Esimle hep kavgaliyiz

vsusks sus

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2023
19
-11
1
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum eşimle hep kahva ediyoruz 2 çocuğum var daha 23 yaşındayım eşim herseyi kendi istediği gibi olması ister o ne derse o okur kafasında şiddet de gördüm sustum hakaretleri konuşması çok yiprati beni ne yapacağımı bilmiyorum benim eşim kürt çocuklarımı bana göstermez ben ondan dolayı duruyorum aslında çocuklarım için ama içimdeki sevginin bittiğinde hissediyorum bana biraz akıl verin lütfen ya gerçekten çok ihtiyacım var

Çocukları sana gostermez mı? Bosanınca dıye soruyorsun dimi e mahkeme var ona vereceğini nerden biliyorsun. Calış ayaklarının üzerinde dur al çocuklarını . Ailenden destek yok mu?

o evdeki çocukları düşünemiyorum, bir mesleğiniz var mı
Malesef

Size göstermeme gibi bir durum olamaz. Mesleğim yok yazmışsınız çocuklarınıza anneniz vs bakarken bi işe girip çalışabilir misiniz?

Hayır aslında şundan dolayı benim ailem biraz karışık herkes birbirinin arkasından iş çevirir oldu eşim evine bakar çok iyi bir babadır ama bilmiyorum sevgisi yok
Şiddet gördgunuz eşi övmeyin lütfen. Bu konuda arkanızdan iş cevırecek hallerı yok ya.

Hayır aslında şundan dolayı benim ailem biraz karışık herkes birbirinin arkasından iş çevirir oldu eşim evine bakar çok iyi bir babadır ama bilmiyorum sevgisi yok
Eşiniz iyi babaysa iş değişir, bir tokattan ne olur değil mi? İyi şanslar benim için konu kapanmıştır

Şiddet gördgunuz eşi övmeyin lütfen. Bu konuda arkanızdan iş cevırecek hallerı yok ya.
Övmek değil gerçekten öyle gece gündüz çalışır bazen inşaat mesleği sabah 6 da gider günde 4 4 ise gider alkolü gezmesi falan yok çocuklarına dor dörtlük bir baba ama sevgisini göstermiyor bana benim için bu defalarca söyledim neden böylesin diye eşimin kız kardeşi doğum yaptıktan 34 gün sonra eşimin kollarında vefat etmiş bundan dolayı içine kapanık hani 5 sene boyunca bizde aşkım VS hiç birsey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…