• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle hep kavga ediyoruz

cinsel sorumu (vajinismusu,iktidarsızlığı,vs.) olanlar evlenmesin zaten!!! eşim beni sever yaptıklarıma daha özen göstermemi ister aslında tamamen ben kendim alınganlık yapıp kafama takıyorum. bu arda bütün kadınlar isteksiz mi olmalı???? eşimde istekli biridir. cinsellik olmadımı evlilik yürümez hele ki kocan istekli ve sabırsız biriyse mümkün değil. evlendiğiniz gece ne olmasını bekliyordunuz??? kendini cinsel yönden hazırhissetmiyorsan evlenmiceksin. bir salatadan boşanma olmaz ama cinsel sorunlar yüzünden olur!!!! bu yasalarda bile varolan bişey

slm canım
yazdıklarına katılıyorum özellikle erkekler eşlerinde aradıklarını bulamazlarsa daha çabuk aldatma yoluna gidebiliyorlar.kadın fizyolojisi doğum için programlanmış rabbim tarafından.onuda yapabilmek için cinsellik lazım eşine gereken önemi vereceksin ki o da dışarı gitmesin tabi bu örnek normaşl olan haylaz erkekler için geçerli diil onlar tatmin olsalarda illa dışarı giderler ama eşlerinden onlara sadık olmasını beklerler

cinsel sorumu (vajinismusu,iktidarsızlığı,vs.) olanlar evlenmesin zaten!!! eşim beni sever yaptıklarıma daha özen göstermemi ister aslında tamamen ben kendim alınganlık yapıp kafama takıyorum. bu arda bütün kadınlar isteksiz mi olmalı???? eşimde istekli biridir. cinsellik olmadımı evlilik yürümez hele ki kocan istekli ve sabırsız biriyse mümkün değil. evlendiğiniz gece ne olmasını bekliyordunuz??? kendini cinsel yönden hazırhissetmiyorsan evlenmiceksin. bir salatadan boşanma olmaz ama cinsel sorunlar yüzünden olur!!!! bu yasalarda bile varolan bişey

teşekkür ederiz verdiğin fikir için ama bence fikirlerini kendine sakla. sağlıkçısın madem bilmen gerekir vajinismusun diğer adı da"ilk gece korkusu"dur. yani ilk geceye gelmeden bu sorunun sende olup olmadığını bilmezsin. tabii ki bütün kadınlar isteksiz olmalı diye bişey demiyoruz. ama madem öyle o kadar istekliyse kadın kocasının birinci dereceden diğer ihtiyaçlarına (yemek, içmek, barınmak gibi...) karşı da istekli olmalı. peki sen evlenmeden önce ne bekliyordun? kocanın acıkmamasını, susamamasını, temiz olmayan bi yerde yaşamayı kabul etmesini falan mı???? yaşamadığın için bilemezsin canım vajinismusun ne olduğunu. ne kadar istekli olsan da yapamayabilirsin. kim bilir belki de senin elinde olmayan bazı sebepler yol açmıştır buna(erken yaşta tecavüze tacize maruz kalmak gibi) ama salata yapmayı öğrenmek de senin elinde...

ii de vajinusmus iktidarsızlık gibi sorunlar bi secim değil ki pskilolojik temelli sorunlardır buna sahip olanlar evlenmesin mantıgını hiç anlamadım açıkcası insanlar bu sorunlar secmiyor sonuçta bu gibi sorunlardan kurtulmak için ne kadar çok mücadele veriyorlar bu kadar dar bi açıdan bu duruma bakmak doğru degil bence:50::50::50::50::50::50:

slm canım
yazdıklarına katılıyorum özellikle erkekler eşlerinde aradıklarını bulamazlarsa daha çabuk aldatma yoluna gidebiliyorlar.kadın fizyolojisi doğum için programlanmış rabbim tarafından.onuda yapabilmek için cinsellik lazım eşine gereken önemi vereceksin ki o da dışarı gitmesin tabi bu örnek normaşl olan haylaz erkekler için geçerli diil onlar tatmin olsalarda illa dışarı giderler ama eşlerinden onlara sadık olmasını beklerler

iyi tamamda güzel kardeşim...eşinde arayıpta bulamadıkları cinselliği dışarda arar diyorsunuz....bu konuda eşine istediğini vereceksin diyorsunuz....eeee adam temiz bir ev..güzel salatada istiyor bu konuda neden .eşine istediğini vermezsen düzenli evi..güzel salatayı başka kadınlarda arayabilir...diye düşünmüyorsunuz

sweet cim dediklerinde haklısın aslında. evlilik cinsellikle yoğrulur tıpkı un gibi eğer unu az koyarsan tutmaz hamuru.biz kadınlar önemsemeyiz erkekler kadar cinselliği ama onlar için bu bir gurur meselesidir çünkü sen onun namususun ve ona aitsin senle herşeyi yaşayacak cinsellikte dahil buna.erkek bir bekler iki bekler o olmadımı çatlar dam su sızmaya başlar.erkekler neden aldatıyor ki zaten cinsellik için değilmi? madalyonun diğer tarafı maalesef bu.her neka dar biz kabul etmek istemesekte.ki türk kadınları genelde benim kocam yapmaz der ama yapabileceğini bilir.....doğru değilmi?

evi toplarsın salatanıda yaparsın bundan mutlu olan erkek cinsellik yaşadıktan 1gün sonra salata ev..vs yi düşünmez dün geceki huzurunu mutluluğunu düşünür göğsü kaarır bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.cinselliği iyi olan erkekler iş hayatında daha başarılı olurlar diye.ayrıca cinsellikte daha fazla endorfin salgılar erkek..temiz ev veya salatada o kadar salgılamaz tatlım biliyosun:23:

sweet cim dediklerinde haklısın aslında. evlilik cinsellikle yoğrulur tıpkı un gibi eğer unu az koyarsan tutmaz hamuru.biz kadınlar önemsemeyiz erkekler kadar cinselliği ama onlar için bu bir gurur meselesidir çünkü sen onun namususun ve ona aitsin senle herşeyi yaşayacak cinsellikte dahil buna.erkek bir bekler iki bekler o olmadımı çatlar dam su sızmaya başlar.erkekler neden aldatıyor ki zaten cinsellik için değilmi? madalyonun diğer tarafı maalesef bu.her neka dar biz kabul etmek istemesekte.ki türk kadınları genelde benim kocam yapmaz der ama yapabileceğini bilir.....doğru değilmi?

kusura bakma ama saçma buldum eğerki çatlayacaksa o erkek seninle bir zman geçtikten sonrada çatlayacaktır sen ne yaparsan yap herşey erkeğin beyninde biter bence aldatmak bir istekten dürtüden kaynaklı birşey değildir bunu eşimede söylerim aldatmak bir kişilik sorunudur kişiliksiz insan yapar bunu 1 kaç saniyelik hazzı için şerefini serer yerlere kadın erkek farketmez...

iyi de arkadaşın sorunu cinsellik değil ki?maşallah evliliklerinin %90'ı cinsellikmiş.%10 u da kavga ediyorlarmış salta,temizlik vb olmadığı için.sorun %10luk bölümde.cinsellik de yetmiyormuş yani.buradan yine bizim dediğimize çıkıyoruz.buraya konu açmazdı o zaman....

Son düzenleme:
evi toplarsın salatanıda yaparsın bundan mutlu olan erkek cinsellik yaşadıktan 1gün sonra salata ev..vs yi düşünmez dün geceki huzurunu mutluluğunu düşünür göğsü kaarır bu bilimsel olarak kanıtlanmıştır.cinselliği iyi olan erkekler iş hayatında daha başarılı olurlar diye.ayrıca cinsellikte daha fazla endorfin salgılar erkek..temiz ev veya salatada o kadar salgılamaz tatlım biliyosun:23:

biz de cinsellik yasak olmamalı demiyoruz. ama verilen oran yeterince saçma. hadi bi deneme yapın o zaman. 1 hafta boyunca evde kocanızın çok sevdiği salatayı yapmayın evinizi pislik götürsün. siz sadece cinselliği yaşayın. aç adamın da gözü bişey görmez bunu da unutmayın. ama gözüne her şey batmaya başlar yavaş yavaş. adam acıktım diyecek siz yatağa mı davet edeceksiniz allah aşkına :1: o endorfini de karnı tok olmasın ya da ev dağınık diye sinirlensin de salgılasın görelim bakalım

şşşşşşşşşşşştttt alooooooo.....kardeşim...cinsellliği geç bi....adamın ve arkadaşın sorunu cinsellik değil.....siz anlamadınız sanırım..ben ve diğer arkadaşlarımızı...neden....salata yapmayı sevmiyorum....evi temizlemeyi sevmiyorum...çocukları sevmiyorum...ama kocam cinsellik seviyor bende cinsellik seviyorum...herkes sever cinselliği az veya çok sevmeyen olduğunu sanmıyorum...neden kocanın diğer sevdikleri şeyleri sevmeye çalışmıyorsunuz...eşinizin sevdiği şeylerin, işinize geldiğini seviyor, işinize gelmediği şeyi neden sevmiyorsunuz....konu buuuuu

bu arada madem erkek için bir gurur meselesi cinsellik, karısına sözünü geçirmek de erkek için bir gurur meselesidir. çünkü sen onun karısısın ve ona aitsin sen de onun için her şeyi yapacaksın salata ve temizlik ve hatta çocuk da dahil buna. erkek bir söyler iki söyler söylediği şey yapılmadı mı çatlar. erkekler sadece cinsellik için değil, karısı dediğini yapmayınca kendini erkek gibi hissedemiyor ve duygusal boşluğa da düşüp aldatabiliyor olabilir mi acaba????

%90lık cinselliği yetseydi evlilik için, buraya eşimle hep kavga ediyoruz diye konu açmazdı.cinsellik neden bir marifetmiş gibi gösterilir ki! o olması gereken bir ihtiyaçtır sadece. diğerleri neden ihtiyaçtan sayılmıyor da hizmetçilik gibi görülüyor...kavganın sebebi de burada.marifet sadece cinsellikle evliliği yürütmek değil, marifet hepsini bir arada yürütebilmektir. en önemlisi de saygı sevgidir.eşinin isteklerini önemsememek kaale almamak huzursuzluk getirir herzaman her iki taraf için de.....

ALINTIDIR: Avusturalya'da yapılan bir araştırmaya göre erkekler seksten daha çok yemeği tercih ediyor. Yemek, erkeklere günlük hayatlarındaki en güzel mutluluğu veriyor.

Araştırmada erkeklere günlük hayatlarında en çok zevk aldıkları şeyler soruldu. Yemeğin ilk sırada gelen sonuçlarda, ikinci sırada kişisel başarı, üçüncü sırada dinlenme ihtiyacı geliyor. Seks ise dördüncü sırada kaldı.

Araştırmada kullanılan oranların en büyüğü bayan eşlerinden daha çok yemeğe ve genel olarak hayata aitti.

Psikolog Dr. David Haynes araştırmanın sonucuna şaşırdığını belirtti.

“Kadınlar, bel altı konular ve mantıkla daha çok ilgilenen erkeklere değerlere önem verirler. Ama genel olarak hayattan ve yemekten zevk almanın neden bu kadar ön plana çıktığına anlam veremedim.”

“Freudyen perspektifinden baktığınızda bu erkeklerin çocukluklarıyla ilgili olabilir. Erkekler çoğu zaman kadınlar tarafından beslenmiştir.”

“Seksten önce yemeğin gelmesini işe şuna bağlayabilirim; yemek hazırlamak için bir kaç saat harcarsınız ama yerken fazla zevk almazsınız. Ama işten gelip sıcak yemek yemenin çok ayrı bir tadı vardır. Bu da seksten daha zevklidir aslında.”

arama motoruna erkekler için seks mi yemek mi önemli diye yazınca bu çıkıyor:52:

O ne demek yaa
Türkiyede yaşıyoruz.
Örfümüz adetimiz inancımız var.
Bir çok genç kız evlenmeden cinsel ilişki yaşamıyor.
Bunu doğru bulursun yada bulmazsın o ayrı mesele.
Gel gör ki gerçek bu.
Ele ele geçen nişanlılık döneminde kim nereden bilsin vajinusmu mu değil mi?

Ayrıca tavrın hiç hoş değil. Bol ünlemli cümlelerin "kes sesini" hissi uyandırıyor bende.
Seni ciddiye alan, sana vakit ayıran insanlara bu şekilde yaklaşman hiç hoş değil.

Sen maşallah çok akıllı herşeyin en iyisini bilen bir kadınsın ama yinede benden sana nacizane bir tavsiye.
Keskin cümlelerin ve yargıların var. Kendini biraz yumuşat. Çocuk sevmem demişsin bir mesajıda gün gelir dua dua yalvarırsın Allah'a çocuğum olsun diye. Vakti zamanında başka konularda senin gibi çok sert ve keskin cümleler kurup şuan ceremesini çektiğim için yazıyorum bunları. Umursayacağını sanmam ama topiği okuyan başka bir aklı başında ders alır belki. Sana yazılanlardan ve senin yazdıklarından ben kendime çok ders çıkardım çünkü.

ALINTIDIR: Avusturalya'da yapılan bir araştırmaya göre erkekler seksten daha çok yemeği tercih ediyor. Yemek, erkeklere günlük hayatlarındaki en güzel mutluluğu veriyor.

Araştırmada erkeklere günlük hayatlarında en çok zevk aldıkları şeyler soruldu. Yemeğin ilk sırada gelen sonuçlarda, ikinci sırada kişisel başarı, üçüncü sırada dinlenme ihtiyacı geliyor. Seks ise dördüncü sırada kaldı.

Araştırmada kullanılan oranların en büyüğü bayan eşlerinden daha çok yemeğe ve genel olarak hayata aitti.

Psikolog Dr. David Haynes araştırmanın sonucuna şaşırdığını belirtti.

“Kadınlar, bel altı konular ve mantıkla daha çok ilgilenen erkeklere değerlere önem verirler. Ama genel olarak hayattan ve yemekten zevk almanın neden bu kadar ön plana çıktığına anlam veremedim.”

“Freudyen perspektifinden baktığınızda bu erkeklerin çocukluklarıyla ilgili olabilir. Erkekler çoğu zaman kadınlar tarafından beslenmiştir.”

“Seksten önce yemeğin gelmesini işe şuna bağlayabilirim; yemek hazırlamak için bir kaç saat harcarsınız ama yerken fazla zevk almazsınız. Ama işten gelip sıcak yemek yemenin çok ayrı bir tadı vardır. Bu da seksten daha zevklidir aslında.”

arama motoruna erkekler için seks mi yemek mi önemli diye yazınca bu çıkıyor:52:

şu bilim adamları bizim atalarımızdan yıllar sonra bulmuşlar desene:) ne demiş atalarımız erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer. avusturalyalılar boşuna araştırmış.bizim kapı gibi atasözlerimize bakabilirlerdi :))

O ne demek yaa
Türkiyede yaşıyoruz.
Örfümüz adetimiz inancımız var.
Bir çok genç kız evlenmeden cinsel ilişki yaşamıyor.
Bunu doğru bulursun yada bulmazsın o ayrı mesele.
Gel gör ki gerçek bu.
Ele ele geçen nişanlılık döneminde kim nereden bilsin vajinusmu mu değil mi?

Ayrıca tavrın hiç hoş değil. Bol ünlemli cümlelerin "kes sesini" hissi uyandırıyor bende.
Seni ciddiye alan, sana vakit ayıran insanlara bu şekilde yaklaşman hiç hoş değil.

Sen maşallah çok akıllı herşeyin en iyisini bilen bir kadınsın ama yinede benden sana nacizane bir tavsiye.
Keskin cümlelerin ve yargıların var. Kendini biraz yumuşat. Çocuk sevmem demişsin bir mesajıda gün gelir dua dua yalvarırsın Allah'a çocuğum olsun diye. Vakti zamanında başka konularda senin gibi çok sert ve keskin cümleler kurup şuan ceremesini çektiğim için yazıyorum bunları. Umursayacağını sanmam ama topiği okuyan başka bir aklı başında ders alır belki. Sana yazılanlardan ve senin yazdıklarından ben kendime çok ders çıkardım çünkü.

Ah canım aynı şeyi baştan beri söylüyorum.Akıl verin diyor,ama ben yapmam!Ben sevmem!Ben yemem!diyor sürekli.Anlamadınız demek yerine anlatamadım dersen,söylediklerin yumuşar,karşıdakini hoşnut eder yazdım,hatta başlarda çok ılımlı konuştum,öyle ters cevap veriyorki,herkes keskin bir dille yazmaya başladı dayanamayıp.Buradaki kadınları da anlattıklarını anlamamakla pardon anlayamamakla yargılıyor sanki buradaki kadınların zekaları kıtmış gibi.Buradaki kaç kadın konu sahibi gibilerinin 10 tanesini cebinden çıkarır farkında değil.Belkide bizimle dalga geçiyor,bilemiyorum,yazıp yazıp gülüyordur belkide.
''Vajinusmus olan evlenmesin zaten'' nasıl bir cümle böyle.Evlenmeden nasıl anlaşılacak vajinusmus olunup olunmadığı?Çok büyük konuşuyorsun,küçük dağları ben yarattım havasındasın.Bir gün bunlara pişman olursun ama geç olur,çok yazık olur,yinede Allah göstermesin,hakkında hayırlısını dilerim,yuvanda mutlu olmanı isterim.

salatadan bosanan sen degilmiyydin arkadasim? simdide bosanilmaz diyorsun...
masallah bu konuda baya bir bilgi sahibi olmussun, birazda geri kalanlara kafani yorsan? cinsellik onemli ve bir ihtiyac ama onun yani sira baska ihtiyaclarda var...

cinsellik için evlilik oluyorsa o evlilik sadece yatak odasından ibarettir.

sevmek bir ömür sürer sevişmek 1 dakika :34:

" cinsellik olmadımı evlilik yürümez hele ki kocan istekli ve sabırsız biriyse mümkün değil."

Kocanin cinselligini bu kadar dusunen sen, temizligini, yemegini vs gibi isteklerini neden dusunmuyorsun???

Back
X