Eşimle hiç anlaşamıyorum

Hakaret aşağılama ve sizin tabirinizle çapkınlık aileniz için geçerli boşanma sebebi değil miymiş? İllaki üzerinize kuma getirilmesi ya da dövülmeniz mi gerekiyor acaba?
Kocanız elin hamile kadınlarını dikizleyeceğine veya kocasız kalan kadınlara üzüleceğine, aynı enerjiyi sizin için harcasa hiçbir sorununuz kalmaz. Böyle bir adamın yaptığı şeylere çapkınlık deyip geçmeyin lütfen.

Ilk 2 yil cok ilgiliydi demissiniz.. ne degisti de bu adam boyle bi hal aldi acaba. Ben herzaman soyle dusunmusumdur.fazlasiyla ilgili alakali askla baslayan hersey bir gun bitiyor. En iyisi her zaman oldugun gbi görünmeli. Ben esimle ilk evlendigimzde nasilsak simdi de ayniyiz. Tartismalar elbetrr oluyor ama gunluk hayatta da tartisma ortaminda da uslubumuzu hic bozmayiz. Geri donusu olmayacak cumleler kurmayiz Allaha sukur. Size tavsiyem bir evlilik terapistine gitmenizdir . Son olarak esiniz de captinlik degil sapkinlik var hanfendi afedersiniz ama hamile yada yanliz kadinlardan tahrik oluyor sanirim ALlah yardimciniz olsun

Cunku capkinlik degil sapkinlik denir buna .

Yahu boşanmak için neden ailenizden izin almanız gerekiyor? Yani konu maddiyatsa,başını sokacağın bir ev ise neden 'elim ayağim tutuyor,çalışıp kendi karnımı kendim doyururum' demiyorsunuz?

Dış görünüşünüzü bilemiyorum kilolu musunuz bakımsız saçları dağınık lekeli bol kıyafetlerle mi gezersiniz? Şundan söylüyorum eşiniz bir kenarda dursun şayet uzun vadede kendinizi daha iyi hissetmek içim diyetisyene gidin zayıflayın tarz kıyafetler alın saçınızı kestirin boyatın bi sirkelenin özgüven tazeleyin. Çalışmıyorsanız bi taraftan iş arayın ya da kendinizi geliştirecek kurslara katılın kocanıza takılmayın zamanla düzelmezse mutsuz ömeünüzü geçirmeyin yeni başlangıçlar yapın gerekirse ayrılın.

Yok aslında zayıfım spor da yapıyorum tesettğrlüyüm kıyafetime özen gösteririm markete bile gitsem özensiz kıyafetle gitmem ama işte istersen dünya güzeli ol böyle adamlar la olmuyor kader

Her erkek çapkındır diyerek durumu kabullenmeye başlamışsın bile.
Hayır ama erkeklerin genelinin azda olsa çapkın olduğunu düşünüyorum yolda alımlı güzel bir kadın görse her erkek bakmaz mı sizce? Bakar geçer bazıları ama bazıları da aldatır. Tabiki hiç çapkın olmayan erkegi herkes ister o çapkınlık yapıyor sa o zaman bende yapıyım kabul etsin bakalım

Her erkek çapkın değildir ama kocanın gözü dışarıda belli kocam komşunun kocası niye yok diye soracak ağzına bir tane patlatirim sanane diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…