• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle en yakın arkadaşım arasında kaldım :(

olay taze daha anladiigm kadaruyla
merveye esiniun duyunca çok kizdigini de
bi sure idare edelim zamana birakalim de ve oyle yapin
e$in in$allah ömur boyu kin gudecek kadr kindar bi insan deildir

Bence simdilik merve esiyle olan sorunlarina odaklansin, sen de telefonla gorus, esini de zorlama.. Sakinlesince guzelce anlatmaya calisirsin insaAllah, zordalar yardimci olmaliyiz, merve de cok kotu durumda,o yuzden ne yapacağını sasirmisti vs dersin..
Normalde esinle nasilsiniz?
Allaha şükür eşimle hiç problemimiz yok ama çok üzülüyoduk mervelere o gün tartıştık ve merve sebep oldu diye eşim daha da kızdı amaaynı gün çözdük sorunumuzu eşimle aramı bozman ısrar da etmem güzellikle diye diye mervenin teline cevap verdi özrünü kabul etti şükür inşallah dahada iyi olur inatçı biraz

Aman.. Bu erkekler de ne nazlı. Kadının hasta bebeği var, kocası güvenini yıkmıl, bir de senin eşinin vıdı vıdısını çekiyor.

Eşinin anlatmayacağını bildiği için ses kaydı yapmış, ne var bunda?
Keşke söylemeseydin..

Ben olsam eşimi başka bir ailenin meselesine sokmazdim ne kadar yakin arkadaşım olursa olsun.sonuçta o onların meselesi, yarın onlar iyi olur gene siz kötü olursunuz.

Kisisel olarak size soylemedim boyle bi deyis var sonucta ben uydirmadim. Sonuc olarak arkadasinizin arasini duzeltirken sizinki bozulmuş
Ciddi bişey yok şükür tek derdim eşimin mervemi affetmesi gerçekten büyütülcek bişey değil ilerde ses kaydı yaptığımızı hatırlayınca gülümseyip geçcez eminim ama şuan üzgünüm

Arkadasin esini affetmis ya da hasta cocugu olduğu icin belki de mecbur kalmis neyse iste
Eslerinizin diyalog kurabilmesi guzel ve Merve de zaten esinden diger kadini sevip sevmediğini ogrenmek istemis
Esin her detayi anlatmak zorunda değil zaten kadina.bilmesi gerekeni soylemis
Ses kaydi arkadasinin esinin sozune guvenmedigi anlamina gelir ki esin cok hakli
Erkek.erkege dertlesmisler esin de kendi icini dokmus bence bu konuda esine hesap.sorman dogru olmamış hem bunu anlatmasına neden kkiziyorsn ki? Onlar da erkek.erkege guzel diyalog kurmuslar ki içlerini sansursuz dokebilmisler acikcasi esini bu konuda cok hakli buldum adam guvenip anlatmis onun ozelini sana dahi anlatmamali ikisi arasinda kalmaliydi
Esine de Merve ile gorusmesi konusunda birsey dememelisin ben de ayni konumda olsam gorusmezdim esimin de arkadasiyle.gorusmesini istemezdim çünkü arkadaşın guven sarsici davranmis

Eşin bu konuya girmekle hata etmiş. Arkadaşının bu isteğini geri çevirmeliydi. Karı koca arasına girmem, hele gizli işin içine girmem demeliymiş.

Siz hatalısınız, arkadaşınızla dertleşmek hakkınız ama özeline kocanı karıştırmamalısınız. Eşinizin olduğu odada gizli ses kaydı yapıldığını bildiğinizde o telefonu direk alıp arkadaşınıza vermeliydiniz. Eşinizi bu konuda o an bildirmeliydiniz.

Arkadaşınız hatalı. Karı koca arasındaki konuya başka çifti katıp ağız aratmamalıydı. Başka insanı izni dışında dinlemek yasal suçtur.

Arkadaşınızın eşi hatalı. Aldatılma konusuna girmiyorjm bile.

Ne yapılmalı; kişisel görüşüm eşiniz sizin hayat arkadaşınız. Üstelik iyi niyetle madur duruma düşmüş. Evine gitmeme konusunda bence haklı. Eşinizle merveyi bir kaç sene görüştürmemelisiniz.

Kızlar en yakın arkadaşım canım kardeşim merveyle 10 yıllık ddostluğmuz var eşimle onun eşini tanıştırdık benim eşim ney üflüyo aynı zamanda şair toplanıp şiir dinletileri yaptık 1 2 sefer her hafta birimizde toplanacaktık, neyse merveyi eşi aldattı geçen sene izlerini silemediler mervenin ppsikolojisi bozuldu eşimden eşiyle konuşmasını ve diğer kıza karşı hala bişeyler içinde kalıp kalmadığını öğrenmesni rica etti eşim de uygun zamanda konuşurum dedi, geçen hafta bize
geldiler yeni evli olduğumuz için ilk
gelişleriydi biz çay doldururken eşim
konuya girmiş mervenin eşi de anlatmaya
başlamış eşim siz gelmeyin dedi
dertleşiyoruz dedi sonra merve
dayanamamış ses kaydı yapmış ben
duydum yapma dedim ama eşim anlatmaz
diye almadı teli içerden, neyse gittiler
merve dinlemiş eşi bisürü şey anlatmış eşim
anlatmadı tabi ben de ses kaydı yaptı
diyince benim evimde nasıl cüret eder diye açtı teli saydı bisürü ben çok kötü oldum merve özür diliyo ama benimki inat birdaha evlerine gitmem diyo bana, mervenin eşinin ses kaydından haberi yok eşimi aradı davet etti dün haftaiçi gelin diye merveyle hergün konuşuruz gelin diyo ama eşim artık seni görmek istemiyo diyemem ben nası düzelticez bu durumu bi akıl verin. Ben ikna edemiyorum mervenin bebeği sakat her durumda zaten görüşemyoruz.
Mervenın bebeği nasıl sakat?

Kızlar en yakın arkadaşım canım kardeşim merveyle 10 yıllık ddostluğmuz var eşimle onun eşini tanıştırdık benim eşim ney üflüyo aynı zamanda şair toplanıp şiir dinletileri yaptık 1 2 sefer her hafta birimizde toplanacaktık, neyse merveyi eşi aldattı geçen sene izlerini silemediler mervenin ppsikolojisi bozuldu eşimden eşiyle konuşmasını ve diğer kıza karşı hala bişeyler içinde kalıp kalmadığını öğrenmesni rica etti eşim de uygun zamanda konuşurum dedi, geçen hafta bize
geldiler yeni evli olduğumuz için ilk
gelişleriydi biz çay doldururken eşim
konuya girmiş mervenin eşi de anlatmaya
başlamış eşim siz gelmeyin dedi
dertleşiyoruz dedi sonra merve
dayanamamış ses kaydı yapmış ben
duydum yapma dedim ama eşim anlatmaz
diye almadı teli içerden, neyse gittiler
merve dinlemiş eşi bisürü şey anlatmış eşim
anlatmadı tabi ben de ses kaydı yaptı
diyince benim evimde nasıl cüret eder diye açtı teli saydı bisürü ben çok kötü oldum merve özür diliyo ama benimki inat birdaha evlerine gitmem diyo bana, mervenin eşinin ses kaydından haberi yok eşimi aradı davet etti dün haftaiçi gelin diye merveyle hergün konuşuruz gelin diyo ama eşim artık seni görmek istemiyo diyemem ben nası düzelticez bu durumu bi akıl verin. Ben ikna edemiyorum mervenin bebeği sakat her durumda zaten görüşemyoruz.
Size ders olsun ne gerek var öküzün dördünü anlatıyorsunuz eşiniz bile anlatmamış daha yeni tanıştığı halde Merve hanımın eşiyle konuştuklarını siz kırk yıllık yazmıyacağım kaç yıllık arkadaşınızı hemen yemediniz içmediniz kayıt yaptı sesi dediniz çocuk bile olsa bunun söylenemeyeceğini bilir yardım yok size etmeyin kızlar buna yardım :KK14:

Eşin Merve'ye unutamamış o kızı deseydi ne olacaktı yani, eşini böyle bir şeye hiç alet etmemen gerekirdi bence.

Sanki boşayacak , ne diye eşeliyor sizi de kötü ediyor arada.
Aldatmaya verilebilecek tek ve en iyi ceza boşamaktır bana göre.
Ben bu arkadaşla görüşmezdim, sizin zor durumda kalacağınızı hesap edip ona göre davranmalıydı.

Back
X