Eşimle birlikte olmak istemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mesafeli, tatile gittim aramadi sormadi , kizimi ondan iki haftadan fazla ayiramazmisim, simdi yanimdayim yine kavgalar ettik, simdi mesafeliyiz, Annem her evlilikte olur bunlar diyor sen bir yola Ciktin inemezsin diyor, beni sucluyor, zaman gecti diyor , kizin bebekken olabilirdi bosanabilirdin , güclüydün diyor, herkese
Satasiyorsun Ailen Bile seni istemiyor diyor, iki gün sonra kizinla da Sorun yasayacaksin diyor, özürlüsün diyor , diyor da diyor...sabah kalktim, mutsuzum, esimle ayri uyuyiruz onu görünce mitlu olmuyorum , türkiyeye gittigimde de mutlu degilim, sabah Kalkmak icin bir nedenim yok

Depresyona girmişsin kuzum
Eşinde ters köşe yapmış hep
Eşinin bir açığı var sen ona demeden sana söyleniyor
Çünkü sen haklısın
Kızın kaç yaşında
Bir psikiyatrist git canım seni yönlendirir
Bende senin gibi hiç bir şeyden mutlu olmuyordum psikiyatri gidince psikolog yönlendirdi şimdi çok şükür iyim

Kizima neden yazik

Çünkü psikolojisi bozuk bir anne ve birbirinden soğumuş bir anne baba ortasında büyüyor. Ayrıca siz esinize ne kadar da kızsanız o kızınızın babasi ve bence şükretmemiz gereken bif sey var ki oda eşinizin çocuğuna iyi bir babalik yapıyor. Ayrıldığıniz ve türkiye ye döndüğünüz vakit okacak olan su : Kızınız kendisini cok seven ilgilenen bir babadan ayrılıp türkiye de kendisine abinizin çocuğuna göre ayrımcılık yasayacak. O yuzden kızınıza yazık. Lütfen kendinizi toplayin. Derdinizin dermanı da yine sizin icinizde. Disaridan ancak yol gösterilebilir belki size ama kesin çözüm sizin içinizde. Herseyi en baştan alin. Konularınıza baktım biraz. Esinizde hata var evet ana bu hataların üzerin e sizinde hatalarınız cok var. Gecmise takılıp kalmışsınız. Esiniz düzelme yoluna gittiyse de siz reddetmişsiniz. Lutfen oturup hem kendinizi hem eşinizi affedin unutun geçmişi gömün toprağın altina. Bu arada bur süre boşanma olmadan yaşadığınız yerde ayri bir eve çıkamaz mısınız. Hem siz eşinizden ayri olur onu görmezsiniz ama eşiniz de cocugundan cocugunuz da esinizden ayrılmamış olur. Siz su sn sadece kendi hayatımıni düşünemezsiniz. Bilelerek isteyerek sahip olduğunuz cocugunuzun psikolojisi duygularıni da düşünmek zorundasınız. Eşiniz de size karşı iyi bir es olmamış okabilir ama anlattığınıza göre iyi bir baba.

Son düzenleme:
Çünkü psikolojisi bozuk bir anne ve birbirinden soğumuş bir anne baba ortasında büyüyor. Ayrıca siz esinize ne kadar da kızsanız o kızınızın babasi ve bence şükretmemiz gereken bif sey var ki oda eşinizin çocuğuna iyi bir babalik yapıyor. Ayrıldığıniz ve türkiye ye döndüğünüz vakit okacak olan su : Kızınız kendisini cok seven ilgilenen bir babadan ayrılıp türkiye de kendisine abinizin çocuğuna göre ayrımcılık yasayacak. O yuzden kızınıza yazık. Lütfen kendinizi toplayin. Derdinizin dermanı da yine sizin icinizde. Disaridan ancak yol gösterilebilir belki size ama kesin çözüm sizin içinizde.
İnanın doğru ne göremiyorum ger gittiğim yol zor

İnanın doğru ne göremiyorum ger gittiğim yol zor

Kendiniz için dua edin. Geçmişi unutun gömün bir kenara ve eşinizden beklentilerinizi sıfırlayın. Eşiniz olmadığını kendi başınıza yasadiginizi dusunun. Kendinize lutfen hobi edinin sizi meşgul eddcek aktivitelere katılın. Zamanka göreceksiniz esiniz de Sizde bir iyilesme görürse ida düzelip size karşı sarfettiği cümlelerden dolayi pismanlik duyacaktır. Bakin size karsi hoş olmayan tarzda cümleler kullanmış ama şöyle düşünün eşiniz sizi cok sevdiginiz kızınızdan ayırsa oju baska bir memkekete götürmeye kalksa suz ne derdiniz esinize. Yani sizin aranizdaki sorunlar karşılıklı olmys. Siz Tr ye dönseniz istediginiz işi yapsanız cocugunuza yaşayatacaginiz tramva yi nasil addedeceksiniz. Hdm babayı kizindan kızı da babasından ayırmış olacak kendinize hem esinizi hem kızınızı düşman edeceksiniz. Bulunduğunuz yerde bir süre boşanmadan ayri bur eve çıkın eşinizi bir süre gormeyin. Esinize de bunu aciklayin. Deyin seni kızından kizinida senden ayiramam yanlış düşünmüşüm deyin ama ayri eve cikmak ustediginizi de söyleyin. Inanin eşiniz sizde olumlu bur iyiniyet görünce oda düzelecek.

Yasadigin çok normal bişey canım.. biz kadınlar erkekler gibi değiliz söyleneni yapılanı unutamıyoruz ve değer sevgi görmediğimiz adamın koynuna da giremiyoruz.. biraz alışmışlik ve evladının arada olması seni bu evlilikte tutuyordur.. ancak bi karar vermelisin sonunda bir yerden patlak verecek kocan benle olmuyorsan neden evliyiz demeye başlayacak..

Bu arada lütfen seni hayatta neler mutlu eder bunlari kendin e sor tespit et. Yaşamak istediğin ülkeyi atla.Sen ulke de takılı kalmisdin. Onu atla bunun dışında ne mutlu eder seni bunlari düşün neler yapmak isterdin hayatta tespit et ve sonra çaresine bakılır yine. Unutma derdi veren dermanini da verir. Yaralarına senden baska kimse merhem olamaz.

Uzun süre sonra eşim benimle birlikte olmak istedi, bende birlikte olmayı denedim ama bana geçtiğimiz aylarda yaptıklarını söylediklerini unutamıyorum, söylediği lafları kızım senden kurtulmak istiyecrek demesini kızım benim kızım sen önemli değilsin demesini , sen sokaklarda aç kalıcaksın demesini, sen kızına muhtaç olucaksın demesini kliniğe taktıracağım demesini vs. Unutamıyorum ondan çok soğudum ama boşanmaya kalktığımdada beceremiyorum birşeyler beni bu evlilikte tutuyor
Birşeyler değil sizi bu evlilikte tutan, kendiniz.
Bosanamiyorsaniz unutun arkadaşım, unutamiyorsaniz bosanin. Bu iki durumun dışındaki durumlar sizi sağlıksız ve mutsuz bir insan yapacak, benden söylemesi.

kendinize gelin hanımefendi biraz. annesiniz siz artık çocuğunuz var. biraz kararlı olun ve güçlü olmaya çalışın. yazdıklarınızı okudum. beklediğiniz şey sihirli bi değneğin size değip hayatınızı düzeltmesi. çabalayıp düzeltmek gibi bi arzu göremedim sizde.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X