• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşimle hep kavga ediyoruz

Bence çok alakası var,şöyle söyliyeyim;eşim yakışıklı,yanına yakıştığını düşünmüyorum diye depresyona girmiş konu sahibi fakat eşi bir salata istedi diye kavga ediyor.Madem bu kadar ezik hissediyorsun,eşinin isteklerini yaparak ordan kapatmaya çalış açığın olduğunu düşünüyorsan.

size sormadim ama cevap verme geregi duydunuz yinede acikladiginiz icin tesekkurler...konu sahibi ne istedigini bilmiyor...:51:

sorumu cevapladigin icin tesekkur ederim...konu sahibinin kafasi karisik zaten ilk baslarda salata yuzunden bosanmayi dusunuyordu son okudugum yerlerde salata yuzunden bosanilmaz ama cinsellik yuzunden bosanilir yazmis celiskili cevaplar kendiside ne istedigini bilmiyor...:51:

Canım konu sahibinin açtığı konulara bakarsan cinselliktede problemleri varmış,burda %90 cinsellik felan dediğine bakma:52:

size sormadim ama cevap verme geregi duydunuz yinede acikladiginiz icin tesekkurler...konu sahibi ne istedigini bilmiyor...:51:

Rica ederim canım,bana sormadın ama alakayı kurmamız açısından yazmıştım:77:Evet ne istediğini bilmiyor,bence kompleksi var,burdakilşere anlayamıyorsunuz felan diye sert cevaplar verip egosunu tatmin ediyor ya da erkek:9:

bu arada merak edenler için söylim ben anestezi teknikeriyim. hasta bakıcılar,laboratuarda çalışan arkadaşlar sağlıkçı( laborantların çoğu kimya mezunu laborantlık bölümünü bitirenler hariç) değiller önce bunu çözelim. sağlıkçı olabilmek veya ben sağlıkçıyım diyebilmek için insanın elinde sağlık bakanlığından onaylı diploması olması lazım att, anestezi,hemşire ,radyoloji,fizyoterapist vs. dallarından birini bitirmiş olması gerekir.

ayrıca sen evi temizlemeyi bilmiyorsun ,salata yapmayı bilmiyorsun, sorumluluk sahibi değilsin neden evlendin diyen arkadaşlara şöyle cevap vermek istiyorum. insanların yemek,içmek,temizlik vs. ihtiyaçları olduğu gibi cinsel yönden de ihtiyaçları vardır? neden kimse bunu düşünmüyor? bir insan bişey yapamıyor,elinden bişey gelmiyor diye evlenemez mi? peki ya cinsel arzuları? ne yapsın peki beceriksiz insanlar zinaya mı başvursunlar sorarım size???????? kendilerini nasıl tatmin etsinler???ya da kendilerini hadım mı ettirsinler???? evlenmeseydin demek kolay tabi!!!!!!

ben 2. paragrafa koptum yaaa:60: napsın tabi, evlencek ihtiyaç, kızlar da hadım ediliyomuymuş:53: yaaa ben bu kişinin bayan olduğuna inanmıyorum ama % 1 eğer bayansa ne ilginç insanlar var yarabbim, direk bi diziye yada filme senaryo olur bu konudan:1:

Ama o konularda da 3,5 yıllık evliyim yazmış burda da 3,5 yıllık evliyim yazmış sanırım yeni diğer konularda:26:

konular yeni yanliz cinsel sorunlari yok sadece utangacmis biraz zaten kimsenin ozel hayatida bizi ilgilendirmez degilmi...hakkaten konu salatadan buralara nasil gelmis anlamadim:53:

Son düzenleyen: Moderatör:
konular yeni yanliz cinsel sorunlari yok sadece utangacmis biraz zaten kimsenin ozel hayatida bizi ilgilendirmez degilmi...hakkaten konu salatadan buralara nasil gelmis anlamadim:53:

Evet canım bizi ilgilendirmez ama o kadar tutarsızki söyledikleri,acaba dedirtiyor insana?Vajinusmus olan biri evlenmesin zaten diyen biri eşimden utanıyorum diye konu açarsa eleştirilir değil mi?Sağlıkçıyım diyor,vajinusmusun ilk gece korkusu olduğunu,bir kadının evlenene kadar vajinusmus olduğunu bilemeyeceğini bilmiyor,çok garip:44:

çünkü börek ve kekler sabahta veya miden kazınınca yenilebilecek bişey salata öyle mi arkadaşım???

ayyy yaaa:60: gece gece yersen bunları, tabi 80 kilo olursun:60: işin sırrı salatada arkadaşlarrr:52: salata yapsaydı eşi mutlu olacak ve onu cinsel yönden tatmin edecekti, o da salata yediği için gece börek yapmayacak ve zayıf kalacaktı, adam salata yedikçe karısını çok becerikli bulacak ve onu yine mutlu edecekti, döngü bu, çözdüm olayı:60:

Evet canım bizi ilgilendirmez ama o kadar tutarsızki söyledikleri,acaba dedirtiyor insana?Vajinusmus olan biri evlenmesin zaten diyen biri eşimden utanıyorum diye konu açarsa eleştirilir değil mi?Sağlıkçıyım diyor,vajinusmusun ilk gece korkusu olduğunu,bir kadının evlenene kadar vajinusmus olduğunu bilemeyeceğini bilmiyor,çok garip:44:

bazi soyledikleri celiskili...saglikci ama uzmanlik alanina girmiyor olabilir...walla ALLAH GONLUNE GORE VERSIN...biz kafamizi bosa yormayalimmmm:12:

çünkü börek ve kekler sabahta veya miden kazınınca yenilebilecek bişey salata öyle mi arkadaşım???

ayyy yaaa:60: gece gece yersen bunları, tabi 80 kilo olursun:60: işin sırrı salatada arkadaşlarrr:52: salata yapsaydı eşi mutlu olacak ve onu cinsel yönden tatmin edecekti, o da salata yediği için gece börek yapmayacak ve zayıf kalacaktı, adam salata yedikçe karısını çok becerikli bulacak ve onu yine mutlu edecekti, döngü bu, çözdüm olayı:60:

neden kilosuyla dalga geciyorsun...yazik degilmi...tamam konuda celiskiler var ama bu konu sahibini alay konusu yapip dalga gecebiliriz anlamina gelmio yazik gunah ya...:19:

neden kilosuyla dalga geciyorsun...yazik degilmi...tamam konuda celiskiler var ama bu konu sahibini alay konusu yapip dalga gecebiliriz anlamina gelmio yazik gunah ya...:19:

Arkadaşım ben de 70 kiloyum,ama yazdıkları mizah yapılmayacak gibi değilki, bende onun bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum, ama asla kilolu insanlarla dalga geçen bi insan değilim, espri yaptım sadce :34:

Arkadaşım ben de 70 kiloyum,ama yazdıkları mizah yapılmayacak gibi değilki, bende onun bizimle dalga geçtiğini düşünüyorum, ama asla kilolu insanlarla dalga geçen bi insan değilim, espri yaptım sadce :34:

:34:o bizle dalga geciorsa biz cevap verdikce oda dalga gecmeye devam edecek...en iyisi konuyu kendi haline birakmak...:51:

:34:o bizle dalga geciorsa biz cevap verdikce oda dalga gecmeye devam edecek...en iyisi konuyu kendi haline birakmak...:51:

Aslında doğru söylüyosun, topiği tavan yaptık ama şunuda belirteyim ben de zamanında vajinusmus olan bi insan olarak son sözlerimi söylüyorum tüm vajinismuslular adnınaaaaaaa "evlilik hakkımız engellenemez"

herkese iyi gecelerrr:10:

Aslında doğru söylüyosun, topiği tavan yaptık ama şunuda belirteyim ben de zamanında vajinusmus olan bi insan olarak son sözlerimi söylüyorum tüm vajinismuslular adnınaaaaaaa "evlilik hakkımız engellenemez"

herkese iyi gecelerrr:10:

:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:iyi geceler...

Ozaman siz hiç durmadan cinsellik yaşıyorsunuz maşallah eşinize.hani cinsellik için evlenmişsiniz ya o açıdan.
bide çözemediğim ;salata yapmaya üşenen bir insan eşine gece vakitleri nasıl börekler açar kekler yapar anlayamadım :44:
eşinizin sürekli salatada ısrar kılması belkide sizin kilolarınızı vermeniz içindir:34:bu konudan şikayetçiymişsiniz ya çünkü..
Neyse Allah eşinize ve size güç kuvvet versin malum evlenmenizdeki amaç belli ama insan bu sürekli süreklide dayanmaz

Back
X