Esimle hep kavgaliyiz

Sizin zihniyetinizde biri değilim eşimde değil. Herkesi kendiniz kadar ezik bilmeyin öncelikle. Ben de çalışıyorum kimseyi öyle hoş karşılama mecburiyetim yok. Kimse kimseyi pışpışlamak mecburiyetinde değil aslında ama eşinizin gücü size yetiyor işte. Şiddeti kendiniz için meşrulaştırabilirsiniz ama bunu kadınların geneline yaymayın sakın. Ülkemizin değişmeyen gerçekleri sizin gibi taş kafalılardan çıkıyor zaten. Bir bitmediniz çünkü. Kadın cinayetleri ile ilgili istatistik tutmak sizin işiniz değil siz tokat yememek için kocanızı hoş karşılayın size bu kadarı kafi.

Sanane beee olmayan aklını kendine sakla gerizekalı sen kimsinde bana akıl veriyosun
Kocasının karşısında tokat yememek veya cinayete gitmemek için car car konuşamayan bir kadın olarak iddialı laflar bunlar yalnız. Sizin zihniyetinizde ki insanlara zaten akıl verilmez. Aklınız yok çünkü.

İroni yaptım de nolur ironi yaptım de.. ya da bunu tehdit edilerek çok zor bir durumda yazdığını söyle 3. Bir ihtimal olmasın lütfen

ablacım senden başka kim hizmet edecek o adama kim uğraşacak tabiki boşanmak istemez

Saygıyı "sen" den öğrenecek değilim , burda herkes özgürce istediği yorum yapar . Ordan aldın burdan aldın kendince yazdın çizdin baya iyiymiş edebiyatın . Oturduğun yerden akıl vereceğine konu sahibine elle tutulur bir yardımın dokunsun madem kadınların sesini duymuşun . Ne olduğunda beni ilgilendirmez senin gibileri çok gördüm . Diyosun ya osun busun diye sende busun işte boşsun anca burda boş boş konuşursun

Sende akıl o kadar çokmuş ki başkalarının yerinede akıl veriyosun olmayan beyni zorlama şase yapar sonra

Hayır aslında şundan dolayı benim ailem biraz karışık herkes birbirinin arkasından iş çevirir oldu eşim evine bakar çok iyi bir babadır ama bilmiyorum sevgisi yok
Madem sevgi yok boşanmak ta istemiyosun o zaman daha çok ne bilim sevmeye çalış aranızdaki bağları güçlendirmeye çalış ünlü bir atasözünün de dediği gibi yaşadığın yeri cennet yapmadan önce kaçtığın her yer cehennem..

Yorumların zeka seviyeni gösteriyor , iki şak şakçı bir olmuş biri çalıyor diğeri oynuyor devam edin böyle bu konuda eşimi işin içine katarsan üslubum çok farklı olacak bu arada

Ufff berbat bi seviyeden yazıyorsunuz gerçekten, ben oralara inemeyeceğim.
Size orada mutluluklar ..

Son düzenleme:
boşanman lazım cnaım yaşın daha çok genç işini de bulursun çocuğuna da bakarsın çocuk göstermez diye bişey yok mahkeme ne derse o

Ufff berbat bi seviyeden yazıyorsunuz gerçekten, ben oralara inemeyeceğim.
Size orada mutluluklar ..
Yaav hee hee niye kaçıyosun ahkam kesiyordun ya beni boşverde konu sahibine bir çözüm söyle ne yapsın nereye başvursun kadına yardımcı olsaydın ,herkesin sesini duymuşun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…