- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Aynen öyle benim tepki vermemi hiç takmıyor özgüveni tavan yapmış birileri sanki pohpohlamış bunu aşırı kendini begenme üstün görme durumu var ben erkegim yaparım gibi tavırlarÇapkın ne ya? Bu sıfat biraz da şirinlik katar yakıştırıldığı kişiye, hoşgörülmesi gerekir sanki yaptıkları. YOK böyle bir saçmalık! Bunun adı pis gözlülük, sapıklıktır artık günümüz toplumunda. Eskiler hoşgörmüş olabilir, artık yok öyle bir şey. Öncelikle bu zihniyetten sıyrılın bir, kocanızın sınırlarının ne olması gerektiğini bilin, sonra burada konu açın. Bunları yaptığınızda burada açacağınız konu başlığı eşimle anlaşamıyoruz olmaz, eşime boşanma davası açtım olur.
Evet koptu 5 yıllık evliyim ben konuşmaya çalıştığım zaman dinlemiyor hehe diyor afedersiniz hayvan yerine koymuyor boşansam takıntılı pskopatSize, aldatma eğilimini çapkınlık diye kabul ettirmiş adam. Yuh diyorum..
Ne kadar süredir bu haldesiniz ? Oturup doğru düzgün konuşun. Evlilik bağınız kopmuş gibi duruyor.
Aynen bende bakımlı olup kendimle mutlu olmak istiyorum ama işte benim de özgüvenim yok cildimde sorun var cildim kötü diye hep kendimi bir hiç gibi görüyorum oda biliyor bu ona koz oldu yoksa birazda maddiyatım olsa süslenip kendimle barışık olup gezerdimolmas bu iş bitmiş gitmişsiniz adam gözü dışarı kaymaya başlamış ve gerisi üzücü gelir ya çok bakımlı olup havalı olup ulaşılmazı oynacaksınız toparlanma süreci yada boşanıp yeniden geleceksiniz hayata çalışıyor musunuz çalışma hayatına girin
Ben diyorum ki aşırı güzel olsaydım havalı ulaşılmaz olsaydım bunları yapamazdı o benim özgğvensiz oluşumu koz olarak kullanıyor yani kendi de hiç yakışıklı degil ortaolmas bu iş bitmiş gitmişsiniz adam gözü dışarı kaymaya başlamış ve gerisi üzücü gelir ya çok bakımlı olup havalı olup ulaşılmazı oynacaksınız toparlanma süreci yada boşanıp yeniden geleceksiniz hayata çalışıyor musunuz çalışma hayatına girin
Ya tabiki ama toplum da hepöyle derlerya mesela abisi çok olgun hiç öyle hareketlerini görmedimHiçte her erkek çapkın değil eğer kocanız böyle birşey yapıyorsa bunu kabullenmek için kılıf uydurmayın
Bir kızım var ikinciyi yapmadığım için bana bunları yapıyormuş ama ben yapmıcamCocuk yapmayin bence cok uzun bir sure
E siz Suçu kendi üzerinize alıyorsunuz yani ???Ben diyorum ki aşırı güzel olsaydım havalı ulaşılmaz olsaydım bunları yapamazdı o benim özgğvensiz oluşumu koz olarak kullanıyor yani kendi de hiç yakışıklı degil orta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?