- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 18.687
- Puanlar
- 168
- Konu Sahibi Kurkmantolumado
Ay gerçekten kafan iyi. Bu adam yüzüne bakan tek erkek miydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adam memurdur, Karkamış’ta fıstıklıkları vardır mesela. Yıllık 1 milyonluk fıstık oradan gelir dkkdkdMemur var memur var kız adam memurdur ama aileden geliri vardır memurdur ve her şeyi kendi yapar memurdur ama dhmide çalışır
Sizin evliliğinizde paradan başka konuşabildiğiniz bir sohbet alanınız yok mu çok merak ediyorum. Bu kadar eşitlikçi kocanız neden ev işlerine el sürmüyor? Neden sadece kendi işine gelen kısımlarda eşitlikçi olup hayat müşterek diyor? Ben bugun yorgunum temizlik yapamadım de ver eline bezi bakalım evi dip köşe silsin öyle süpürge tutmakla olmaz. Yemeği de halletsin bakalım yapabilecek mi 2-3 öğün yemek? Adam eş değil ev giderlerine ortak almış hala farkında değilsiniz. Ha birde arabasına.Benim de katkım olmalıymış sadece kendi parasıyla alınmamaliymis ev ben almış oluyorum senin katkın ne o eve diyor .benim birikimi yok
Yahu adam sizi sömürüyor o olmasa daha fazlasını alırsınızBu durumda sunu düşünüyorum onun deyimiyle tek başına yaşasam o montu alamayacktim tek seferde ya da zorlanacaktim bana sürekli bunu söylüyor sanki sadece kendi maasinla yaşasan bunları isteyecektin alamayacaktın diyor. Yani bana imkan sunmuş oluyor
Böyle tarla işlerini duyunca çok moralim bozuluyor. Dededen kalma tarlalar var bizim, üniversiteye başlarken babama 'amcamlarla bölüşün, ben ceviz ekecegim' demiştim. Dinlemedi beni. Içimde hala yaradırAdam memurdur, Karkamış’ta fıstıklıkları vardır mesela. Yıllık 1 milyonluk fıstık oradan gelir dkkdkd
Bi de kaynarcada fındıklık daha ne hobi olarak memur olur sigortası yatsın diyeAdam memurdur, Karkamış’ta fıstıklıkları vardır mesela. Yıllık 1 milyonluk fıstık oradan gelir dkkdkd
ben yerlerini bile bilmiyorum. Birileri ekiyor ve çok komik de para gönderiyor yıldan yıla eken. Oyyy oyyy ceviz ekeydik keşkemmmmBöyle tarla işlerini duyunca çok moralim bozuluyor. Dededen kalma tarlalar var bizim, üniversiteye başlarken babama 'amcamlarla bölüşün, ben ceviz ekecegim' demiştim. Dinlemedi beni. Içimde hala yaradır![]()
Bizim de anneannemin anneannesinden var işte 500 kişi sıraya soktuk her sene bir kişi alacak..Böyle tarla işlerini duyunca çok moralim bozuluyor. Dededen kalma tarlalar var bizim, üniversiteye başlarken babama 'amcamlarla bölüşün, ben ceviz ekecegim' demiştim. Dinlemedi beni. Içimde hala yaradır![]()
Ay ben o yaşlarda kesin tarla ne yaaa derdim. Maşallah sana.Böyle tarla işlerini duyunca çok moralim bozuluyor. Dededen kalma tarlalar var bizim, üniversiteye başlarken babama 'amcamlarla bölüşün, ben ceviz ekecegim' demiştim. Dinlemedi beni. Içimde hala yaradır![]()
Liseden mezun olalı 22 sene olacak. Ilk 5-6 sene ağaçların büyümesi, sonrasında yıllık 500k civarında gelir olurdu tahminim. Maddi kaybimi hesapla artıkben yerlerini bile bilmiyorum. Birileri ekiyor ve çok komik de para gönderiyor yıldan yıla eken. Oyyy oyyy ceviz ekeydik keşkemmmm![]()
Tek başınıza yaşadığınız standartlarda yasayacaksaniz beyefendinin size bir kuruşu geçmeyecekse onu niye koca diye taşıyıp hayatınıza yük edesiniz? O da ne diye evlenmiş anlamadım ki hayatındaki kadına 5 kuruş harcamaya ödü kopacaksa? Çocuğunuz olsa onun da burnundan getirir küçükken harcadıklarını büyüyünce geri ister. Yahu aile olmak böyle bir şey olabilir mi siz bunu nasıl kabullendiniz?Bu durumda sunu düşünüyorum onun deyimiyle tek başına yaşasam o montu alamayacktim tek seferde ya da zorlanacaktim bana sürekli bunu söylüyor sanki sadece kendi maasinla yaşasan bunları isteyecektin alamayacaktın diyor. Yani bana imkan sunmuş oluyor
İmkan nerede?Bu durumda sunu düşünüyorum onun deyimiyle tek başına yaşasam o montu alamayacktim tek seferde ya da zorlanacaktim bana sürekli bunu söylüyor sanki sadece kendi maasinla yaşasan bunları isteyecektin alamayacaktın diyor. Yani bana imkan sunmuş oluyor
Ne kadar sorunlu biri ya.Esi çalışmayan iş arkadaslari var onlar karisinin her şeyini alıyor. Kıyas değil ama bazen dayanamıyorum eşi çalışmayanlar ne yapıyor acaba her şeyleri var kadınların diyorum .Öyle biriyle evlenseydin diyor
Benimde çok bildiğimden değil aslında cnm. Bizim oraların toprakları çok verimli, yanindan nehir geçiyor. Çok güzel ceviz yetişiyor dedi birileri. Tarla konusu açılınca, dedim ben bunu yaparım. Ailemde destek olur, parasıyla birilerini tutarız vs. Tabii babam ' ben abilelerimle toprak için kötü olamam' dedi, avucumu yaladım.Ay ben o yaşlarda kesin tarla ne yaaa derdim. Maşallah sana.![]()
Kan emici asalak asıl sizin kocanız. Sizin üstünüzden geçiniyor ve siz bunu normalleştiriyorsunuz.Şöyleki sennerkek evi gecindirsin ben maasimi yerim gezeyim istiyorsun bu nerede yazıyor diyor .ve kendince bu şekilde yaşayan kadınları kan emici asalak olarak niteliyor
Ev için biriktiriyor
Tabiki boyle dusunen normali olan kadinlarda var sizde muhtemelen bunu onayladiginiz icin evlendiniz,Bu ornekleri verdiğimde ben hayatıma ortak olan birini aradim bütün yükü bana bırakan birini değil hemen şu an öylesini bulabilirsin istiyorsan diyor. Yani kadın eve katkı sunmuyorsa bu net bir şekilde erkegi somurmektir mantığı böyle işliyor
Tamamda bu nasil size normal geliyor onu anlayamadim sizi buna inandırmis ne ala memleket gercektenSevdiğim yemeği yapar .Ben seviyorum diye bazı yiyecekler alır. Benim sevdiğim muhite gezmeye götürür. Bunlar dışında bir şey gelmiyor aklima