Eşimle birlikte olmak istemedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi eşiyle küs
Uzun bir aradan sonra adam konu sahibine yanaşmış
Cinsel birliktelik istemiş
Konu sahibi ise
Eşinin ona
Kızlarının onu sevmeyeceğini
Onu istemediğini
Önemli olmadığını
Sokaklara atacağını
Tımarhaneye yatıracağı
Yönündeki sözlerini hatırlayıp
Cinsellik istememiş
Benim anladığım bu

Tabii 😂😂 şimdi konu sahibi ve eşi tartışmışlar eşi demişki senden anne olmaz,kızım senden daha önemli yani kadına hakaret etmiş birsürü sonrasında eşi konu sahibiyle birlikte olmak istemiş konu sahibininde aklına eşinin saydırdığı hakaretler gelmiş ve istememiş birlikte olmayı

Anlamışımdır vede anlatabilmişimdir umarım 😂😂😂😂
Anlaşıldı kuzum konu sahibine döneyim benn😂😂😂😂

Şimdi konu sahibi madem bunları size söyledi hakaret etti daha hâlâ nicin birlikte olma girişimde bulundunuz bana böyle birşey diyecek benim anneligime hakaret edicek onu gebertirim. Bide tımarhaneye yatiracakmiş deli hapı iciririm ona haberi olmaz kendi deli olur o gider yatar hastahanede

Konu sahibi eşiyle küs
Uzun bir aradan sonra adam konu sahibine yanaşmış
Cinsel birliktelik istemiş
Konu sahibi ise
Eşinin ona
Kızlarının onu sevmeyeceğini
Onu istemediğini
Önemli olmadığını
Sokaklara atacağını
Tımarhaneye yatıracağı
Yönündeki sözlerini hatırlayıp
Cinsellik istememiş
Benim anladığım bu
Okuduğum yerlere göre konu sahibi dayak yemiş yüzüne tükürülmüş ezilmiş

Okuduğum yerlere göre konu sahibi dayak yemiş yüzüne tükürülmüş ezilmiş
Ama cinselik daha önemli
Hem sözlü hemde fiziksel şiddet uğruyor
Buna tepkisi cinsel ilişki istememesi
Yahu demiyor ben bu evde bu adamla nasıl bir ömür paylaşacağım
Hadi kendimi geçtim nasıl çocuk büyüteceğim
Bunu kendine sormuyor
Biri kendi için bir şey yapmıyorsa kimse yapamaz

hiç bir şey anlamadım denedim derken ilişkiyi mi denedin kızım seni istemiyorum diye eşin mi dedi sokaklarda kal diye kim dedi çok karışık yazmışsın

Uzun süredir ilişkiye girmedik bugün istedi bende denedim, kızım senden kurtulmak istiyecrek demesini kızım benim kızım sen önemli değilsin demesini , sen sokaklarda aç kalıcaksın demesini, sen kızına muhtaç olucaksın demesini kliniğe taktıracağım unutamadım ondan uzaklaştım
Yatak bitmisse iliski bitmistir bosa mi zorluyosunuz acabaa? Kadin asla unutmaz..

Eski konunuzu yazdiginiz cumlelerden hatirladim.
Ya bosanin, ya da burd surekli boyle konular acin ...

Avrupa'da yasiyorsunuz buralarda yalniz yasamak daha kolay ki. Kimse dedikodunuzu yapmaz, ozgurlugunuz kisitlanmaz, istediginiz gibi de yasarsiniz. Is tecrubeniz de varmis. Sizin vasfinizda biri nasil bu adama kul kole olabilir Allah askina? Is arasaniz bulursunuz, ayri eve de cikar, gul gibi cocugunuza da bakarsiniz. Her turlu kres imkani da var. Iyi bir maasta alirsiniz. Su an cok saskinim ya avrupadasiniz ve korkuyorum diyorsunuz. Yalniz olunca ne olmus zamanla arkadas cevrenizde olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X