• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle hep kavga ediyoruz

heralde surekli o cinselligin heyecaninin ayni olacagini dusunmuyosundur,, o zaman baska gozluklerle bakarsin dunyaya,,, tabiki herkesin dusuncesi kendine, her koyun kendi bacagindan asilir..cinsellik onemli bi parcasiridr ama %90 degildirr.. Allah herkesin gonlune gore versin....mutlu mesut etsin..

picachu evlenmenin aile kurmak olduğunu ben zaten biliyordum ama hatırlattığın için sağol!!!!! evliliğin %90 ı cinselliktir. herkesin düşüncesi kendine benim düşüncem bu!!!!!

Sevgi , saygı , fedakarlık , paylaşım gibi şeyler değil cinsellik?
Pardon cinsellik bunların hepsini kapsıyordu dimi :51:
Evliliğin %90 cinsellik değildir bana göre saygı sevgi önce gelir

picachu evlenmenin aile kurmak olduğunu ben zaten biliyordum ama hatırlattığın için sağol!!!!! evliliğin %90 ı cinselliktir. herkesin düşüncesi kendine benim düşüncem bu!!!!!

%50 desen anlayacağım da %90 deyince bahsettiğin ev işleri, eşinin dırdırı falan bunları göz ardı edip kafamda başka tablolar oluştu şimdi.

Yani sizin icin mi evliligin anlami %90 cinsellik yoksa diyorsunuz bu genelde böyledir?anlamadim tam ama anlamak isterim.

Evliliğin %90'ı cinsellikse, bizim yanlış yaptığımız (emek, saygı, sevgi, yemek, temizlik, anlayış ve en önemlisi bebek) birşeyler var.....

%90'ı cinsellik olan bir evlilikte şefkat, fedakarlık, vefa, sevgi, sadakat tarzı duygular beklenmez. Yoksa ninelerimiz dedelerimizin mendilini yıkarken yüreği sımsıcak olmazmı? Dedelerimiz ninelerimizin sofraya getirdiği bir kap çorbaya minnet etmez mi? Eşlerinin yaşadığı her gün için Allah'a şükretmeleri yalan mı?

inanamıyorum gerçekten. peki allah kimseye vermesin benim de başıma geldiği için söylüyorum da ya vajinismus gibi bir sorununuz olsaydı??? %90ı cinsellikse biz neredeyse ilk bir sene %10unu yaşayabildik o zaman. ya sizin de başınızda bu illet olsaydı??? o zaman da aynı şeyi söyleyebilecek miydiniz?

%90 MI :53: baaya bi atmışsın...%60 felan neysede..benim için en azından öyle başkalarının %lerini bilemicem.benmkine desem adama böğğğ gelirbe biyerden sonra..:51:

Evliliğin %90'ı cinsellikse vajinusmus olanlar veya iktidarsız olanlar evlenmesinler bir zahmet:9:Yaşlandığınız zamanda boşanın,zaten evliliğin anlamı kalmıyor:9:Hayatımda duyduğum en komik şey:9::9::9:Sevgi,saygı,emek olmadan cinselliği yaşamak için evlenmek,erkekler bile bu kadar değil ya:9:

sağol sena01 aynen senin dediğin gibi....benim düşüncelerimi paylaştım ben buyum kızlar isteyen istediğini diyebilir umrumda değil!!!! bushra84 ben konuyu anlatamadığımı değil ısrarla sizin bazı şeyleri anlayamadığınızı savunuyorum hala?????? burda ben dört dörtlüğüm herşeye yetişebiliyorum diyenlerede inanmıyorum asla!!!!

Anlamadığımızı değil birde anlayamadığımızı savunuyorsun!Burda bu kadar kadının anlayışı kıt,bir tek sen süpersonik bir kadınsın aramızda,maşaallah ne diyeyim:36:

bu arada merak edenler için söylim ben anestezi teknikeriyim. hasta bakıcılar,laboratuarda çalışan arkadaşlar sağlıkçı( laborantların çoğu kimya mezunu laborantlık bölümünü bitirenler hariç) değiller önce bunu çözelim. sağlıkçı olabilmek veya ben sağlıkçıyım diyebilmek için insanın elinde sağlık bakanlığından onaylı diploması olması lazım att, anestezi,hemşire ,radyoloji,fizyoterapist vs. dallarından birini bitirmiş olması gerekir.

ayrıca sen evi temizlemeyi bilmiyorsun ,salata yapmayı bilmiyorsun, sorumluluk sahibi değilsin neden evlendin diyen arkadaşlara şöyle cevap vermek istiyorum. insanların yemek,içmek,temizlik vs. ihtiyaçları olduğu gibi cinsel yönden de ihtiyaçları vardır? neden kimse bunu düşünmüyor? bir insan bişey yapamıyor,elinden bişey gelmiyor diye evlenemez mi? peki ya cinsel arzuları? ne yapsın peki beceriksiz insanlar zinaya mı başvursunlar sorarım size???????? kendilerini nasıl tatmin etsinler???ya da kendilerini hadım mı ettirsinler???? evlenmeseydin demek kolay tabi!!!!!!

arkadasim sen cinsel arzularini tatmin etmek icinmi evlendin???
Ya o adama acidim o adami ne hallere sokuyorsun ya...
tek yapmayi bildigin is buysa ha gayret....

bu arada merak edenler için söylim ben anestezi teknikeriyim. hasta bakıcılar,laboratuarda çalışan arkadaşlar sağlıkçı( laborantların çoğu kimya mezunu laborantlık bölümünü bitirenler hariç) değiller önce bunu çözelim. sağlıkçı olabilmek veya ben sağlıkçıyım diyebilmek için insanın elinde sağlık bakanlığından onaylı diploması olması lazım att, anestezi,hemşire ,radyoloji,fizyoterapist vs. dallarından birini bitirmiş olması gerekir.

ayrıca sen evi temizlemeyi bilmiyorsun ,salata yapmayı bilmiyorsun, sorumluluk sahibi değilsin neden evlendin diyen arkadaşlara şöyle cevap vermek istiyorum. insanların yemek,içmek,temizlik vs. ihtiyaçları olduğu gibi cinsel yönden de ihtiyaçları vardır? neden kimse bunu düşünmüyor? bir insan bişey yapamıyor,elinden bişey gelmiyor diye evlenemez mi? peki ya cinsel arzuları? ne yapsın peki beceriksiz insanlar zinaya mı başvursunlar sorarım size???????? kendilerini nasıl tatmin etsinler???ya da kendilerini hadım mı ettirsinler???? evlenmeseydin demek kolay tabi!!!!!!

vay anasını beeee evlılık sebebıne bak

yuhhh cinsellik için evlilikmi olur.. sevgi saygı bebişler....huzur...mutlulukta önemli evlilikte mutlaka olması gerekenler..

hee eğer diyorsanızki ben sadece cinsellik için evlendim....arkadaşım ozaman evine bakacaksın ...temizliğini salatanı yapacaksın....kocanda mutlu olacak...bundan sonra al sana cinsellik:82:....bütün bunları yapmazsan ...kocan huzursuz olursa sana cinsellik minsellik yok....elin adamı dırdır ederken cinsellikmi olur...

sağol sena01 aynen senin dediğin gibi....benim düşüncelerimi paylaştım ben buyum kızlar isteyen istediğini diyebilir umrumda değil!!!! bushra84 ben konuyu anlatamadığımı değil ısrarla sizin bazı şeyleri anlayamadığınızı savunuyorum hala?????? burda ben dört dörtlüğüm herşeye yetişebiliyorum diyenlerede inanmıyorum asla!!!!

anam anam anam anaaaam dusman basina...ben sana hayret ediyorum ya agzim acik kaldi! Bir kere burda kimse 4 4lugum demedi, sen bizden akillisin ama istersen bir daha oku yazilanlari...
salata yapmayi sevmem, temizlik yapmayi sevmem, cocuk yapmayi sevmem...bazen insanlar sevmese YAPMAK zorunda bazi seyleri...hersey senin istedigin gibi gitmez...
cok akilliyim diye geciniyorsun ama sen bu adamla evlenirken CINSELLIK haric baska ihtiyaclari olacagini dusunmedinmi???
madem oyle, bana bak koca, ben cinsellik haric baska bisey yapmam yada canim istedigi zaman yaparim deseydin ya adama?
ya sen gonul eglendiriyorsun, baska bisey degil.
konu acmissin yardim istemissin ama sen yarrdim degil, sen kendi yaptiklarini destekleyecek insanlar aramissin vicdanini rahatlatmak icin!

bizim evliliğimizde benimle ilgili sorunlardan dolayı ilk 1 yılımız ve cinsellik hiç yaşanmadı diyebilirim daha yeni aştık bu sorunu ve bizim evliliğimizde farklı hiçbirşey olmadı evliliğin %90 ının cinsellik olduğunu belirten cümleyi gerçekten kınıyorum evlilik aile kutsal bir mercidir mesela ne ben nede kocam cinsellik için evlenmedik biz bir ömür aynı havayı solumak istediğimiz için bu adımı attık ki eminim evliliklerin %90 ıda bu şekilde yapılıyor siz bence %10 luk kısmını oluşturanlardansınız eğer tek niyetim cinsellik olsa eminim ömrümün sonuna kadar bekar kalır istediğimle de yaşardım cinselliği bunu seve seve yapacak milyonlarca erkek var zaten...
evliliğe saygı duymadığınız ve bir bütün olarak algılamadığınız sürece o evlilik maydonoz dalıylada biter zaten...

Son düzenleme:
cinsel sorumu (vajinismusu,iktidarsızlığı,vs.) olanlar evlenmesin zaten!!! eşim beni sever yaptıklarıma daha özen göstermemi ister aslında tamamen ben kendim alınganlık yapıp kafama takıyorum. bu arda bütün kadınlar isteksiz mi olmalı???? eşimde istekli biridir. cinsellik olmadımı evlilik yürümez hele ki kocan istekli ve sabırsız biriyse mümkün değil. evlendiğiniz gece ne olmasını bekliyordunuz??? kendini cinsel yönden hazırhissetmiyorsan evlenmiceksin. bir salatadan boşanma olmaz ama cinsel sorunlar yüzünden olur!!!! bu yasalarda bile varolan bişey

Son düzenleme:
eğer eşinizin de aklı fikri %90 cinselliğe çalışsaydı evlenmez hergün başka biriyle gecelik ilişkiler yaşardı.ama eşiniz evlenmeyi tercih etmiş.onun yüzdesi her insan gibi %90 değil ki sizden ve evliliğinden başka beklentileri de var.yok ben yapamam diyorsanız evlenmeyecektiniz o zaman.işine gelirse diyemezsiniz eşinize.evlilik kurumu bu kadar basit olamaz. zaten bu düşünceyle de evlilik yürümez.ya siz kendinizi değiştirin ya da medeni durumunuzu.anneniz yapar eskisi gibi bütün işlerinizi...

cinsel sorumu (vajinismusu,iktidarsızlığı,vs.) olanlar evlenmesin zaten!!! eşim beni sever yaptıklarıma daha özen göstermemi ister aslında tamamen ben kendim alınganlık yapıp kafama takıyorum. bu arda bütün kadınlar isteksiz mi olmalı???? eşimde istekli biridir. cinsellik olmadımı evlilik yürümez hele ki kocan istekli ve sabırsız biriyse mümkün değil. evlendiğiniz gece ne olmasını bekliyordunuz??? kendini cinsel yönden hazırhissetmiyorsan evlenmiceksin. bir salatadan boşanma olmaz ama cinsel sorunlar yüzünden olur!!!! bu türk ceza kanununda bile yazıyor?

benim eşimde çok istekli biridir hatta bazen noluyo sana diyorum ve 1 yıl diyorum ya 1 yıl bende vajinusmustum ve kocam hiçbir zaman zorlamadı beni hiçbir zaman kızmadı bana sırtını dönmedi çünkü o insan gerçek bir insan insan müsveddesi değil yani aklı biyerlerinin ucuna takılıp kalmış değil... ve kocam bana bu halimle bile bayılır benki onun cinsel isteklerini karşılayamadım bugüne kadar ama hiçbir zaman benden uzak durmadı aşıktır bana benim için elinden gelen herşeyi yaparakta mutlu etmek için çabalar...

Back
X