• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle farklıliklarimiz

@Kurkmantolumado ev işleri için fiyat belirleme fikri aklıma yattı. Böylece ya parasını alırsınız, ya totosunu kaldırıp iş yapar. Yazın haftalık temizliğe 4 bin, aylık yemek pişirmeye 10 bin. Ayda 25-26 bin ödeme yapsın size. Ufak tefekler benden olsun deyin 😂

@Kurkmantolumado ev işleri için fiyat belirleme fikri aklıma yattı. Böylece ya parasını alırsınız, ya totosunu kaldırıp iş yapar. Yazın haftalık temizliğe 4 bin, aylık yemek pişirmeye 10 bin. Ayda 25-26 bin ödeme yapsın size. Ufak tefekler benden olsun deyin 😂
😅 çok mantıklı ama cebinden para çıkacak diye soluğu mahkemede alir

Gerçekten adamin yaptığı şeyin tam karşılığı bu aslinda

Niye kavga edelim? Benim öyle bir niyetim yok. Görüş paylaşıyoruz.

Burası forum, ben sizinle konuşmadım deme şansınız yok maalesef. Yazdıklarınıza herkes yanıt verebilir. Yok ben yanıt istemiyorum diyorsanız fikirlerinizi facebookta falan yazıp yoruma kapatabilirsiniz. Burada öyle bir imkan tanınmıyor.

Anladığım kadarıyla siz ev hanımısınız, çeyrek düzine de çocuk var.

Siz evlilikte maddi manevi sömürülmeyi içinize sindiriyor, kendinize yakıştırıyor olabilirsiniz. Her kadın sizin gibi köle zihniyetli değil.

Evet herkese açık bir şekilde görüş paylaşıyoruz. Ben de aktif bir şekilde araba kullanan biri olarak konu sahibine görüşlerimi ilettim. Ama siz doğrudan beni hedef alıp ev hanımlığımdan, çocuklarımdan vurmaya kalkıyorsunuz. Köle olduğumu söyleyip beni aşağılıyorsunuz. Bir kadına destek verirken öbür taraftan başka bir kadını ezmeye çalışıyorsunuz.

Evet herkese açık bir şekilde görüş paylaşıyoruz. Ben de aktif bir şekilde araba kullanan biri olarak konu sahibine görüşlerimi ilettim. Ama siz doğrudan beni hedef alıp ev hanımlığımdan, çocuklarımdan vurmaya kalkıyorsunuz. Köle olduğumu söyleyip beni aşağılıyorsunuz. Bir kadına destek verirken öbür taraftan başka bir kadını ezmeye çalışıyorsunuz.
Yoo ezmeye çalışmıyorum. Siz kadını köle pozisyonuna sokup bunu normalleştiriyorsunuz, buna karşı çıkıyorum. Sizin için normal olabilir ama normal değil diyorum. Konunun aktif araba kullanmanızla bir alakası yok.

Elit ne demek, fikrin yok bence. Türkiye’de elit sınıfın çocukları asla doktor olup milletin zırıltısını çekmez. Doktorluk orta sınıfın en büyük idealidir. Mühendislerin de çoğu o sınıfa girmiyor. Gelir düzeyi iyi olan, orta sınıfa göre bir tık iyi yaşayan insanlarla onları karıştırıyorsun.
bildiğim elit aile çocuklarından zaten tr'de kalan yok ki
elit denilen kişi bir kere zaten maaşla çalışmaz -hadi belki yeni mezunken ve ailede illa başka bir yerde çalışacaksın diye bir kural varsa 3-5 sene, o da belki...

Yoo ezmeye çalışmıyorum. Siz kadını köle pozisyonuna sokup bunu normalleştiriyorsunuz, buna karşı çıkıyorum. Sizin için normal olabilir ama normal değil diyorum. Konunun aktif araba kullanmanızla bir alakası yok.
Ben konu sahibine kocana köle ol demedim ki siz bunu nerden çıkarıyorsunuz? Araba konusunda fikirlerimi paylaştım. Hanımefendi de bana cevap verdi. Yazılanları evirip çevirip fırsatını bulduğu yerde ev hanımı ve çocuklu kadınlara nefretini kusan sizsiniz. Iyy cimri adam bir an önce boşan demediğim için özür dilerim. Eşine ve çocuklarına köle bir kadınım tabi ben burda fikir belirtmek haddime değil benim ☺️

Ben konu sahibine kocana köle ol demedim ki siz bunu nerden çıkarıyorsunuz? Araba konusunda fikirlerimi paylaştım. Hanımefendi de bana cevap verdi. Yazılanları evirip çevirip fırsatını bulduğu yerde ev hanımı ve çocuklu kadınlara nefretini kusan sizsiniz. Iyy cimri adam bir an önce boşan demediğim için özür dilerim. Eşine ve çocuklarına köle bir kadınım tabi ben burda fikir belirtmek haddime değil benim ☺️
Evin her işini yapıp, üzerine bütün masrafları yarı yarıya paylaşan insan köledir. Bunu net olarak söylemenize gerek yok, alt metinden okunuyor. Sömürülen kadına amaan hepsi böyle kardeş, sen de çok harcıyorsun, senin neyine o ceket derseniz tepki görürsünüz doğal olarak.

Neyse polemiğe giriyor artık, susuyorum ben. Yaralarınızla gocunun.

Evet ben almıyorum bak amaclarimiz için birikim yapıyorum kendime almıyorum sen de alma diyor kısacası
Ben de tam bunu soracaktım.
Harcamaları gereksiz görüyor,
Peki ortak bir amacınız mı var?
Amaçlarınız ne mesela?
Eviniz kendinizin mi, ev mi almak istiyorsunuz?
Araba yükseltmek mi, yazlık mı, dünya turu mu?
Birlikte maddi hedefleriniz neler?

Evin her işini yapıp, üzerine bütün masrafları yarı yarıya paylaşan insan köledir. Bunu net olarak söylemenize gerek yok, alt metinden okunuyor. Sömürülen kadına amaan hepsi böyle kardeş, sen de çok harcıyorsun, senin neyine o ceket derseniz tepki görürsünüz doğal olarak.

Neyse polemiğe giriyor artık, susuyorum ben. Yaralarınızla gocunun.
Ben konu sahibine böyle bir şey demedim. Saçma sapan çıkarımlarda bulunan sizsiniz. İçinizdeki nefreti ve öfkeyi, hayatı hakkında fikriniz olmayan insanları ezmeye çalışarak çıkarmamanız gerektiğini öğrenirsiniz umarım.

Sonuç olarak geliriinizin yüzde kaçını biriktiriyorsunuz @Kurkmantolumado

Back
X