Minnie hakkında hayırlısı olsun, kolay kolay böyle şeyler hissetmem konularda ama inan sevindim ayrılıyor olmana doğru kararı verdin çünkü.
Herşey çok çabuk yoluna girecek hiç merak etme. Tek sıkıntın neden bu kadarına izin verdim diye bir kendine kızgınlık hissi olur sonra o da geçer gider. Kendimden biliyorum.
Bebek sahibi olmaktan bahsetmişsin ama, geleceği yalnızca allah bilir. Bu adamla mutlu bir evliliğin olup da tıbbi nedenlerle çocuğunuz olmayabilirdi ya da çocuğunuz ölebilirdi. Şimdi de çok düzgün bir adamdan güzel çocukların olabilir, ya da allah sana evli olsan da olmasan da hiç çocuk nasip etmeyebilir. Binlerce ihtimal var ve bunların hepsinin olasılığı eşit aslına bakarsan. Biraz karışık ifade etmiş olabilirim demek istediğim geleceği bilemezsin, bunlara kafa yorma şimdi. Sana düşen gönlündekini nasip etmesi için yaradana dua etmek.
Misle durursan sen de mis olursun, çamur insanlarla olursan sen de çamura batarsın. Etrafında seni aşağı çeken seni mutsuz eden insanları tutma.
Ben de işk ayrıldığım zamanlar çok acı çekiyordum ama babam bana hep 'yavrum inan üzüleceğin bişey yok değmez bile, senin çok güzel zamanların olur daha' diyordu. O anki duygusallıkla bunlar uzak geliyordu ama dediği gibi oldu. Bir kez bile pişman olmadım, güzel bir hayatım var hamdolsun. Stresten saçlarım dökülürdü midem ağrırdı yüzüm bile solmuştu iyice. Şimdiyse aynaya bakınca daha güzelleştiğimi görüyorum, etrafımdaki insanlar da hep derler sen zaman geçtikçe güzelleşiyorsun diye. Bunlar mutlu, huzurlu ve daha güçlü olmanın etkisi, inanıyorum ki sende de bunlar olacak.
Benim eşim de çok dedi tekrar deneyelim çok pişmanım bilmem ne diye, onu hala sevdiğim ve özlediğim halde o gururumun incinmesini, mutsuzluktan sürekli midemin başımın ağrımasını, boğazımdaki o yumruğu hatırladım ve kendime engel oldum. Başta biraz zor oluyor ama yapıyorsun, sakın geri dönme olur mu.
Allah yardımcın olsun, herşey iyiye gidecek merak etme