• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle farklıliklarimiz

Eski oturduğumuz yerde karşı apartmanda yaşlı karı koca vardı. Kışın Almanya'ya gidiyorlar, yazın gelip 3 ay eve kapanıyorlardı.
Mezara götürecekler ellaam
Onların yemediğini çocukları, torunları, akrabaları , artık kime kalacaksa öyle güzel çatır çatır yerler ki.

250 bin benim için vallahi çok para hem de çok çok iyi para.
250 bin maaşım olsa 150 si direkt birikime giderdi nasıl iyi para olmasın yaw.
30 gram altın alırdım. Geriye 30.000 kadar kalırdı. 30.000 bile fazla bana. 20.000'ini bir şeylere versem, 10.000'i bozdur bozdur harca. Hayal kurunca bile heyecan yaptım 🤣

LCW'de 300/400 tlye sweatler vardı. Yeşil Kundura'nın outletinde 999 tl ayakkabılar. Duyrulur 🤪

30 gram altın alırdım. Geriye 30.000 kadar kalırdı. 30.000 bile fazla bana. 20.000'ini bir şeylere versem, 10.000'i bozdur bozdur harca. Hayal kurunca bile heyecan yaptım 🤣

LCW'de 300/400 tlye sweatler vardı. Yeşil Kundura'nın outletinde 999 tl ayakkabılar. Duyrulur 🤪
Böyle konular hep gelip marka kıyaslamaya dayanıyor 😂 yine dayayalım.

Lcw’den 300-400 liraya aldığınız %90 polyester sweati 1 sezon ancak giyersiniz, üçüncü giymede koku yapar. 1000 liraya aldığınız suni deri bot ayağınızda mantar, koku yapar. Onu da bir sezon giyer atarsınız. Ha benim sağlığım önemli değil, her sezon yeni şeylere para vermeyi de seviyorum diyorsanız ayrı mesele tabi. Ama marka ismine para vermiyoruz aslında, kaliteli içeriğe para veriyoruz.

Canınız isterse diğer ceketi de alırsınız hepsini eşiniz öder. Yani evli barklı insanlar bunları nasıl konuşur bilmiyorum, eşiniz size bir şey alamaz mı, kocayla Alman usulü yapmak nedir yav?

Nasıl tek kuruş vermeyin .Evin her giderine ortağım. Bunu zaten yadırgamiyorum .Bu ay bana ihtiyacım olduğu içn gerçekten ihtiyaç ikinci bir bot aldık diğeri eskidi .Benim kredi kartım olmadığı için esiminkinden aldım. Ve ödeyeceğim bir taksidini en azından. İkiye böldürdü.
Nasıl o kadar gelirle sefilleri oynuyorsunuz anlamıyorum. Tamam savurgan olmayın ama her zaman da genç kalmayacaksınız. Değil eş yapmak, bu kadar cimri insana ben selam dahi vermiyorum valla. İyi sabır.

Onları kastettiğini anladım sana katıldım,yani 250 bin para olmasa niye diyelim beş yıldır bir ev parası nasıl birikmez diye, sanki iki asgari ücretliye demişiz gibi.
250 bin elbette güzel para, çocuklu aileye bile yeter herşeye. Bir üye arkamdan atıp tutmuş banlıyken cevabım tek ona. Her mühendis 100 bin üstü kazanmıyor. Elit de yaşayamıyor kendi deyimiyle. Elit de neyse artık 🙈. Bir maaşla 3 çocuk okutan toplumun hayran olduğu o mühendislerin devri kapanalı çok olduuuuu haberi yok.

Bu durum demet akalının benim çevremdekiler aylik 5 milyon kazanıyor demesine benziyor.eee sen mühendissen çevren de mühendistir, doktordan çevren de doktordur.eee şimdi doktor maaşı yüksek değil mi oluyor? Koskoca 80 milyonluk ülke.
Mesleğe göre arkadaş seçmiyoruz. Ahlakına, karakterine göre seçiyoruz bizler.

Lcw’den 300-400 liraya aldığınız %90 polyester sweati 1 sezon ancak giyersiniz, üçüncü giymede koku yapar. 1000 liraya aldığınız suni deri bot ayağınızda mantar, koku yapar. Onu da bir sezon giyer atarsınız. Ha benim sağlığım önemli değil, her sezon yeni şeylere para vermeyi de seviyorum diyorsanız ayrı mesele tabi. Ama marka ismine para vermiyoruz aslında, kaliteli içeriğe para veriyoruz.
%68 ve %75 pamuklu. Ayakkabı almadım. İndirimde olanlar eski sezonun ürünleriydi. Bazısı hakiki deriydi. Orada botlar da vardı, onların fiyatlarına bakmadım çünkü boykot ettiğim markalardı.

Botum hakiki deri, su geçirmez. Ayakkabıda konfor ve dayanıklılık önemli benim için. Çoğunlukla yürüyorum veya ayaktayım. Botumu da indirimdeyken almıştım. Yaşasın indirimcilik 🤣

%68 ve %75 pamuklu. Ayakkabı almadım. İndirimde olanlar eski sezonun ürünleriydi. Bazısı hakiki deriydi. Orada botlar da vardı, onların fiyatlarına bakmadım çünkü boykot ettiğim markalardı.

Botum hakiki deri, su geçirmez. Ayakkabıda konfor ve dayanıklılık önemli benim için. Çoğunlukla yürüyorum veya ayaktayım. Botumu da indirimdeyken almıştım. Yaşasın indirimcilik 🤣
Çok iyi yapıyorsunuz. Ben de hep indirimlerden alırım takip edip. Aynı ürün bir hafta önce 500 ken mesela, bir hafta sonra 300 oluyor. İndirimler de olmasa yediğimiz kazığın haddi hesabı olmaz.🙈

Peki ☺️

Ben az da kazansam çok da kazansam marka almıyorum
Ayakkabım flodan.
Kıyafetlerim lcw, trendyol milla, modanisa vs vs
Bilmem ben bir çantaya bir ayakkabıya çok para veremiyorum :)
Bir de çok pahalı olan markalar da çok kaliteli olmuyor ki. Mesela Suwen diye bir pijama markası var sözde tanınmış marka sürekli basıyor polyesteri markayım diye geçiniyor.arada sırada pamuklu ara ki bulasin.o da dünyanın parasi.keza penti de öyle.tamam onunkiler pamuk bari de dayanıklı değil.incecik, lastikleri falan atıyor erkenden, hatta sürekli bacaklarından biri uzun biri kısa falan çıkıyor.sokak arasından alsan bu kadar olmaz.hatta mahalle arasında herhangi bir pijamacı çok daha kaliteli satıyor bu markalardan.bir eşofman bakıyorsun yumuşacık, yüzde yüz pamuk.pentiye suwen e bakıyorsun yüzde yüz polyester ya da yüzde 50 polyester karışım falan.bir de penye penyedir mesela.yüzde yüz pamuktan ötesi yok.marka diye yüzde 1000 pamuk olmuyor mesela.belli bir sınırı var.kaldi ki tersi daha çok oluyor.eskiden marka denilince gözü kapalı alırdın şimdi marka deyince tam tersi şüpheyle yaklaşmaya başladım resmen.ama ayakkabı çanta meselesine gelirsek gerçek deri diye bir gerçek var.ya da gerçek kaz tüyüdür mesela, gözle görülür bir materyal farkı varsa elbette çok daha pahalı olacak ama çoğu marka, normal mağazalardan bile daha kalitesiz ürünleri ya da aynı ayarda ürünleri kat kat fazla fiyata satıyor.bu saçma.insanların belli bir kısmı da hizmet almaktan çok sosyal statüsü düşündüğü için buralarda bizim için Mangoymuş, Zaraymiş marka mi lan tarzı tuhaf tuhaf imâlar yapılıyor işte.ne kadar ergence 😁

Son düzenleme:

Lcw o kadar kalitesiz satmıyor.hatta kaliteli bile denebilir.şimdi saçma salak bir cevap vereceksin sırf ben yazdiğm için ama okuyan okusun artık.

Ne kadar gelir o kadar gider gelir arttıkça insan daha iyş tatil daha iyi araba derdine giriyor ama 250 bence de iyi bi para ama imkansız değil hastanede temizlikçi bile 80den fazla alıyor artık
2 katından fazla o dediğin paranın.eee az mı?

Tüm gün köle gibi çalışıp akşamına kocasına hesap veren kadınları anlamadım anlamıyorum anlamayacağım. Sen kimsin köpek derim ağzını açamaz benim parama karışamaz kimse. Kimsenin haddi değil. Herkes emek verip para kazanıyor. Sen kimsin lan it benim parama hangi hakla karışıyorsun derim ve bir daha sesini çıkaramaz ama nerdeeeeee. Çalış çalış kocaya yolla. 11 bin para mı bu devirde hem de deri ceket için. 11 Binlik değerinin yok mu sanki dileniyorsun kocandan, o para senin paran ya hu. Öfff nasıl bu kadar kocam da kocam oluyorsunuz yaaa bal mı akıyor ...

Back
X