Eşimle ev konusunda uzlaşamıyoruz

Evet zaten pişmanlığım o. Baştan tavrımı koymamak. İstediklerimi net bi şekilde ifade etmemiş olmak.
bu konudan başlayarak net olmayı seçebilirsiniz .
eşinizi alın karsiniza konuşun
"ben bunu istemiyorum eğer benden bağımsız olacaksa da herhangi bir maddi katkı sunmam
bundan sonrada hayatımızı ilgilendiren her kararı birlikte alacağız" diyebilirsiniz

Bana eşinizle çok farklı gelmediniz. O da ailesine yakın olmaya çalışıyor, siz de. Eşiniz daha baskın olunca, bir de işin içine maddi yardım girince karşı tarafın dediği oluyor. İkiniz de ailenizin çocuklarısınız, yeni bir aile kurmamışsınız.

Hem de ipler benim elimde olmasına rağmen. Benim işime göre geldik sonra eş durumuyla o geldi yani benim sayemde annesinin yanına geldi denebilir… doğru söylüyorsunuz cahillik işte. Benim ailem de baskın olup akıl vermedi bu şekilde. Ama yine tayin hakkım olduğu zaman bildiğimi okumayı düşünüyorum.

Karakteriniz mi sessiz nasil kendi basina karar verebilir ev konusunda. Adam gibi tartisin esitligi kabullensin sizin kararlariniza saygi duysun nereye kadar yok sayicak sizi? Nasil bu kadar ipleri eline verdiniz
Ses çıkarmaya başladığımda “fenalık yapıyo” oldu. Hata ettim mütevazi davranarak. Birçok şey bana bağlı olmasına rağmen kendi lehime kullanmadım. Bu da güç verdi.

O arada çocuk olmazsa tabii.
Bir dahaki tayin hakkını düşünmeyin.
Şimdi evi alırken aile olarak ileride bebeğimiz de olursa onun da rahat edeceği bir yeri seçmek istiyorum. Aynı şehirde uzaklığın çok önemi yok diyerek ağırlığınızı koyun.
Ben zamanında koymadım arada aklıma gelince kızıyorum kendime

Aileme yakın oturmak istemiyorum. Çok uzak oturmamak istiyorum sadece. + o sırf yakın diye burda oturmak istiyor güzel mi, nezih mi, huzurlu mu, diye düşünmüyor. + ben aileme fikirlerini sormuyorum o soruyor. Ve maddi olarak benim yardımım da var. Yani çok fark var aramızda.

Ses çıkarmaya başladığımda “fenalık yapıyo” oldu. Hata ettim mütevazi davranarak. Birçok şey bana bağlı olmasına rağmen kendi lehime kullanmadım. Bu da güç verdi.
O halde bi yerden baslayin, devrim gibi bisey olucak evinize kolay da olmaz ama susmayin. Bir kadin olarak okudukca size kizdim. Esinize ofkelendim. Bu sekilde gitmez.

Adamın ailesi de ailesi saçma değil mi peki? Sonuçta o da ailesinden uzak olmamak için tutturuyor. Konu sahibesi annemlerin alt katına gidelim demiyor hiç değilse tek vasıta olsun istiyor.

Bence ne kendi ailenize ne kayın ailenize yakın oturun. Sizin istediğiniz türlü de bir süre sonra eşiniz arıza çıkarmaya başlayacak.

Aman bu erkeklerinde analarının eteklerinden kopamamalarına uyuz oluyorum ya. Sen ağaç kavuğundan mı çıktın. Anneyse senin kide anne yani . Hoş ben İki aileye eşit uzaklıkta oturulmasını savunurum ailelerle sorun olsun olmasın.

Bence ne kendi ailenize ne kayın ailenize yakın oturun. Sizin istediğiniz türlü de bir süre sonra eşiniz arıza çıkarmaya başlayacak.
Ben ortada bi yerler öneriyorum genelde veya iki tarafa da uzak. oraları beğeniyorum çünkü hem de onları da hiç düşünmüyor değilim uzak olursa gelir kalırlar biraz diyorum.

Çalışmak neden fedakarlık olarak adlandırılıyor anlamadım. Normal olan bu çünkü. Ama eşinizin ailesine yakın sizinkilere uzak oturmanız özel bir durum yoksa haksızlık bence. Orta mesafede bir evde oturun.

Ne iş yapıyorsunuz ? Farklı yere alabilirim dediğiniz için soruyorum

Ben ortada bi yerler öneriyorum genelde veya iki tarafa da uzak. oraları beğeniyorum çünkü hem de onları da hiç düşünmüyor değilim uzak olursa gelir kalırlar biraz diyorum.
Size tavsiyem arkadaşların da dedikleri gibi ne eşinizin ailesinin ne kendi ailenizin ha diyince çıkıp gelemeyeceği, yol üzerinde kafalarına estiği gibi uğrayamayacağı bir yere taşının. Önemli olan huzur, ailelere yakın oturmak huzursuzluğun baş nedenlerinden. Sizin istediğiniz şekilde de dediğim gibi eşinizin ve ailesinin söylenme hakkı doğabiliyor, sizin şu an yaptığınız gibi, en güzeli her iki tarafa da malzeme vermemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…