- 24 Mart 2018
- 1.096
- 1.427
- 63
- Konu Sahibi Minigimibeklerken
-
O zaman bu adamdan niye çocuk yaptınız?Evlendiğimizden beri hep böyle yıllardır
Bu çıtalar otomatik mi yüksek olarak yükleniyor evlenirken arkadaş, kime sorsan kocası çok iyi ama ortalıkta şiddetten de geçilmiyor.3 yıllık evli, 11 haftalık hamileyim. Eşim bir sebepten kalbimi kırdı. Yaptığım bazı fedakarlıkları inkar etti bende kırıldım. Haliyle suratım biraz asıldı. Nedenini sorduğunda yaptığım fedakarlıkları görmezden gelen beni üzdü dedim. Bu yüzden surat mı asılır diye bağırmaya başladı. Kırıldım dedim. Salak dingil filan dedi. Bak kötü kelimeler kullanma kavga kötü yerlere gitmesin dedim. Sonra bana si.....git diye bağırdı. Çok sinirlendim. Gittim koluna sırtına vurdum. Oda benim koluma vurdu ve tekme attı ( düşecek kadar hızlı değildi ). Çok ağladım çok üzüldüm. Sonra ikimiz de işe gittik. Ben artık bıktım. Eşim iyiyken çok iyi ama ufacık bir şey buralara nasıl geliyor. Çok kötü durumdayım. Ağlamaktan kasıklarım ağrımaya başladı. Ne olur bana bir yol gösterin ne yapayım? Kendinizin başına gelse ne yapardınız? Bu arada bu ilk değil defalarca böyle olay oldu. Her seferinde oturup konuşup bir daha olmasın diyerek kapandı ama hep tekrar oldu.
Kocanız normal değil ama ilk siz vurmuşsunuz bunun sebebi nedir?3 yıllık evli, 11 haftalık hamileyim. Eşim bir sebepten kalbimi kırdı. Yaptığım bazı fedakarlıkları inkar etti bende kırıldım. Haliyle suratım biraz asıldı. Nedenini sorduğunda yaptığım fedakarlıkları görmezden gelen beni üzdü dedim. Bu yüzden surat mı asılır diye bağırmaya başladı. Kırıldım dedim. Salak dingil filan dedi. Bak kötü kelimeler kullanma kavga kötü yerlere gitmesin dedim. Sonra bana si.....git diye bağırdı. Çok sinirlendim. Gittim koluna sırtına vurdum. Oda benim koluma vurdu ve tekme attı ( düşecek kadar hızlı değildi ). Çok ağladım çok üzüldüm. Sonra ikimiz de işe gittik. Ben artık bıktım. Eşim iyiyken çok iyi ama ufacık bir şey buralara nasıl geliyor. Çok kötü durumdayım. Ağlamaktan kasıklarım ağrımaya başladı. Ne olur bana bir yol gösterin ne yapayım? Kendinizin başına gelse ne yapardınız? Bu arada bu ilk değil defalarca böyle olay oldu. Her seferinde oturup konuşup bir daha olmasın diyerek kapandı ama hep tekrar oldu.
Ama iyiken çok iyimis demeyin öyle az vuruyo düşecek kadar değil, dövüyor ama az (!)Her ne olursa olsun, hamile karısına vuran kocaya ben adam demem!!!
Lütfen, kocam çok iyi birisidir deme!!!!
Siz bu adamı 3 yıldır çekiyosunuz , üzerine sevisiyorsunuz , dahada olmadi birde çocuk yapıyorsunuz.. kusura bakmayın ama.siz olsanız ne yapardınız diye sormak yerine ne yapmazdınız diye sormanız gerekmez miydi?? Alan razı veren razı kendi adıma diyecek birşey yok ben boşardım ama ilk dayaktan hemen sonra3 yıllık evli, 11 haftalık hamileyim. Eşim bir sebepten kalbimi kırdı. Yaptığım bazı fedakarlıkları inkar etti bende kırıldım. Haliyle suratım biraz asıldı. Nedenini sorduğunda yaptığım fedakarlıkları görmezden gelen beni üzdü dedim. Bu yüzden surat mı asılır diye bağırmaya başladı. Kırıldım dedim. Salak dingil filan dedi. Bak kötü kelimeler kullanma kavga kötü yerlere gitmesin dedim. Sonra bana si.....git diye bağırdı. Çok sinirlendim. Gittim koluna sırtına vurdum. Oda benim koluma vurdu ve tekme attı ( düşecek kadar hızlı değildi ). Çok ağladım çok üzüldüm. Sonra ikimiz de işe gittik. Ben artık bıktım. Eşim iyiyken çok iyi ama ufacık bir şey buralara nasıl geliyor. Çok kötü durumdayım. Ağlamaktan kasıklarım ağrımaya başladı. Ne olur bana bir yol gösterin ne yapayım? Kendinizin başına gelse ne yapardınız? Bu arada bu ilk değil defalarca böyle olay oldu. Her seferinde oturup konuşup bir daha olmasın diyerek kapandı ama hep tekrar oldu.
Giderdim...hele ki daha önce şiddetle sonuçlanan tartismalarimiz varsa sonunun bu şekle dönüşeceğini yaşayıp gorduysem tartismazdim bile..gidecek yerim yoksa iki ayrı odada iki ayrı hayat bile yasayabilirdim.Ama kendimi ve bebeğimi tehlikeye sokacak birşey yapmazdım.Ortada bir guc esitsizligi var cunku...Ha illaha da dananın kuyruğu kopsun istiyorsam da gider darp raporu alır herkese rezil eder öyle ayrilirdim.Gebeliğin planlı bir gebelik değildi. Önce sen vurmuşsun diyenler var fakat ben o bana si....git deyince vurdum. Eşiniz size bu kelimeyi söylese ne yaparsınız?
Eee giderim bir daha da dönmem.Gebeliğin planlı bir gebelik değildi. Önce sen vurmuşsun diyenler var fakat ben o bana si....git deyince vurdum. Eşiniz size bu kelimeyi söylese ne yaparsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?