• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle farklıliklarimiz

Işçi anne babanin çocuğu olduğum halde böyle hesap kitaplı yaşamadım. Yokken zaten yoktur ama varken hoş olmuyor.
Insan tabiki kendine para harcayacak, şımartacak. Aile bütçesini sarsmadikca mantıklı olanda bu. Birde konu sahibi çalışıyor, tüm ay çalışıp alabilecek durumda oldugum şeyleri alamayinca hayatımı sorgulardım.
Güle güle kullanın hepsini ❤️
Konu sahibi 50 kazanıyor diyeyim en düşüğünü hesapladım. Deri ceketler indirimde şu an. En iyisi 12 bin da ha uygunları dolu. 4 takside de bölüyorlar. Ayda 3 bin ödenecek yıllarca da giyilecek bir ürün. Adam bunu hesaplamış yahu ayda 3 bini. Bu kadar mı değersiz senin eşin?🙁

Siz de buna inanıyor musunuz gerçekten?

Işçi anne babanin çocuğu olduğum halde böyle hesap kitaplı yaşamadım. Yokken zaten yoktur ama varken hoş olmuyor.
Insan tabiki kendine para harcayacak, şımartacak. Aile bütçesini sarsmadikca mantıklı olanda bu. Birde konu sahibi çalışıyor, tüm ay çalışıp alabilecek durumda oldugum şeyleri alamayinca hayatımı sorgulardım.
Güle güle kullanın hepsini ❤️
Ihtiyac varsa Alınır bir şeye ihtiyacın varsa al hep mantık bu aileden böyle yetişmiş bana da bunu dayatıyor
Benim ihtiyacım yok ama alıyorum bir ikinci pantolon buna katlanamiyor

İnşallah seks iyidir. Aksi halde adamın tutulacak bir tarafı kalmayacak 😂😂😂
Bu koca merakı ondandır diye düşündürdü valla. Hayır çünkü boşanıp tek de yaşasa hayat standardı bundan düşük olmayacak. Demek ki kadını tutan bir şey var. Sıkı tutsun bırakmasın.

Elit ne demek, fikrin yok bence. Türkiye’de elit sınıfın çocukları asla doktor olup milletin zırıltısını çekmez. Doktorluk orta sınıfın en büyük idealidir. Mühendislerin de çoğu o sınıfa girmiyor. Gelir düzeyi iyi olan, orta sınıfa göre bir tık iyi yaşayan insanlarla onları karıştırıyorsun.
Doktorluk, mühendislik vs alt gelir grubu çocukların kendini kurtarmak için seçtiği meslekler. Hatta benim yaş grubumda mecburiyet gibi bişeydi. Çocuğum içinse tercih olabilir.

Ihtiyac varsa Alınır bir şeye ihtiyacın varsa al hep mantık bu aileden böyle yetişmiş bana da bunu dayatıyor
İki pantolon örnektir di mi? N’olur örnek olsun.

Konu sahibi 50 kazanıyor diyeyim en düşüğünü hesapladım. Deri ceketler indirimde şu an. En iyisi 12 bin da ha uygunları dolu. 4 takside de bölüyorlar. Ayda 3 bin ödenecek yıllarca da giyilecek bir ürün. Adam bunu hesaplamış yahu ayda 3 bini. Bu kadar mı değersiz senin eşin?🙁
Kendine de almiyor kendi de değersiz bu durumda .Ben kendime gidip alacağım maaşta o ceketi bakalım neler olacak

Ihtiyaç olup olmadığına kim karar veriyor peki?
Mesela iki pantolonun varsa üstünde küflenene kadar giyilmesi mi gerekli?

Kendine de almiyor kendi de değersiz bu durumda .Ben kendime gidip alacağım maaşta o ceketi bakalım neler olacak
Alın tabi ki. Öyle bir akrabası vardı annemin. Karı koca öğretmen. Adam hem kendi harcamaz hem de bir hırka bir takı bile aldırmazdı kadına. Kadın 42 yaşında kanserden vefat etti. Adam kadının maaşını da aldı afiyetle yedi bir süre. Biriktirdi ve yeni eşine yağdırdı. Hani bu adam cimri idi?

Doktorluk, mühendislik vs alt gelir grubu çocukların kendini kurtarmak için seçtiği meslekler. Hatta benim yaş grubumda mecburiyet gibi bişeydi. Çocuğum içinse tercih olabilir.
Kesinlikle böyle. Elitlikle bu karıştırılıyor. İyi bir lisede öğretmenim. Babasının şirketi olan çocuklar asla tıp yazmıyor sıralaması tutsa bile. Ekonomi vs. okuyorlar. Tıp alt ve orta sınıfın hayalini süslüyor ancak. Doktorun yaşam standardı da bi zahmet diğer mesleklere göre yüksek olsun. Hakkıdır.

Ihtiyaç olup olmadığına kim karar veriyor peki?
Mesela iki pantolonun varsa üstünde küflenene kadar giyilmesi mi gerekli?
Evet bir üçüncüyü yalvar yakar aldiramiyorum 1 senedir kendi paramlada eşime gidip alasım gelmiyor fazla kazanıyor kendi alsın diyorum

Kesinlikle böyle. Elitlikle bu karıştırılıyor. İyi bir lisede öğretmenim. Babasının şirketi olan çocuklar asla tıp yazmıyor sıralaması tutsa bile. Ekonomi vs. okuyorlar. Tıp alt ve orta sınıfın hayalini süslüyor ancak. Doktorun yaşam standardı da bi zahmet diğer mesleklere göre yüksek olsun. Hakkıdır.
Vallahi fakirlikten benim kız tıp kazanabilmek için daha lise 1 de it gibi çalışıyor. Hepsi fakirlikten. Kolejdeki zengünnnn arkadaşları ise tekrar başka kolejlerdeler keyiflerine bakıyorlar🤣🤣Fakiriz dümdükkkk.

Evet öyle oluyor.doktor, mühendis elit sınıftır zaten çoğu ülkede.en yüksek klasmandaki meslekler onlar.Sen mühendissin çevren de mühendis olacak tabi.ne var bunda? Eee git araştır internetten zor değil.istatistik diye birşey var.
Eee benim eşim hem mühendis hem de işçi, onun klasmanı nedir?

Senin evlilikte (!) yaşadığın hayatı öğrenciler bile bu denli yaşamıyordur he. Kazandığın parayla bile bir ceket almak için diken üstünde yaşayan bir kadın nasıl buna ''eş-evlilik'' diyebiliyor aklım almıyor. Eş olmaya dair neyiniz var sizin sığındığınız? Adamın eve kahve makinesi almasına bile seviniyorsunuz ama onu bile yarısını sizden talep ediyor :mad:

Back
X