- 23 Ocak 2021
- 2.375
- 10.865
- 158
- Konu Sahibi vsusks sus
-
Allah rahmet eylesin. İçine kapanık olabılır sevgisini yansıtamıyor olabılır ama şiddet bunlara sebeb degil. Yasın küçük bunları gormuyorsun ve goremeden büyüyeceksin maalesefÖvmek değil gerçekten öyle gece gündüz çalışır bazen inşaat mesleği sabah 6 da gider günde 4 4 ise gider alkolü gezmesi falan yok çocuklarına dor dörtlük bir baba ama sevgisini göstermiyor bana benim için bu defalarca söyledim neden böylesin diye eşimin kız kardeşi doğum yaptıktan 34 gün sonra eşimin kollarında vefat etmiş bundan dolayı içine kapanık hani 5 sene boyunca bizde aşkım VS hiç birsey yok
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum eşimle hep kahva ediyoruz 2 çocuğum var daha 23 yaşındayım eşim herseyi kendi istediği gibi olması ister o ne derse o okur kafasında şiddet de gördüm sustum hakaretleri konuşması çok yiprati beni ne yapacağımı bilmiyorum benim eşim kürt çocuklarımı bana göstermez ben ondan dolayı duruyorum aslında çocuklarım için ama içimdeki sevginin bittiğinde hissediyorum bana biraz akıl verin lütfen ya gerçekten çok ihtiyacım var
ne kadar yardimci bir yorum! ne yapsin, cope mi atsin cocuklari?23 yaşında evlenipte iki cocuk yapacak aceleniz neydi?
Çocuklarını göstermezse yanına alMerhaba kızlar aranıza yeni katıldım uzatmadan hemen konuya girmek istiyorum eşimle hep kahva ediyoruz 2 çocuğum var daha 23 yaşındayım eşim herseyi kendi istediği gibi olması ister o ne derse o okur kafasında şiddet de gördüm sustum hakaretleri konuşması çok yiprati beni ne yapacağımı bilmiyorum benim eşim kürt çocuklarımı bana göstermez ben ondan dolayı duruyorum aslında çocuklarım için ama içimdeki sevginin bittiğinde hissediyorum bana biraz akıl verin lütfen ya gerçekten çok ihtiyacım var
Övmek değil gerçekten öyle gece gündüz çalışır bazen inşaat mesleği sabah 6 da gider günde 4 4 ise gider alkolü gezmesi falan yok çocuklarına dor dörtlük bir baba ama sevgisini göstermiyor bana benim için bu defalarca söyledim neden böylesin diye eşimin kız kardeşi doğum yaptıktan 34 gün sonra eşimin kollarında vefat etmiş bundan dolayı içine kapanık hani 5 sene boyunca bizde aşkım VS hiç birseyŞiddet gördgunuz eşi övmeyin lütfen. Bu konuda arkanızdan iş cevırecek hallerı yok ya.
Ee ikiz olmasına da ben karar veremiyorum malesef ben bana iki tane neden birden verdin diyemiyorum malesefÇocuklarını göstermezse yanına al
Bide 23 yasına 2 çocuk maşşallah diyorum
E sen ikiz demedın maalesefEe ikiz olmasına da ben karar veremiyorum malesef ben bana iki tane neden birden verdin diyemiyorum malesef
Öyle bir eve doğurmuş zaten onları. 23 yaşında iki cocuk demek daha yeni evlilik demek. Ayrıca hep kavga ediyoruz diye de belirtmiş. İnsan tamam birinciyi yapabilir güvenebilir, düzelir sanabilir ama peşinden ikinciyi de doğurmak bilemedim(!)ne kadar yardimci bir yorum! ne yapsin, cope mi atsin cocuklari?
Tabim tekne kadar yardimci bir yorum! ne yapsin, cope mi atsin cocuklari?
Gebelikte 2 tane nasip ettiği içinBu yaşında acelen ne 2 çocuk
O kimki göstermiyor.
Hakim isterse mecbur gösterecek.
Şimdi okudum bu arada ikizmiş sanırım ayrıca farkındaysanız tek ben değil diğer üyelerde bu konuya dikkat çekiyorne kadar yardimci bir yorum! ne yapsin, cope mi atsin cocuklari?
Söyle birsey var çok şükür ailem var destek de çıkıyor öyle Bi darp raporu alicak kadar Bi şiddet görmedim Bi tokat yedim ama sadece sevgisizlik yüzünden biz kavga ediyoruz eminim ki bu kulüpte kaç üye var bilmiyorumdur şiddet görende çoğu kişi vardır tahminimceBuna eşiniz karar veremez Türkü kürdü yok bu işin. İşin içinde şiddet olduğu için direk boşanır velayeti de alırsınız. Önce darp raporu almanız lazım. Aileniz yok mu?
Tokatla başlar tekmeyle devam eder şiddetin küçüğü büyüğü olmaz ki. Dediğiniz gibi sevgi saygı zaten yok olsa şiddet olmaz. Yani bu evlilik sadece sizi değil çocuklarınızı da mahveder. Her şeyden önce onları düşünmek zorundasınız. Aileniz de destek çıkacaksa bence gidin boşanın. Başka üyelerin şiddet görmesi de aynı sonuca varacak yani süreci uzatmak psikolojik sorunlara yol açar.Söyle birsey var çok şükür ailem var destek de çıkıyor öyle Bi darp raporu alicak kadar Bi şiddet görmedim Bi tokat yedim ama sadece sevgisizlik yüzünden biz kavga ediyoruz eminim ki bu kulüpte kaç üye var bilmiyorumdur şiddet görende çoğu kişi vardır tahminimce
Demekki hiç sevgi görmemiş o yüzdende gösteremiyor . Aldatma içki kumar yoksa bence boşanma . Ama şiddetinde arkası gelirse susma . Zamanla belki eşini sen değiştirirsin . Biraz huyuna gidip eşini sen değiştirsen bellimi olur belki sevmeyi öğrenir .Övmek değil gerçekten öyle gece gündüz çalışır bazen inşaat mesleği sabah 6 da gider günde 4 4 ise gider alkolü gezmesi falan yok çocuklarına dor dörtlük bir baba ama sevgisini göstermiyor bana benim için bu defalarca söyledim neden böylesin diye eşimin kız kardeşi doğum yaptıktan 34 gün sonra eşimin kollarında vefat etmiş bundan dolayı içine kapanık hani 5 sene boyunca bizde aşkım VS hiç birsey yok
Öyle övmeye başladınız ki , evliliğinize imrenip ben kocamı boşayacak hale geldim:)Övmek değil gerçekten öyle gece gündüz çalışır bazen inşaat mesleği sabah 6 da gider günde 4 4 ise gider alkolü gezmesi falan yok çocuklarına dor dörtlük bir baba ama sevgisini göstermiyor bana benim için bu defalarca söyledim neden böylesin diye eşimin kız kardeşi doğum yaptıktan 34 gün sonra eşimin kollarında vefat etmiş bundan dolayı içine kapanık hani 5 sene boyunca bizde aşkım VS hiç birsey yok
Bunun içinçocuklarını yanına alırsın
Esim böyle değilde kardeşi vefat ettikten sonra böyle oldu eşim maço kılıklı bir insan değildiEşiniz tam ataerkil kafası,ben ne dersem o olur,kadın yorum yapmaz fikir vermez,oturur çocuk bakar,yemek yapar.
Evlenirken nasıl fark etmediniz?
Biz burdan ne desek boş eminim evlenmeden bu maço hallerine vuruldunuz koşa koşa evlendiniz ayrılın desek çocuk var dersiniz,çalış dersek eşiniz izin vermez ,sesiniz çıksın desek dayak yersiniz hayat sizin biz bir kaç güne sizi unutur başka hikayeler okuruz ama bu seçtiğiniz hayatı siz yaşarsınız.......
Calismama bir şey demiyor ben aydında oturuyorum ailem kaynanam tarafi başka yerde çocuklara bakacak kimse olduğu için calismiyorumBunun için
Esim böyle değilde kardeşi vefat ettikten sonra böyle oldu eşim maço kılıklı bir insan değildi
Ne ilgisi var doğru olanı diyorum sevgisini göstermediği için huzursuzum benÖyle övmeye başladınız ki , evliliğinize imrenip ben kocamı boşayacak hale geldim:)
Hayatta başarılar..
Insanlah gerçekten içkisi kumarı VS hiç birsey tok evden işe işten eveDemekki hiç sevgi görmemiş o yüzdende gösteremiyor . Aldatma içki kumar yoksa bence boşanma . Ama şiddetinde arkası gelirse susma . Zamanla belki eşini sen değiştirirsin . Biraz huyuna gidip eşini sen değiştirsen bellimi olur belki sevmeyi öğrenir .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?