Esimle hep kavgaliyiz

Kurt olduğunu belirtim polemik yaratmış gibi olmuşsunuz ama insanın adam olabilmesi ırksal bir durum değil mahkeme bebeği size verdikten sonra nasıl sizden alsın aldı diyelim hapsi boylar bu kadar basit küçük yaşta evlenip küçük yaşta anne olmanın verdiği yükü yaşıyorsunuz ama biz kadınlar ekmeğimizi taştan çıkarabiliriz erkeklere ihtiyacımız yok kendinize olan saygınizi hiç bir zaman yitirmeyin kendinize güvenmeniz gerek

kendisini döven kocasını ,aslında iyi biri diye savunmaya geçip ,ayrılma kuzum diyeceğimizi bekleyen bir konu sahibesi daha.

Allah'ım sana geliyorum
Adam size tokat atmış siz hala sevgi gösterisi istiyorsunuz. Artacak o şiddet.

Son yazdığınız cümleye gülücük eklemeniz ben de şok etkisi yarattı. Herkesin işi stresli az çok ama eşimize tokat atma hakkı vermiyor bu. Tokat atarak stres çıkarıyorlarsa patronlarına yapacaklar o hareketi. Yoksa gücünün yettiğine diklenen ezikler olmaktan öteye gidemezler.

Nasıl akıllar veriyorsunuz şaşırıyorum

tokat yemeyi mi bekliyorsunuz yani anlamadım ? Alttan almazsanız tokat yemeyi mi hak ediyorsunuz ?
Aynı tepkiyi siz verebilir misiniz ? Tokatlayabilcek misiniz kocanızı ?

Hayır aslında şundan dolayı benim ailem biraz karışık herkes birbirinin arkasından iş çevirir oldu eşim evine bakar çok iyi bir babadır ama bilmiyorum sevgisi yok
o zaman dayak ye otur
kocandır sus bacım ne yapalım idare et!!!

tövbe estağfirullah yaaa

Sizin anlama probleminiz mi var acaba ikiz doğurdum Bi baştan okuyun sonra yorup yarın gereksiz konuşulacak ise gerken tok yazmaniza
Bu lafları kocana etsene? Konundaki her yorumu tek tek kimse okumak zorunda değil. Sen iki çocuğum var yazarsan kimse fal açıp da onların ikiz olduğunu öğrenecek değil. Övmelere doyamadığın kocanı al kapattır konunu otur 3-5 tane daha doğur ne diye konu açıyorsun? Onu yapamam bunu yapamam aşırı iyi baba çok iyi koca. Maşallah ne kadar iyiymiş psikolojik ve fiziksel şiddet gösteren adamı ne övdün!

O zaman çekeceksin sürekli alttan alacaksın evin paşası gibi davranacaksın. Kocamdır döverde severde diyeceksin. Başka tavsiye gelmedi aklıma. Ha bide boş zamanlarında sevgi dilen belki başını okşar..

Niye şok etkisii yaratıyor acaba kimse durduk yere tokat atmaz tabikide . Eşin çok gergin ve stresi olduğunda siz onu hoş karşılamaz car car konuşursanız o zaman şok etkisi yaşarsınız kusura bakmayın ama buda ülkemizde var olan değişmeyen gerçekler . Bi bakın bakalım kadın cinayetlerinin çoğu neden oluyor diye

Yuh
O tokadı attığında adam haklı mı oluyor yani?
Bunu mu demek istiyorsunuz?!

tokat yemeyi mi bekliyorsunuz yani anlamadım ? Alttan almazsanız tokat yemeyi mi hak ediyorsunuz ?
Aynı tepkiyi siz verebilir misiniz ? Tokatlayabilcek misiniz kocanızı ?
Bak konuyu çarpıtma okuduğunu anlamada yoksunsan benim yapacağım bişey yok . Boş beleş veriyosunuz gazı boşan diye sizmi bakacaksınız . Burda toplaşın o zaman akıl veriyorsanız kadına ev açın ,iş bulun sonra akıl verin

Bakın şiddetin her türlüsüne karşıyım , ben konu sahibinede ye dayağını oturda demedim , şiddet devam ederse bende boşanması taraftarıyım .Şiddetin her türlüsüne karşıyım
Eşin çok gergin ve stresi olduğunda siz onu hoş karşılamaz car car konuşursanız o zaman şok etkisi yaşarsınız .....
Burda "eşin gergin ve stresliyken carcar konuşursan" demişsiniz. Şiddeti bayağı meşrulaştırıp "sen de carcar konuşmasaydın"a getiriyorsunuz.
Hayır hanımefendi. İsteyen istediği kadar konuşacak, ve kimse kimseye vurmayacak. Bir erkeğin bir kadına hiçbir sebeple vurmaya HAKKI YOK. Bunun bi keresi, "devam ederse"si falan olmaz. Doğru tektir. Vurmak yanlış. "Bi kere" vurunca doğru olmuyor yani.

Yaa arkadaşım bak benide zan altında bırakıyorsun ben olağan şeyleri söylüyorum size . Her yaptığım yorumdan başka şey çıkarıp sanki ben şiddet yanlısıymışım gibi konuşuyorsun . Toplumda yaşanmış şeylerden söz ediyorum size . O kadar şiddete maruz kalmış kadın var ki hangi birinin sesini duydunda konuşuyorsun . Ben çok şahit oldum gittiğim vakalarda

Yaa arkadaşım bak benide zan altında bırakıyorsun ben olağan şeyleri söylüyorum size . Her yaptığım yorumdan başka şey çıkarıp sanki ben şiddet yanlısıymışım gibi konuşuyorsun
Ben "siz" diye hitap ediyorum, öncelikle bi saygınızı takının.
İkincisi, yazdıklarınız ortada. Hiçbir cümlenizin noktasına dahi dokunmadım. Ne yazdıysanız, osunuz. Kendi kendinizi zan altında bıraktınız, kendi yazdıklarınızla.
"Olağan" dedikleriniz, sizin gibiler normalleştirdiği için "olağan" hale geliyor. "Sen de carcar konuşmasaydın" diyenler yüzünden, her haltı kadının suçuymuş gibi gösterenler yüzünden. Adam stresli işinden eve gelmişmiş, kadın carcar konuşursa tokadı yermişmiş. "Üstünde ne vardı" diye tecavüz aklayanlardan ne farkınız var?

.O kadar şiddete maruz kalmış kadın var ki hangi birinin sesini duydunda konuşuyorsun . Ben çok şahit oldum gittiğim vakalarda Toplumda yaşanmış şeylerden söz ediyorum size .
Şiddete maruz kalmış kadınların "sesini duymadığımı" nerden biliyorsunuz?
Benim kadınlar için ne gibi çalışmalar yaptığımı, kim olduğumu nerden biliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…