Dalga mı geçiyorsunBence sen daha ne anlatmaya çalıştığını bile bilmiyorsun. Hangi makineden aratılmışsa arama o makineye kaydolur önce bunu bir öğren. Sonra git karşındakine hesap sor. Başkasına söylesen fena dalga geçerdi, kocan da bilmiyor demek. Arattıklarına gelince; fenerli diye birini arattıysa boşa gitsinbüyük açık yakalamışsın
Yoo hiç komik değil. Niye bu kadar takıyorsunuz ki hepimiz birşeyler aratiyoruz sosyal medyada. Öylesine bakmıştır. Bir kadının sayfasına bile baksa, ona samimi mesajlar atmadığı sürece önemsemeyin derim. Kendinizi yıpratmaktan öteye gitmez. Ama geçmişte bir vukuatını yakalayip da güveniniz sarsildiysa onu bilemem tabi? O zaman buluttan nem kapmakta haklısınız. Birşey diyemem. Ortak adresiniz dışında kendine fake bir adres bile almış olabilir. Bunu yapanı çok duyuyorumDalga mı geçiyorsun
Yazdıklarım çok mu komik
Başkasına söylesem neyimle dalga geçecek
Bi de tabletten bir isim baktım o isim tablette de görünüyor telefonda da görünüyor
Sadece tablette kalmıyor yani
Senin dediğin gibi olsaydı hiç sıkıntı olmazdı
Ne anlatmaya çalıştığım açık ve net
Tabletteki Google da Facebook'a girilmiş
Aratılan isim geçmişte görünüyor
Ama kendi telefonumda ortak hesabımızdaki Facebook un geçmişinde o isim görünmüyor
Ama çok abartıyorsun... Bir kişiye bakmış diye , boşanmaktan bahsediyorsun. Daha önce de senin facebook ile ilgili bu tür abartılı konuların oldu. Bu kadar takma, adamı da boğma. Aldatsa karşına çıkar emin ol.Eşim ben açmadım
Ben silmedim basıl siliniyor bilmiyorum diyor
Kafayı yemek üzereyim
Ben zaten aratmadım
Şu an ağlıyorum
Ben bu şüphe ile nasıl ömür geçiricem
Ben neden tedavi olucam onu anlamadım
Ben mi sıkıntılıyım
Asıl eşim tedavi olmalı
Sahte hesap mı açtı ne yaptı belli değil
Güvenimi sarsan o asıl
Şu cümleniz çelişkili değil mi ?
Güveniyorsanız neyi dert edip kullandırtmıyorsunuz ?
Merak ettim.
Kaçtır konularda güveniyorum ama izin vermembilmiyorsan öğrennameaver
aldatma / aldatmaya teşebbüs vakalarında genellikle en az suçlu erkek (eş) tir.
fesat kadınlardır suçlu olan
bi dürtüverirler, bi eklerler, bi mesaj
adam ne yapsın yazık, kadın onu baştan çıkarmış!
güvenilir olan eştir
güvenilmez olan kadın kısmısı olduğu için sosyal medya güvenilmezdir
bilmem anlatabildim mi cınım?
Ama çok abartıyorsun... Bir kişiye bakmış diye , boşanmaktan bahsediyorsun. Daha önce de senin facebook ile ilgili bu tür abartılı konuların oldu. Bu kadar takma, adamı da boğma. Aldatsa karşına çıkar emin ol.
Herkes yapıyor ama kimse açık etmiyor..şu yada bu şekilde herkes birilerini merak eder ve aratır..
Farzedelim aratmış..aratmasından mı rahatsız olunmalı yoksa aklına gelmiş olmasından mı?!
Kaçtır konularda güveniyorum ama izin vermem
Güveniyorum ama kullandırtmam gibi cümleler okuyorum canımcım
Sebebi buymuş demek kiaydınlatan yerlerinden öperim
Kaçtır konularda güveniyorum ama izin vermem
Güveniyorum ama kullandırtmam gibi cümleler okuyorum canımcım
Sebebi buymuş demek kiaydınlatan yerlerinden öperim
Ofişim bunca yıllık evliyim izin nasıl alınır niye alınır bilmemKocasinda kabahat, cocuk gibi izin isterse olacagi bu tabi..
Ofişim bunca yıllık evliyim izin nasıl alınır niye alınır bilmem
Devlet dairesimiyiz biz
Hoş ben daha kişisel bir hesabı kurbanlık danaya girer gibi ortak kullanmayı bile çözemedim
Ben onu hic anlamam.. mesela fb ayni olunca mailler falan da ayni mi oluyor? Kafamda deli sorular :/
Çünkü çok boğuyorsun. Olmayacağı varsada en sonunda olacak.Neden kaçıcak
Allah aşkına ben ne yapıyorum
Benim durumumda kim olsa benim gibi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?