Eşimle ilgili Facebook sorunu

Dalga mı geçiyorsun
Yazdıklarım çok mu komik

Başkasına söylesem neyimle dalga geçecek

Bi de tabletten bir isim baktım o isim tablette de görünüyor telefonda da görünüyor
Sadece tablette kalmıyor yani
Senin dediğin gibi olsaydı hiç sıkıntı olmazdı

Ne anlatmaya çalıştığım açık ve net

Tabletteki Google da Facebook'a girilmiş
Aratılan isim geçmişte görünüyor

Ama kendi telefonumda ortak hesabımızdaki Facebook un geçmişinde o isim görünmüyor

Yoo hiç komik değil. Niye bu kadar takıyorsunuz ki hepimiz birşeyler aratiyoruz sosyal medyada. Öylesine bakmıştır. Bir kadının sayfasına bile baksa, ona samimi mesajlar atmadığı sürece önemsemeyin derim. Kendinizi yıpratmaktan öteye gitmez. Ama geçmişte bir vukuatını yakalayip da güveniniz sarsildiysa onu bilemem tabi? O zaman buluttan nem kapmakta haklısınız. Birşey diyemem. Ortak adresiniz dışında kendine fake bir adres bile almış olabilir. Bunu yapanı çok duyuyorum

Eşim ben açmadım
Ben silmedim basıl siliniyor bilmiyorum diyor
Kafayı yemek üzereyim

Ben zaten aratmadım
Şu an ağlıyorum
Ben bu şüphe ile nasıl ömür geçiricem
Ama çok abartıyorsun... Bir kişiye bakmış diye , boşanmaktan bahsediyorsun. Daha önce de senin facebook ile ilgili bu tür abartılı konuların oldu. Bu kadar takma, adamı da boğma. Aldatsa karşına çıkar emin ol.

Beyefendi galiba sadakatsizlik konusunda sabıkalı. Öyleyse bilemem ama,eğer sadece bu konu isesizin de, eşininz de işi zor görünüyor. Nerede yaşıyorsunuz? Büyük bir kent merkezinde mi,normal bir kentte mi?

yemin ederim konuyu okurken içim şişti

@my_angel_86 ısrarla ve ısrarla sorup durduğun için üşenmedim oturup denedim

telefonla arama yapıp pc den arama geçmişine baktım görülüyor
telefondan sildim pc den baktım görünmüyor!
pc den aradım telefondan baktım arama geçmişinde görünüyor
pc den sildim telefona baktım görünmüyor

yani bir cihazdan ne yaparsam diğer cihaz ayna gibi aynı şeyi yapıyor

fakat
googledan bir isim aratıp, önüme o isme ait facebook hesabı gelip de girince diğer cihazda görünmüyor!
yani
eşin aramayı facebookta değil de google'da yapmış olabilir

yani sen şundan şüphe ediyorsun ya:
başka bir facebook hesabı var da oradan mı girip arattı çünkü ortak hesabımızın aramasında yok diyorsun ya
başka hesabı yokken de "google araması" ile böyle olmuş olabilir

Ben neden tedavi olucam onu anlamadım

Ben mi sıkıntılıyım
Asıl eşim tedavi olmalı
Sahte hesap mı açtı ne yaptı belli değil
Güvenimi sarsan o asıl

Ya bunca insan her konu açtığında normal davranışlar sergilemediğini söylüyor ama hiç birimizi kaale almıyorsun. Yaptıkların,takıntıların tedavi edilmesi gerekir. Bu yüzden sorun sende. Senin çocuğun yok muydu? Kızın vardı sanki?

Herkes yapıyor ama kimse açık etmiyor..şu yada bu şekilde herkes birilerini merak eder ve aratır..

Farzedelim aratmış..aratmasından mı rahatsız olunmalı yoksa aklına gelmiş olmasından mı?!

Ben adamin yerinde olsam actiysam actim ne olacak derdim.. sahi actiysa ne olacak? Bu arada bence yuzde yuz var hesabi hemde bir tane de degil.. sahsen biri beni bu kadar cok siksa gicikligina 20 tane acar her ay birinin ucunu verirdim eline, oynasin dursun..

Şu cümleniz çelişkili değil mi ?
Güveniyorsanız neyi dert edip kullandırtmıyorsunuz ?
Merak ettim.

bilmiyorsan öğren nameaver
aldatma / aldatmaya teşebbüs vakalarında genellikle en az suçlu erkek (eş) tir.
fesat kadınlardır suçlu olan
bi dürtüverirler, bi eklerler, bi mesaj
adam ne yapsın yazık, kadın onu baştan çıkarmış!
güvenilir olan eştir
güvenilmez olan kadın kısmısı olduğu için sosyal medya güvenilmezdir
bilmem anlatabildim mi cınım?

Kaçtır konularda güveniyorum ama izin vermem
Güveniyorum ama kullandırtmam gibi cümleler okuyorum canımcım
Sebebi buymuş demek ki aydınlatan yerlerinden öperim

Herkes yapıyor ama kimse açık etmiyor..şu yada bu şekilde herkes birilerini merak eder ve aratır..

Farzedelim aratmış..aratmasından mı rahatsız olunmalı yoksa aklına gelmiş olmasından mı?!

konu sahibini savunacağım aklıma gelmezdi
konu sahibi kimi aramış, aratmış, aklına gelmiş vs vs vs bunlar yüzünden problem yapmıyor

diyor ki:
tablette, internet geçmişinde bir facebook araması gördüm
eğer aramayı, bizim ortak hesabımızı kullanarak yapsa idi, ortak hesabımızda görülürdü
ama görünmüyor
tabletten görünüyor, hesaptan görünmüyor
adam kendine başka bir facebook hesabı açtı da, aramayı oradan mı yaptı
yani adamın gizli bir facebook hesabı mı var acaba diyor
sorun bu
adamın, konu sahibinden gizli bir hesabı var mıııı yok mu?

Kaçtır konularda güveniyorum ama izin vermem
Güveniyorum ama kullandırtmam gibi cümleler okuyorum canımcım
Sebebi buymuş demek ki aydınlatan yerlerinden öperim

Kocasinda kabahat, cocuk gibi izin isterse olacagi bu tabi..

Kocasinda kabahat, cocuk gibi izin isterse olacagi bu tabi..
Ofişim bunca yıllık evliyim izin nasıl alınır niye alınır bilmem
Devlet dairesimiyiz biz
Hoş ben daha kişisel bir hesabı kurbanlık danaya girer gibi ortak kullanmayı bile çözemedim

Ofişim bunca yıllık evliyim izin nasıl alınır niye alınır bilmem
Devlet dairesimiyiz biz
Hoş ben daha kişisel bir hesabı kurbanlık danaya girer gibi ortak kullanmayı bile çözemedim

Ben onu hic anlamam.. mesela fb ayni olunca mailler falan da ayni mi oluyor? Kafamda deli sorular :/

Ne kadar sıkıcı bir durum. 24 saat göz hapsinizde mi eşleriniz? İnsanın içinde olduktan sonra YİNE SÖYLÜYORUM; 10 Face,10 ins.10 bilmem ne hesabı açar da ruhunuz duymaz. Hele böyle, bu kadar sık boğaz etmeye adam yapmayacaksa bile inadına yapar. Güven ortamı böyle sağlanmazzz! "İzin vermem,kullandırtmam" gibi laflar evlilik çağına gelmiş yuva kurmuş insanlara yakışmıyor...

ortak hesap olayına bende ayarım.
ya ayrı ayrı açın birbirinizi darlamayın.

bece cok gereksiz bu ortak hesap. hicmi akrabalariniza ne biliyim ozel bir sey yazmiyorsunuz . senin konuna gelince tableti eline misafirleriniz falan aliyormu gelince belki onlar bakmistir

Ben onu hic anlamam.. mesela fb ayni olunca mailler falan da ayni mi oluyor? Kafamda deli sorular :/

çok saçma ya
eşimin kuzeni ile eşi ortak hesap kullanıyor mesela
çok itici geliyor bana
birinin doğumgünü için kutlama mesajı yazıyorsun mesela
biri cevap veriyor ( ) içinde adını yazıyor ki onun cevap verdiği anlaşılsın, saçma sapan

Neden kaçıcak
Allah aşkına ben ne yapıyorum

Benim durumumda kim olsa benim gibi olur
Çünkü çok boğuyorsun. Olmayacağı varsada en sonunda olacak.
Eğer eşin senin arkandan işler çeviriyorsa er ya da geç açığa çıkar. Hiç bir şey bu hayatta gizli kalmaz.
Kendini bu kadar yıpratma, yazık sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…