- 17 Eylül 2023
- 19
- -11
- 1
- Konu Sahibi vsusks sus
-
Ortaya karışık bi şeyler ısteNasil bir akil olsun, icinde bosanmak olsun mu olmasin mi
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum eşimle hep kahva ediyoruz 2 çocuğum var daha 23 yaşındayım eşim herseyi kendi istediği gibi olması ister o ne derse o okur kafasında şiddet de gördüm sustum hakaretleri konuşması çok yiprati beni ne yapacağımı bilmiyorum benim eşim kürt çocuklarımı bana göstermez ben ondan dolayı duruyorum aslında çocuklarım için ama içimdeki sevginin bittiğinde hissediyorum bana biraz akıl verin lütfen ya gerçekten çok ihtiyacım var
Malesefo evdeki çocukları düşünemiyorum, bir mesleğiniz var mı
Kiz valla komiklik olsun diye yazmadim sjdjsOrtaya karışık bi şeyler ıste
Ailemden destek var fazlasıyla ama guvenmiyormÇocukları sana gostermez mı? Bosanınca dıye soruyorsun dimi e mahkeme var ona vereceğini nerden biliyorsun. Calış ayaklarının üzerinde dur al çocuklarını . Ailenden destek yok mu?
Ailemden destek var fazlasıyla ama guvenmiyorm
Aynen öyle bir defa tokat atı sustumŞiddet gördüm sustum mu?
Niye güvenmiyorsunuz eşiniz daha mı guvenlı.Ailemden destek var fazlasıyla ama guvenmiyorm
Allah aşkına kendinize bunu yapmayın. Artık tek tek kadınlara yalvarmak istiyorum o konuma geldim.Aynen öyle bir defa tokat atı sustum
Cok haklısınKiz valla komiklik olsun diye yazmadim sjdjs
Bugun bir abla kocasi her naneyi yemis olmasina ragmen bosamicam bosanmak kotudur minvalinde seyler soyledi de artik sorcam o yuzden
Hayır aslında şundan dolayı benim ailem biraz karışık herkes birbirinin arkasından iş çevirir oldu eşim evine bakar çok iyi bir babadır ama bilmiyorum sevgisi yokNiye güvenmiyorsunuz eşiniz daha mı guvenlı.
Şiddet gördgunuz eşi övmeyin lütfen. Bu konuda arkanızdan iş cevırecek hallerı yok ya.Hayır aslında şundan dolayı benim ailem biraz karışık herkes birbirinin arkasından iş çevirir oldu eşim evine bakar çok iyi bir babadır ama bilmiyorum sevgisi yok
Eşiniz iyi babaysa iş değişir, bir tokattan ne olur değil mi? İyi şanslar benim için konu kapanmıştırHayır aslında şundan dolayı benim ailem biraz karışık herkes birbirinin arkasından iş çevirir oldu eşim evine bakar çok iyi bir babadır ama bilmiyorum sevgisi yok
Övmek değil gerçekten öyle gece gündüz çalışır bazen inşaat mesleği sabah 6 da gider günde 4 4 ise gider alkolü gezmesi falan yok çocuklarına dor dörtlük bir baba ama sevgisini göstermiyor bana benim için bu defalarca söyledim neden böylesin diye eşimin kız kardeşi doğum yaptıktan 34 gün sonra eşimin kollarında vefat etmiş bundan dolayı içine kapanık hani 5 sene boyunca bizde aşkım VS hiç birsey yokŞiddet gördgunuz eşi övmeyin lütfen. Bu konuda arkanızdan iş cevırecek hallerı yok ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?