• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle başa döndük dilekçemi verdim

Soyledigim evin esyalari degil bende istemem eski yasantimdan ortak biseylwri. Onlari kendimde alirim. Arkadasim bosanmisti kisisel hic bir seyi almadan cikmisti simdi cok pisman.. bahsettigim ceyizim olarak aldigim herseyi kiyafetlerimin tamamini kisisel esyalarimi parasini odedigim herseyi kullanmasamda ihtiyaci olanlara dagitirim. Kaynanamin yada gorumcelerimin kullanmasindan daha iyidir. Icim acir onlarin kullandigini bilince. Ben ne hayallerle almisim simdi onlar etrafa dagitip yada kendileri kullanacaklar. Arkaasim kabaninj bile almamisti sonra kayinvalidesin uzerinde gorunce ici acidi.
Ozel esyalarimin hepsini aldim zaten ceyiz sandigimi zaten birakamam ici yep yeni seylerle dolu kisacasi buyuk parcalari almak istemedim ama burada arkadaslar ihtiyac sahiplerine verirsiniz diyince mantikli geldi.

Şu koşullarda cocuk olsa daha kotu olacagini bile idrak edemeyen insanlar..
Ogullari anormal degil, tek sorun cocuk, he canim he
Onlar beni ordan vurmak istediler bana kalirsa yani seninde hale hazirda boyle bi sorunun var cocuk ailenim temeli ama tedavi bile gormuyorsun demek istediler.
Tedavinizi olun olursa olur olmazsa olmaz falan da dediler ama cocuk butun problemleri cozmezdi bana kalirsa

Heralde ayrildigimiz icin.
Aslina bakarsin esim de ayni sokta bence cunku beklemiyordu beni bu konuda zayif aile mi de bu kararimin arkasinda duramayacak kadar cesaretsiz gordu cunku ailem yuvamin yikilmasini istemiyordu baslarda bunun farkindaydi

Anacım ta biz burdan bekliyoduk kör mü bu adam, hiç mi ve hala mı demiyo ben bu kadına ne yaptım diye

Onlar beni ordan vurmak istediler bana kalirsa yani seninde hale hazirda boyle bi sorunun var cocuk ailenim temeli ama tedavi bile gormuyorsun demek istediler.
Tedavinizi olun olursa olur olmazsa olmaz falan da dediler ama cocuk butun problemleri cozmezdi bana kalirsa
Inan daha kotu olurdu minnie.. Zaten zor bisey, hamilelik dogum lohusalik vs, sonrasında bebeğin bakimi ve onu yetiştirmek.. Mutlu olmayan bi anne ne verebilir veya ne kadar mutlulukla biseyler vermeye calisabilir cocuguna? Sendeki stres, hüzün, evdeki huzursuzluk hep cocuga yansiyacakti.. Yani en azindan kimi duyduysam boyle huzursuz, bu sekilde oldu..

O yaptiklarini gormuyordu .basit geliyordu ona sen herseyi abartiyorsun diyodu kendi babasi da ayni cunku.su an ne dusunuyor bilemem tabi.
En kotu yani da bence şuydu minnie, kendi anasina (yaptiklarina ragmen) muhteşem bi saygı beklerken, senin ailene hakaret etmesi.. Ulan herkesinki ana baba, bu kadar mi empatiden yoksun olur insan?! Ayrica sadece empati degil, vicdan meselesi bu..

Ya ben anlamiyorum anlasamiyorsaniz cocuk niye yapiyorsunuz sonra cocuk buyunce cok buyuk sıkıntılar gecirecek cocuk ne annesiz nede babasiz buyumeli bir anne hicbir zaman babasinin yerini tutamaz

Ya ben anlamiyorum anlasamiyorsaniz cocuk niye yapiyorsunuz sonra cocuk buyunce cok buyuk sıkıntılar gecirecek cocuk ne annesiz nede babasiz buyumeli bir anne hicbir zaman babasinin yerini tutamaz
Cocuk nerden cikti anlamadim baska konuyla karistirdiniz galiba

En kotu yani da bence şuydu minnie, kendi anasina (yaptiklarina ragmen) muhteşem bi saygı beklerken, senin ailene hakaret etmesi.. Ulan herkesinki ana baba, bu kadar mi empatiden yoksun olur insan?! Ayrica sadece empati degil, vicdan meselesi bu..
Evet kendisi istedigini soyler istedigi gibi davranir ama ben annesine en ufak elestride bulunsam ortaligi yakip yikardi.gecen sene anneler gununde annesi plan yapmis bende keske ikimiz beraber planlasaydik dedigim icin duymadigim laf kalmadi

Inan daha kotu olurdu minnie.. Zaten zor bisey, hamilelik dogum lohusalik vs, sonrasında bebeğin bakimi ve onu yetiştirmek.. Mutlu olmayan bi anne ne verebilir veya ne kadar mutlulukla biseyler vermeye calisabilir cocuguna? Sendeki stres, hüzün, evdeki huzursuzluk hep cocuga yansiyacakti.. Yani en azindan kimi duyduysam boyle huzursuz, bu sekilde oldu..
bunlarin hepsini bende dusundum.hic cesaret edemedim ayakalarim hep geri geri gitti annem bile o ara neden umursamiyorsun neden tedavi olmuyorsun diyordu

Es bulunur ama anne bulunmaz esim bana çok iğrenç davranmistir bir cogunda susup bazılarında bende ona layigi gibi davrandım ama anneme ...anne yaa sende sacmalama dedi diye sokağın ortasinda bağırarak onu ve kendimi rezil ettim saygısız yasli kadına nasıl dersin diye o anda bana vurabilirdi başka şeyler yapabilirdi umrumda degil annemin hep moralini bozuyor hep kavgamizda senin aklina annenmi sokuyor bilmem ne saçmalıyor halbuki ben kavgami asla anneme anlatmam ve annem hep yapıcı konuşur ne iğrenç bu es sahsiyeti insanlar ..güzel bir iş bulamadim daha inşallah sınava giricem kazanırım biraz cesaretle bu şahsiyeti boşarım hayirlisiyla eğer düzelirse kalbinde buna bile sevgi var ama hic umudum yok malesef

Önceki konularimdan hatırlayan arkadaşlar olacaktır belki ben evi terketmistim daha sonra eşimle konuştuk son bi kez denemeye karar verdik esimde gözle görülür farklar vardı kavga gürültüden uzak kalmaya çalışıyordu annesiyle iliskileri daha normal hale gelmişti bu arada bende annesiyle arama baya bir mesafe koydum gelmeleri gitmeleri azaldı iyi kötü herşeyi yoluna soktuk yurt dışına gidecekti dönüşte tüp bebek tedavisine başlamaya karar verdik.ancak son yasanan olay beni yıktı resmen başa döndük eşim yurt dışına şu an karışık sayılabilecek bi ülkeye gidiyor iş için annem yola çıkacak diye telefon açtı.oralar karışık oluyor insanlar kayboluyor dikkat et insanlar ölüyor v.s tamam annemin tutumu hoş deil ama eşim açtı ağzını yumdu gözünü beni tedirgin etmek ıstiyor beni kıskanıyor v.s dedi hatta tartışma büyüyünce anneme kara cahil kalbi kötü supruntu dedi ben annemi savundukca iyice çığrından çıktı daha önceden de olduğu gibi annemle görüşmek istemiyorum sildim dedi ondan nefret ediyorum sevmiyorum dedi.
Daha sonra yola çıktı şimdi yurt dışında ben cuma geri çektiğim dilekçeyi verdim haberi yok gelince olacak ama giderken de annenin yüzünden kavga ettik herşey onun yüzünden dedi önceden hiç bir sorun yokmus gibi tüm vebalin anneme kalması beni rahatsız ediyor bi yandan da bu kadarcık hatadan ortalığı mahveden kocama nefret duyuyorum dAha önceden de annemle ilgili konu oldu çok zor aştık durum bu kararında haklı olduğumu düşünüyorum sizin fikirleriniz neler
Sizde onun annesini sevmiyorsunuz? Hakaret etmesi yanlış tabi, ama o da sizin annenizi sevmiyor. Annenizin müdaheleside yanlış olmuş. Zaten karışık bir ülkeye gitmenin verdiği bir gerginlik yaşıyordur. Bu yüzden patlamış olabilir. Herkes duygularını farklı gösterir. Bazıları eşiniz gibi zıvanadan çıkar. Ama bilemiyorum. Boşanma sebebiniz anneniz olmasın bence.

Es bulunur ama anne bulunmaz esim bana çok iğrenç davranmistir bir cogunda susup bazılarında bende ona layigi gibi davrandım ama anneme ...anne yaa sende sacmalama dedi diye sokağın ortasinda bağırarak onu ve kendimi rezil ettim saygısız yasli kadına nasıl dersin diye o anda bana vurabilirdi başka şeyler yapabilirdi umrumda degil annemin hep moralini bozuyor hep kavgamizda senin aklina annenmi sokuyor bilmem ne saçmalıyor halbuki ben kavgami asla anneme anlatmam ve annem hep yapıcı konuşur ne iğrenç bu es sahsiyeti insanlar ..güzel bir iş bulamadim daha inşallah sınava giricem kazanırım biraz cesaretle bu şahsiyeti boşarım hayirlisiyla eğer düzelirse kalbinde buna bile sevgi var ama hic umudum yok malesef
Insan kendine yapilani bi sekilde hazmediyor ama ailesine yapilani hazmedemiyor
Ben eski esim ve senin esin gibeleri aile terbiyesi alamamis hasta varliklar goruyorum ve boyle insanlarin eninde sonunda layigini bulacaklarina inanyorum

Back
X