Ablası da öyle söyledi. Sen milletin kızını alıp kullanacaksın sonra da ben sıkıldım gitsin diyeceksin. Sen defolup gideceksin dedi. O da erkek olan beni bu evden çıkarsın dedi. Ablası da bir ateşe bakar bu evi yakarız sen yinede tek oturamazsın dedi. O da ben keyfime bakarım kocalıkta yapmam bu saatten sonra istediğim gibi girip çıkarım bu eve dedi. Ben çoğu şeyi unuttum bile o kadar laf söyledi ki aklımda kalan bunlar. Ha şey dedi borcum harcım bitmeden tatile gitmek istiyor onu da yapıyorum vs. Dedi yoksa götürmesin. Sabahtan akşama kadar ailesinin maddi durumunu öven bir insan bu. Bende ona göre istiyorum. O zaman her yerde biz zenginiz diye gezinmeyeceksin. İşte bir ara bakamıyorsan evlenmeseydin demiştim. Asgari ücretle çalışıyor ailesine güvenerek evlendi. Zaten nişanlıyken sorun bu yüzden çıktı. Bana iş kuracaklarını söyledi ama yapmadılar. El altından para verdiler işte dolabımızı doldurdular kayınbabam bir dükkanın kirasını da ona verdi bu şekilde işte. Şimdi benimle evlenerek sahip olduklarını bensiz kullanmak istiyor