annesiyle paylaşmasından kaynaklı kv nin tepkileri oldu.Yerli yersiz arkasından konuşmaları,Erkek kardeşimin bulunduğu ortamlarda pek hesaba alınmaması,özellikle de nişan aşamasında(Birebir tanığım kızın evine gittiğimiz gün ağızlarında ailecek kahvaltı yapalım dedik ama)!Kv nin bazı emrivakileri ,özellikle de tatillerde kızını ısrarcı çağırışı vs vs....Çok örnek verebilirim velhasıl.Diyeceğim o ki şimdi kv canım dese kardeşim canın çıksın anlıyor,yengemizin aile düşkünlüğü de maalesef kardeşimi daha da çok uzaklaştırıyor...Eğer önceliğinizin kendisinden başka biri olduğunu düşündürtüyorsanız bu bazı erkeklerde aşırı komplekse dönüşüyor.Kardeşimin şu an yaşadığı bire bir bu.Tabi eşinizi bilemem.

Aslında eşinize benzemese de erkek kardeşimin kv si ile benzer bir sorunu var tabi hakaret falan kesinlikle yok,ama aynı ortamda pek bulunmaz soğuktur!İşi ileriye götürse tabi ki tepkimiz olur, onun tarafından baktığım da bazen haklı görüyorum..
Şöyle anlatayım Erkek kardeşimin eşi babasız büyüdüğü için annesi fazlaca düşkün,fazla korumacı ve asla kızında hata görmeyen aşırı derecede karşı tarafta hata arayan birisi.Evliliklerinin başında çok ağır olmasa da sorunlar oldu ve sanırım yengemizin her problemi annesiyle paylaşmasından kaynaklı kv nin tepkileri oldu.Yerli yersiz arkasından konuşmaları,Erkek kardeşimin bulunduğu ortamlarda pek hesaba alınmaması,özellikle de nişan aşamasında(Birebir tanığım kızın evine gittiğimiz gün ağızlarında ailecek kahvaltı yapalım dedik ama)!Kv nin bazı emrivakileri ,özellikle de tatillerde kızını ısrarcı çağırışı vs vs....Çok örnek verebilirim velhasıl.Diyeceğim o ki şimdi kv canım dese kardeşim canın çıksın anlıyor,yengemizin aile düşkünlüğü de maalesef kardeşimi daha da çok uzaklaştırıyor...Eğer önceliğinizin kendisinden başka biri olduğunu düşündürtüyorsanız bu bazı erkeklerde aşırı komplekse dönüşüyor.Kardeşimin şu an yaşadığı bire bir bu.Tabi eşinizi bilemem.
senin kardeşin haklı , bir evlilikte sorunlar ev içinde kalmalı herşeyi gidip annesine anlatan bir bayanda suçludur yani sizin gelininzde çok hata var bu konuda . kardeşiniz olan olaylardan kaynanasından soğumuş olabilir bundada haklı. ama yinede kalkıp hiçzaman terbiyesizce bir laf etmemiş . bu arkadaşın durumu çok farklı , karşısında annesine süprüntü kelimesini kullanmış bir adam var. kimse kimseyi sevmek zorunda değil , bizim annelerimiz diye görüşmek ,sevmek zorunda değiller isterse görüşmesin ama saygı duymak zorunda !

Sen onlarla kavga etsen de ne yapsanda karşında seni o an yada ilerleyen dönemde durup düşünüp bu kızda bunları demişti haklımıydı acaba diyeceğin kişiler yok. O yuzden bence ne bulaştığına değer ne o anın stresıne. Sırf ıcımde kalmasın dıyosan eyvallah. Bu arada iğneleyıcı tavırlar kompleksler kıskanclıklar vs saydınız ve akrep burcu dednız ya arkadslar. o özellıklerın hepsi görumcem de mecut. bu ara buz gibi soğudum zaten. Doğum gununu de biliyodum anaaaa bi baktım ki Akrep ! Vallaha akrep. Diyodum bu fesatlık, bu kendini ötekilestrme, bu buraları ben yarattım modları falan. en iyisi benimler. valla farklı şehirlerdeyız ama yoruyo beni gözümden düştükçe düştü.

Ya lavanta, soylemeden gecemeyecegim. Sen de bu sitede cok nazik, cok sevimli gibi hissettigim uyelerden birisin -Minnie gibi.-

Insallah cok cok mutlu olursunuz.
Cok tesekkur ederim canim, bi iyilik varsa Allahtandir.. Sizin guzel gormeniz var bi de.. Allah razi olsun..

Acaba diyecek birşey kalmadı
Aslına bakarsan su yaşadıklarıma üzülüyorum ama bi yandan da bu olayın patlaması o mesajı atması iyi oldu diyorum gerçek yüzünü tamamen görmüş olduk içinde ki fesatliklar tamamen döküldü ortaya.ama bana acayip gelen birşey var eşim olacak adam ortada bisey yokmuscasina indim surdayim burdayım aşkım falan yazıyor halen ne bekliyor kaldığımız yerden devam etmeyi mi kendi annesine bu lafların imasini etsem beni mahveder kendini ne sanıyor nerdegoruyor da devamı düşünüyor
Adamin ozguveni oyle yuksek ve kendini oyle hatasiz goruyo ki, senin de onu oyle gordugunu saniyor buyuk ihtimalle.. Bir de senin, ailenin ne dusundugu onemli degil ki onun icin, bunca kirilmanizi algilayamaz..

Sizde somut bir şekilde karışan bir kaynana modeli var ama benim annem evimize sayılı gelir bana şunu yap bunu yap diye müdahale etmez şu durumda bile anlasiyorsan mutluysan devam et ben yerimi bilirim diyor

Adamin ozguveni oyle yuksek ve kendini oyle hatasiz goruyo ki, senin de onu oyle gordugunu saniyor buyuk ihtimalle.. Bir de senin, ailenin ne dusundugu onemli degil ki onun icin, bunca kirilmanizi algilayamaz..
Bilmiyorum uzman degilim sonuç da ona ancak bir uzman yardim edebilir ve anlar onun bu durumu beni aşıyor basedemiyorum

Bilmiyorum uzman degilim sonuç da ona ancak bir uzman yardim edebilir ve anlar onun bu durumu beni aşıyor basedemiyorum
Narsist ve kompleksli bi adam var karsinda bence.. Ayrica bencil.. Bu huylardan biri bile hayati dar ederken kombo olmus bunun bunyesinde.. O yuzden artik değmeyecek biri icin senelerini, hayallerini, gencligini ve guzelligini heba etme..
Cevap bile yazma derim mesajlarina, annesiyle de muhatap olma; o egosu ve burnu bi insin asagiya da şok olsun.. Evden ayrilacak misin o gelmeden?

regarde-moi regarde-moi diye bi üye vardı kocası seninkine çok benzer,sözlü ve psikolojik şiddetle başladı sonra kız dayak yedim diye konu açtı ve 2 senedir falan yok ortada

Önceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler

Valla ben takdir ettim sizi. En son burada bir uye annesiyle esi arasinda kalmis ve annesine hakaret eden adami savunuyordu "annem de oyle demeyecekti" diyerek. Hala aklima geldikce kadinlar neden annelerini bu kadar kucuk dusurur diyordum ki sizin konunuzu okudum.

Insallah kararinizdan pisman olmazsiniz.

Önceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler
İyi de annen kötü bişey söylememiş ki eşin çok haksız annen seni düşündüğü gibi damadını da düşünür korumak kollamak ister sonuçta o da oğlu sayılır senin eşin bu koruma içgüdüsüyle yaklaşan bi kadına nasıl böyle art niyetli davranabilir çok ayıp çok saygısızmış eşin kusura bakma ben olsam anneme laf söylettirmezdim

Tedirgin olma nedenim iki kez ameliyat geçirmem dr lar zaman kaybetme dedi çok bile kaybettim ama artik kaderimde ne varsa razi olmak zorundayim
bizde çocuğumuz olsun diye uğraşıyoruz. seni çok iyi anlıyorum, anne olmayı çok istiyoruz. ama çocuk yapıp boşansan bile kurtulamazsın bunlardan.çocuk olduğu sürece ömür boyu görüşmek zorundasın, göstermezler bile Allah korusun. hayatını dahada zorlaştırırlar.

Off o kadar ağır geliyor ki anlatamam başına dünyayı yikinca annen yüzünden bu hale geldik diyor
dönsün kendine ve anasına baksın dengesiz.
onun ve annesinin yüzünden 6 yıl huzura hasret kaldın, mutlu evlilik yaşayamadın. kaç kez evini terkettin.
annen iyi niyetli 3-5 cümlesiyle mi suçluymuş?

kocan olacak adam ve anası dengesiz canım.
Rabbim tez zamanda kurtarsın seni ondan ve anasından.

Back
X