Eşimle birlikte olmak istemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu laflara mı taktınız?
Siz dayak yemiş, yüzüne tükürülmüş, ekonomik şiddet görmüş, eşinizin ailesine ezdirilmiş, gurbette tepesine binilip her bir yanından ayrı ayrı çekiştirilip psikolojisinin içine edilmiş bir kadınsınız. Eski konunuza verdiğim özeti buraya da vereyim de millet ne ile uğraştığını anlasın. Sizin yapacağınız şey, o evden bir yolunu bulup kendinizi ve çocuğunuzu kurtarmak.
Haklısınız baba evinde de mutluluğu bulamıyorum , Türkiye memletim ama politik durumu maddi durum beni durduruyor

Özet bu:

Kocanızı içiniz alsa da, almasa da hoş tutacak; altından girip üstünden çıkacak, neşeli, seksili, aşık, tapar kadını oynayacak, sonra kursa ikna edip, bulup araştırıp bulunduğunuz ülkenin lisanını azimle öğrenerek başlayacaksınız. "Geber" dese, "Aşkımsın, bir daha de, erimsin" deyip, işinize bakacak, köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyecek, kendinizi geliştirmenin yollarını çözeceksiniz, alttan alta ikna ile, lisandı, işti, çevreydi edinecek, paranızı biriktirecek, ilk fırsatta da basıp gidecek; ülkenizde bir turizm memleketinde dilinizle iş kovalayıp, belediyeye yardım başvurusu yapıp sıfırdan hayat kuracaksınız.

Bu dediklerim dile kolay, ne kadar mümkün belli değil ama en kötü ihtimalle aklıma ilk gelen bu oldu.
Çocuğunu bırakmıyor ve öyle bir diyalog kuruyorki çocuk babaya düşkün

Çok düşündüm ama beceremedim ailem var annem hep destek babam bazen yuvanı bozma diyor bazen destek çıkıyor
Allah yardımcınız olsun, destek almaya mümkünse devam edin, kendinizi toparladığınız zaman da en doğru kararı siz verirsiniz zaten. Belli ki çok yalnızsınız, zaman zaman hepimizin hissettiği gayet insani bir durum bu. Bu günleri atlattıktan sonra yine eskisi gibi başarılı olamamanız için hiçbir sebep yok, buna inanın. Sizi aşağı çekerek kendini tatmin eden eşiniz de olsa, yeri gelip aile bireylerinizden biri de olsa asla öyle olduğunuzu düşünmeyin. Bu hayatta düşmez kalkmaz bir Allah sonuçta, yarın ne yaşayacağını hiçkimse bilemez, siz kendinize inanın ve ne kadar zaman alacak olursa olsun düzlüğe çıkacsk güçte olduğunuzu bilin yeter. Allah yavrunuzu da sizi de bundan sonra hep iyilerle karşılaştırsın dilerim ki.

Allah yardımcınız olsun, destek almaya mümkünse devam edin, kendinizi toparladığınız zaman da en doğru kararı siz verirsiniz zaten. Belli ki çok yalnızsınız, zaman zaman hepimizin hissettiği gayet insani bir durum bu. Bu günleri atlattıktan sonra yine eskisi gibi başarılı olamamanız için hiçbir sebep yok, buna inanın. Sizi aşağı çekerek kendini tatmin eden eşiniz de olsa, yeri gelip aile bireylerinizden biri de olsa asla öyle olduğunuzu düşünmeyin. Bu hayatta düşmez kalkmaz bir Allah sonuçta, yarın ne yaşayacağını hiçkimse bilemez, siz kendinize inanın ve ne kadar zaman alacak olursa olsun düzlüğe çıkacsk güçte olduğunuzu bilin yeter. Allah yavrunuzu da sizi de bundan sonra hep iyilerle karşılaştırsın dilerim ki.
Teşekkürler kızım babasına çok düşkün ne yapıcağımı bilemiyorum ayrılmayı düşünüyorum ama babası olmayınca hep ağlıyor

Teşekkürler kızım babasına çok düşkün ne yapıcağımı bilemiyorum ayrılmayı düşünüyorum ama babası olmayınca hep ağlıyor
Kendinize biraz zaman tanıyın isterseniz, bu arada mümkün olduğu kadar kafanızı boşaltmaya odaklanın, kızınız iki yaşını doldurmuş olur hem, o dönemde kreş de düşünebilirsiniz belki, ayrılmaya kesin olarak karar verirseniz en azından gündüzleri gözünüz arkada kalmaz.

Konuyu anlamayanlar için eşi aylar sonra ilişki istemiş kadıncağızında aklına kavgada söylenen sözler gelmiş haklı da ilişkiye girmek istememiş

Cocuklar yeni duruma daha kolay adapte okuyor. Benim oglum da babasina duskundu ama o bosanma travmasini benden daha kolay atlatti. Esler bosaniyor, cocukla babasi degil. Eger gercekten bosanmaya kararli olsaydiniz bunkari bile dusunmezdiniz. Demek ki bicak kemige daha dayanmamis.

Uzun süre sonra eşim benimle birlikte olmak istedi, bende birlikte olmayı denedim ama bana geçtiğimiz aylarda yaptıklarını söylediklerini unutamıyorum, söylediği lafları kızım senden kurtulmak istiyecrek demesini kızım benim kızım sen önemli değilsin demesini , sen sokaklarda aç kalıcaksın demesini, sen kızına muhtaç olucaksın demesini kliniğe taktıracağım demesini vs. Unutamıyorum ondan çok soğudum ama boşanmaya kalktığımdada beceremiyorum birşeyler beni bu evlilikte tutuyor
Ekonomik özgürlüğün yok korkuyorsun boşanmaya.hakaret şiddetten sonra insan sevişmek isyemiyo ve bu dogal

Hep az değildi, ben Türkiye’nin en iyi liserinden birinden mezunum, yurtdışında sayılı üniversitelerin birinde en zor bölümü bitirdim, iki dilim var çok uluslu bir firmada yıllarca çalıştım.
Çok mobbinge uğradım, çok iyi niyetliyim , etik değerlere çok önem veririm asla yalan söylemem ve çok namuslu yetiştim doğru düzgün erkek arkadaşım olmadı , gözümü eşim olucak hasta adamla açtım

Arkadaşım anlayamadığım bir konu var. Lütfen yanlış anlama sadece sorunun kökenini anlamaya çalışıyorum. Esin senin davranışlarından dolayi mi kötü yoksa zaten kötü bir karaktere mi sahip. Yani hasta bir adam derken somut olarak neler yapıyor. Olup olmadık herseye öfkeli mi sana sevgisini mi göstermiyordu ilgisiz miydi ekonomik olarak evine çocuğuna bakmadi mi senden yakamayacağın fazla beklentileri mi oldu. Eger bu tarz ve benzeri seyler varsa bunlar sen hasta olmadan önce varmiydi yoksa sen hastalandiktan sonra mi oldu. Yani bana sanki sen gecmiste bir noktaya takılmissin obdan sonra sorunlar büyümüş gibime geliyor. Sanki senin mutsuzlugundan kaynaklanıyor gibi. Yurt dışında ayri bir hayat kursan kendine. Hem eşine gem kendine iyi gelir kendine hobiler bul uğraş edin. Kızına da cok yazık.

Uzun süre sonra eşim benimle birlikte olmak istedi, bende birlikte olmayı denedim ama bana geçtiğimiz aylarda yaptıklarını söylediklerini unutamıyorum, söylediği lafları kızım senden kurtulmak istiyecrek demesini kızım benim kızım sen önemli değilsin demesini , sen sokaklarda aç kalıcaksın demesini, sen kızına muhtaç olucaksın demesini kliniğe taktıracağım demesini vs. Unutamıyorum ondan çok soğudum ama boşanmaya kalktığımdada beceremiyorum birşeyler beni bu evlilikte tutuyor
Bağımlılık

Arkadaşım anlayamadığım bir konu var. Lütfen yanlış anlama sadece sorunun kökenini anlamaya çalışıyorum. Esin senin davranışlarından dolayi mi kötü yoksa zaten kötü bir karaktere mi sahip. Yani hasta bir adam derken somut olarak neler yapıyor. Olup olmadık herseye öfkeli mi sana sevgisini mi göstermiyordu ilgisiz miydi ekonomik olarak evine çocuğuna bakmadi mi senden yakamayacağın fazla beklentileri mi oldu. Eger bu tarz ve benzeri seyler varsa bunlar sen hasta olmadan önce varmiydi yoksa sen hastalandiktan sonra mi oldu. Yani bana sanki sen gecmiste bir noktaya takılmissin obdan sonra sorunlar büyümüş gibime geliyor. Sanki senin mutsuzlugundan kaynaklanıyor gibi. Yurt dışında ayri bir hayat kursan kendine. Hem eşine gem kendine iyi gelir kendine hobiler bul uğraş edin. Kızına da cok yazık.
Kizima neden yazik

Hakaret olayından bugüne nasıl davrandın eşine ve sana nasıl davrandı

Hakaret olayından bugüne nasıl davrandın eşine ve sana nasıl davrandı
Mesafeli, tatile gittim aramadi sormadi , kizimi ondan iki haftadan fazla ayiramazmisim, simdi yanimdayim yine kavgalar ettik, simdi mesafeliyiz, Annem her evlilikte olur bunlar diyor sen bir yola Ciktin inemezsin diyor, beni sucluyor, zaman gecti diyor , kizin bebekken olabilirdi bosanabilirdin , güclüydün diyor, herkese
Satasiyorsun Ailen Bile seni istemiyor diyor, iki gün sonra kizinla da Sorun yasayacaksin diyor, özürlüsün diyor , diyor da diyor...sabah kalktim, mutsuzum, esimle ayri uyuyiruz onu görünce mitlu olmuyorum , türkiyeye gittigimde de mutlu degilim, sabah Kalkmak icin bir nedenim yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X