• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Hakkında hayırlısı olsun canım bende yaşadım.9 aydır ayrıyız ama bizim dava çekişmeli devam ediyor.ilk ay çok zordu sonra oh be diyorsun sonra tekrar boşluk hissi.ben kendimi okula derse verdim film izliyorum arkadaşlarla dışarı çıkıyorum.keyif alıyor muyum hayır.alışıyorum işte
Daha çok yeni biliyorum zamanım boşa gitti hissi haksızlığa uğradım hissi v.s... hepsini yaşıyorum çevreye açıklama yap o bu şu. .. daraliyorum

Evet canım çok sıkıcı hepsi boşa giden zaman hissi.hayat bazen sen bir yerden alır bir yere koyar ve burdan devam et der.iyi yada kötü hayat devam edecek.belki ilerde daha mutlu günler görürüz

Bilmiyorum şu an bi keyif almıyorum evimi özlüyorum bazen. Bosluktayim
Yıkılan hayaller var ortada, uzulmen cok normal, once bunun olmasi gerektigni kabullen ve acini sindirerek yaşa ve atlat Allah'in izniyle.. Rabbim oyle buyuk ki, merhemini sürüyor, O'na sığın, rahatlarsin insaAllah..
Cok buyuk bi adim atarak mutlu olmayi sectin minnie.. Bundan sonrasini bilemeyiz evet ama hic olmazsa umudun var.. Eski esinle ise nasil gidecegi gayet belliydi.. Ama zamanin boşa filan gitmedi, sen cabaladin evliligin icin, icin rahat hic degilse, pismanlik ve acaba yok..
İstersen icindekileri bi kağıda yaz dok, sonra oku, sonra da yirt at.. Gerekirse bi uzman yardimi al millete duyurmadan (gereksiz yorumlarla ugrasma).. Ama geçeceğine emin ol.. Bu kadar acı cekmenin nedeni, hic gecmeyecek sanman.. Ne geçmiyor ki.. Biraz sabir ve bol dua..

Daha çok yeni biliyorum zamanım boşa gitti hissi haksızlığa uğradım hissi v.s... hepsini yaşıyorum çevreye açıklama yap o bu şu. .. daraliyorum
Hic kimseye aciklama yapmak durumunda degilsin, zaten ne kadar cok laf o kadar cok bas ağrısı.. Olmadi deyip kestir at.. Samimi olduklarin zaten bilir durumu az çok.. Kendini sıkma kesinlikle.. Aglamak istediğinde ağla..
O hislerin de cok doğal, insan yarim kalan duygu ve hayallerine yaniyor ama avantajlarin cok fazla yine, cok sukur.... Cocuk yok, yaşın genç, ailen yaninda vs..

Hic kimseye aciklama yapmak durumunda degilsin, zaten ne kadar cok laf o kadar cok bas ağrısı.. Olmadi deyip kestir at.. Samimi olduklarin zaten bilir durumu az çok.. Kendini sıkma kesinlikle.. Aglamak istediğinde ağla..
O hislerin de cok doğal, insan yarim kalan duygu ve hayallerine yaniyor ama avantajlarin cok fazla yine, cok sukur.... Cocuk yok, yaşın genç, ailen yaninda vs..
Ailem yanımda çok şükür çocuk yok evet avantaj ama benim için deil yaşım geçiyor ve bu konuda ciddi rahatsızlığın var .hep bi gelecek kaygısı icmde. Tek tük sigara içmeye başladım nefret ederdim sigaradan

Evet canım çok sıkıcı hepsi boşa giden zaman hissi.hayat bazen sen bir yerden alır bir yere koyar ve burdan devam et der.iyi yada kötü hayat devam edecek.belki ilerde daha mutlu günler görürüz
Inşallah biliyorum bu bi süreç ve geçecek. Umarım sende en kısa zamanda iyi hissedersin

Yıkılan hayaller var ortada, uzulmen cok normal, once bunun olmasi gerektigni kabullen ve acini sindirerek yaşa ve atlat Allah'in izniyle.. Rabbim oyle buyuk ki, merhemini sürüyor, O'na sığın, rahatlarsin insaAllah..
Cok buyuk bi adim atarak mutlu olmayi sectin minnie.. Bundan sonrasini bilemeyiz evet ama hic olmazsa umudun var.. Eski esinle ise nasil gidecegi gayet belliydi.. Ama zamanin boşa filan gitmedi, sen cabaladin evliligin icin, icin rahat hic degilse, pismanlik ve acaba yok..
İstersen icindekileri bi kağıda yaz dok, sonra oku, sonra da yirt at.. Gerekirse bi uzman yardimi al millete duyurmadan (gereksiz yorumlarla ugrasma).. Ama geçeceğine emin ol.. Bu kadar acı cekmenin nedeni, hic gecmeyecek sanman.. Ne geçmiyor ki.. Biraz sabir ve bol dua..
Allah a sığınıyoruz zaten su an elimden başka birşey gelmiyor

Şu ara beynin sana oyunlar oynar güzel anılar aklına gelir acaba dersin acaba boşanmasa mıydım, düzelir miydi vs,ama bu sese kulak tıka, neden boşandığın çok net, adam net annesi net,kendi hayatında sözde özne olduğu bir hayatın vardı, kendi aileni kenara itip kaynanana kul köle olmadıkça yürümeyecekti bu evlilik

Eski konularını aç aç oku

su an sosyalleşme hiç birşey yapmak istemiyorum içimden gelmiyor zaman gerekiyor galiba
Bu saatten sonra kandirmasi gibi bi olasılık yok
hayırlı uğurlu olsun canım.
evlilikler de sigara gibi bağımlılık yapan bir şey.
elbette alışkanlıkları terketmek, yeni hayat düzenine alışmak zor.
kendi evin olması ve onu terketmek zor.
ancak senin evlilik içinde ve sonrasında acı çekmene sebep olan insanın sana yaşattıklarını düşün ve en doğru kararı verdiğin için mutlu olmaya bak.
elbette üzüleceksin, ağlayacaksın. kendini kasma.
zamanla yeni hayatına da alışacaksın ve inşallah çok daha mutlu olacaksın.

Çok zorunda bu kadarını tahmin etmiyordum bu arada çok kanamalı bi adet dönemi geçirdim kimyasal gebelik oluşmuş düşük gebelik değeri çıkmıştı herşey katman corman hayatım drama daginik
nasıl olmuş o, bi kaç aydır ayrı değilmiydiniz
gözün aydın, hayırlı olsun

çok merak etmiştim seni cevap yazmayınca barıştılar herhalde demiştim.. eşinin anlaşmalıyı kabul etmesine sevindim sana en azından bu süreçte zorluk çıkarmamış... yaşadığın şeyler zor minnie hem evliliğin zordu hem de tabiki ne kadar kötü olursa olsun ayrılmak boşluk yaratır.. ama bir süre sonra vicdanının rahat olduğunu göreceksin kendin için en doğrusunu yapmış olduğunu anlayacaksın. umarım bu süreci yara almadan atlatır hayatına yeniden başarsın mutlu olmanı çok istiyoruz.

senin adına sevindim minnie minnie hakkında hayırlısı olsun.Mutlu olmanı dilerim
O kadar naifsin ki sağlığına dikkat et lütfen ve sigara filan içme :kahve:

nasıl olmuş o, bi kaç aydır ayrı değilmiydiniz
gözün aydın, hayırlı olsun
Hayırlı olacak bi durum yok tam olayların olduğu dönem adet görmedim strese bağladım zaten rahatsızlığın var gebe kalamiyorum. Kistim olduğu için dr a gittim tahlil yapıldı çok düşük bi hamilelik değeri çıktı daha sonrada şiddetli bi adet kanaması kimyasal gebelige bagladilar olay bu hamilelik yok yani

çok merak etmiştim seni cevap yazmayınca barıştılar herhalde demiştim.. eşinin anlaşmalıyı kabul etmesine sevindim sana en azından bu süreçte zorluk çıkarmamış... yaşadığın şeyler zor minnie hem evliliğin zordu hem de tabiki ne kadar kötü olursa olsun ayrılmak boşluk yaratır.. ama bir süre sonra vicdanının rahat olduğunu göreceksin kendin için en doğrusunu yapmış olduğunu anlayacaksın. umarım bu süreci yara almadan atlatır hayatına yeniden başarsın mutlu olmanı çok istiyoruz.
Direndi biraz ama zorluk çıkarmadı. Bi derdin sikintin olursa yanındayım dedi bitti gitti.

Direndi biraz ama zorluk çıkarmadı. Bi derdin sikintin olursa yanındayım dedi bitti gitti.
Allah sabır versin sana , çok zordur eminim şu an içinde bulunduğun durum. Ama geçecek , bir gün "iyi ki " diyeceksin inşallah. Kolay mı evini yıllardır yaşamaya alıştığın insanı eşyalarını tüm hayatını değiştiriyorsun.. ama bunun sorumlusu sen değilsin. Elinden geleni fazla fazla yapmışsın zaten. Bundan sonra çok daha güzel bir hayatın olur inşallah..

Bu süreci de en az hasarla atlatırsın inşallah...

Şu ara beynin sana oyunlar oynar güzel anılar aklına gelir acaba dersin acaba boşanmasa mıydım, düzelir miydi vs,ama bu sese kulak tıka, neden boşandığın çok net, adam net annesi net,kendi hayatında sözde özne olduğu bir hayatın vardı, kendi aileni kenara itip kaynanana kul köle olmadıkça yürümeyecekti bu evlilik

Eski konularını aç aç oku
aynen dediğin gibi oluyor beynim oyun oynuyor ilk flört zamanları güzel günler geliyor aklıma huzunleniyorum diyorum ki bu kadar güzel başlayan ayaklarımı yerden kesen aşk böyle bitmemeli bu hale gelmemeliydik.ama ben çabaladim bu hale bu günlere ben getirmedim bu iliskiyi..hayalimdeki mutlu tablo oluşmadı diye üzülüyorum .çok sıradan bi mutluluk pesindeydim ama o bile olmadı bir bebeğin olduğu küçük mutlu bi aile hiç bir zaman fazla bişey istememiştim kısmet değilmiş.
Dediğin gibi kendi aileme dirsek çevirmem beklendi ama yapamazdım o sekilde mutlu olmam mümkün değildi.
Son zamanlarda k.validemi hayatımdan baya bi silkelemistim telefon dahi etmiyor eve gelmesini engelliyordum çünkü bikmistim eşim birşey demiyordu ama durumun farkındaydı gerginlik tırmandı tabi bi patlama yaşanacağı belliydi.en çok beni rahatsız eden SOZDE ÖZNE olmaktı gerçekten güzel bi analiz yapmışsın aslında sorun tam.olarak.buydu

Back
X