Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim insan herseyi sevmek zorunda degildir, sen salata yapmayi sevmezsin, bende nevresim ütülemesini sevmem mesela.
Sevmesekte sorumluluk almis bulunuyoruz ve bazi seyleri yapmak duumundayiz. Mutlaka senin esinin´de sevmedigi seyler vardir. Esin ise gitmeyi sevmese mesela ise gitmicekmi yani? Ama gidiyor cünkü sana karsi ve kendine karsi sorumluklari var. Esim toz aliyor, evi temizliyor demissin, hic düsündünmü peki esinde bunlari severekmi yapiyor acaba? Hic zannetmiyorum. Neden yapiyor peki? Sana yardimci olsun diye öyle degilmi? Bütün is sana kalmasin diye, yükün hafiflesin diye. Hayatta hep sevdigimiz seyleri yapamayiz, ama karsimizdaki insana deger veriyorsak onu seviyorsak ozaman salata yapmayi sevmesekte yapariz. Evlilik budur canim. Evlilik fedakarliktir![]()
bu arada merak edenler için söylim ben anestezi teknikeriyim. hasta bakıcılar,laboratuarda çalışan arkadaşlar sağlıkçı( laborantların çoğu kimya mezunu laborantlık bölümünü bitirenler hariç) değiller önce bunu çözelim. sağlıkçı olabilmek veya ben sağlıkçıyım diyebilmek için insanın elinde sağlık bakanlığından onaylı diploması olması lazım att, anestezi,hemşire ,radyoloji,fizyoterapist vs. dallarından birini bitirmiş olması gerekir.
ayrıca sen evi temizlemeyi bilmiyorsun ,salata yapmayı bilmiyorsun, sorumluluk sahibi değilsin neden evlendin diyen arkadaşlara şöyle cevap vermek istiyorum. insanların yemek,içmek,temizlik vs. ihtiyaçları olduğu gibi cinsel yönden de ihtiyaçları vardır? neden kimse bunu düşünmüyor? bir insan bişey yapamıyor,elinden bişey gelmiyor diye evlenemez mi? peki ya cinsel arzuları? ne yapsın peki beceriksiz insanlar zinaya mı başvursunlar sorarım size???????? kendilerini nasıl tatmin etsinler???ya da kendilerini hadım mı ettirsinler???? evlenmeseydin demek kolay tabi!!!!!!
vay anasını beeee evlılık sebebıne bak
kızlar moralim çok bozuk.3,5 yıllık evliyiz hep salata ve temizlik yüzünden kavga ediyoruz. ben çalışan bir bayanım aynı zamanda sağlıkçıyım acil birşey çıkıyor kalmak zorundayım eve 21.00 -21.30 da gittiğim oluyor bazen o yorgunlukla oturup yerinden kalkası gelmiyor insanın. ben eşime bir türlü yaranamadım silip süpürsem beğenmez elimden alır kendi yapar, salata yaparım sıcak suyla mı yıkadın senişmiş der. yapmasan neden yapmıyorsun der? bu evlilik böyle gitmez ne yapmaya çalışıyor gerçekten anlayamıyorum.!!!! ben salata yemeyide yapmayıda sevmem. bu yaşa kadar herşey hep önüme geldi annem sen ders çalış ben yaparım diye diye bende hazıra alıştım şimdi çok zorluk yaşıyorum fakat düzeleceğimide sanmıyorum.sonuçta ben bir iş kadınıyım ev hanımı değilim ki???? gündelikçi tutsam onada mali durumlar engel oluyor?? ne yapacağımı bilemiyorum fakat bu şekilde fazla dayanabileceğimi sanmam açıkcası kızlar!!!!! ben daha vurdumduymazım eşim daha tertipili ve düzenli... ama ben bunları evlenmeden önce söylemiştim iş yapmayı sevmiyorum bir pazarım var onuda evde geçirmek istemiyorum ne yapacağımı bilemiyorum akıl verin bana kızlar(((((
Evli bir kadından bu sözleri duymak ve böyle düşündüğünü bilmek ne kötü
aynı zamanda cok sacma. konu iyice saçma sapan bir hal aldı bence.
konu sahibinin sayesinde :97: