Esimle hep kavgaliyiz

Çocukları sana gostermez mı? Bosanınca dıye soruyorsun dimi e mahkeme var ona vereceğini nerden biliyorsun. Calış ayaklarının üzerinde dur al çocuklarını . Ailenden destek yok mu?
Esra Erol'da sürekli velayeti annede olan ama aylardır baba tarafından alıkonulan çocuklar görüyorum. Anne sikayet ediyor ama tık yok. Ancak televizyona çıkınca teslim ediyorlar çocuğu. O yüzden bu kızcağız da korkuyor.

Ailesı destek oluyormuş ama onlardan yardım ısteyebılır. Ise girip çalışabilir. Bır çözümü vardır herşeyin. Şiddete susup kalırsa çocuklar daha ıyı sartlarda büyümeyecek. Kendısı bılır ne dıyım.

O zaman ayrılma bir tokatdan ne olur. Ayrıca siz çocuklar için değil kendi sevdiğiniz için katlaniyorsunuz bu hiç sasmaz

Insanlah gerçekten içkisi kumarı VS hiç birsey tok evden işe işten eve
Bak canım karı kız ayağı , yediğin tokadında arkası yoksa boşanma bence . Her erkek işin stresinden gergin olur stresli olur kolay değil ki sabah erkenden işe gidip akşam geliyorlar. Benim eşim çok sakin sessiz biri ama iş stresi onu çok gerdi şu aralar çok yorgun ve sinirli . İki iş birden yapıyor.Eve geldiğinde ben onu alttan almayıp karşılık versem kavga etsem aynı şekil o tokadı belkide bende yerim

Herkes sana yapman gerekeni söylemiş. Aileniz destek oluyorsa boşanın diyorlar ama siz ısrarla eşinizi övüyorsunuz.

Herkes sana yapman gerekeni söylemiş. Aileniz destek oluyorsa boşanın diyorlar ama siz ısrarla eşinizi övüyorsunuz.
Ovmekle ilgisi olan birsey değil bu neden hemen boşanma konusuna geliyor anlamıyorum boşanma olmadan da birsey olmuyormu bizin aramızdaki sıkıntı sevgisini göstermemek bundan dolayı huzursuz olup sürekli kavga ediyoruz mesela ne yapabilirim ki içindeki sevgisini göstereyim bugün boşandı çocuklarım 3 yaşında tam herseyi anlama yaşında ben eksik bir şekilde büyütmek istemiyorum babalarına çok düşkün onlarla yatar onlarla kalkarlar yemeği bile eşim yedirir ben bundan dolayı boşanma olmadan başka bir yöntem yok mu yani

Sevgisini göstermiyor değil eşiniz sizi sevmiyor. Eğer sevseydi her ne olursa olsun size tokat atmazdı. Ayrıca boşanan çiftlerin çocukları kesinlikle eksik büyümez. Sonuçta babaları ölmüyor yani. Lütfen kendinizi sevgisini göstermiyor diye kandırmayın

Peki söyle söyleyeyim ben babamın evine de gittim 2 ay kaldım bosanacaktim zaten o zaman 2 ay boyunca engelledim herseyden sildim kapımın dibinden ayrilmiyordu ben bundan dolayı sevgisini göstermiyor diyorum sevmeseydi sıktır ol derdi

Hanım efendi eşiniz çocuklarını düşünüyor sadece sizin için değil çocukları için gelmiştir o kapıya. Bakın yaşınız daha çok genç o yüzden mantıktan ziyade duygusal yaklaşıyorsunuz. Sadece siz değil sizin gibi pek çok kadın eşim beni seviyor masalıyla kendini kandırıyor. Benim de bir arkadaşım var sürekli eşinden şiddet görüyor. Kız ailesinin yanına gidince eşi günlerce yalvar yakar eve getiriyor ama sonuç aynı yine şiddet. Eşiniz sizden değil çocuklarından vazgeçemiyor. Pek çok erkek eğer boşanmak istemiyorsa ya çocukları içindir yada nafaka tazminat ödememek içindir

Hayır aslında şundan dolayı benim ailem biraz karışık herkes birbirinin arkasından iş çevirir oldu eşim evine bakar çok iyi bir babadır ama bilmiyorum sevgisi yok
Senin arkandan nasil is cevirebilirler ki? 23 yasindasin onunde atiyirum 50 sene var. Nasil yaşamak istiyorsun?

Anladim aşik sana. Siktir demediyse ölüyo aşkindan

Bence evlilikten beklentinizin ne olduğunu bilmeden evlenmişsiniz. 20 yaş -bana göre- çok küçük bir yaş bunları idrak edebilmek için. Biraz oturup düşünmelisiniz. Boşanmak istemediğinizi gördüm yazdığınız yorumlarda. Kendinizce sebepleriniz illa ki olabilir, ancak tokat vb fiziksel/psikolojik şiddet başladığı zaman genellikle devamı gelen hatta dozu da giderek artan durumlardır.

Sevgi tam olarak böyle bir şey değil ayrıca. Lütfen önce kendinizi biraz dinleyip mantığınızla da hareket etmeye çalışın. Bence doğru yolu o zaman bulacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…