Eşimle ilgili Facebook sorunu

İşkence yöntemleri biliyorum konuşturacak.
Temmuzu biraz zor hatırlar ama hatırlar yani

Ciddi cevabım;Temmuz’da arattığı şeyi nasıl buldunuz?
Nasıl işkence yöntemi
Yazdığından birşey anlamadım

Ortak hesap mı?
Bir erkeği bu denli didiklemek o erkeği maalesef eve bağlamayacak. Içinde varsa her halükarda yapar yapacağını. Ay karım sıkı takipçi ben rahat durayım demez yani.

Ayrıca biz sosyal medya kullanmıyoruz, esimin instagrami var. Fotoğraf sayfası olduğundan takipçi sayısı çok fazla, bir gün olsun özel mesajlarına yada arama geçmişine bakayım demedim.

Bu denli sizi kızdıracak bir sey varsa, temelinde güven sorunu olduğuna inanıyorum. Bilemedim... Ayrıca sosyal medya kişisel bir araçtır, kişisel kullanılması daha rahattır.

Onun dışında tanıdık birisini aratmis olması neden rahatsız etti sizi, yani sizi rahatsız edecek birisi mi o kişi? Sosyal medyanın temelinde takip yok mudur zaten?

Benim eşim in facebook hesabı yok ama instagram açmak istedi kıyametleri kopardım izin vermedim.. ben evli insanların böyle şeyleri kullanmasına karşıyım.
Düzgün kullanılsa bile bir anlaşmazlık sorun çıkıyor mutlaka bence madem içiniz rahat etmiyor kullanmayın o zaman eşinize de kullandırtmayın.
Çoğu boşanma sebebi şu anda sosyal medya hesapları zaten eşler arasında büyük bir güven sorununa neden oluyor bence

Benim de güvenim tam olsa asla bakmam
Ama daha önce de eşimin maili ile Facebook açıldığını görmüştüm
Yok ben açmadım yok arkadaşıma vermiştim filan dedi
Bana dese ki ben açtım yada açmak istiyorum birşey demem
Ama yemin ediyor ben açmadım diye saçma bir durum

Bu yüzden güvenim azaldı

Hep şüphem var
Şimdi de bunu gördüm

Arattığı kişi Benim tanıdığım kişi
Ama diğeri Fenerli biri diye yazıyor

Baktım bir futbol sayfası değil de kişi olarak çıkmış
Ne adresi var ne birşeyi
Sadece açılmış
Eşim bunu niye aratsın
Yine aynı şeyleri söyledi
Yok ben fenerle ilgili birşeye bakarken yanlış açmışım
Yok yemin ederim açmadım
Yok bıktım senin bu güvensizliğinden demeye başladı
Sanki suçlu olan benim

Tablette girilen isim neden benim telefonumda görünmüyor
Neden ben kendi ortak Facebook ta göremiyorum o zaman

Hah, böyle açıklarsan haklısın o zaman... Sebebi şu, esin tabletten x kişisini aratıyor, ve sonra tabletten girdiği facebook geçmişinden siliyor, ancak google bağlantısından silemediği için facebook platformunda çıkmaz, ama google geçmişinde çıkar. Açıklayabildim umarım birazcık karışık oldu.

Böyle hayat mı geçer
Sürekli aldattı mı aldatıyor mu düşünmektense boşanması akıl sağlığını koruması açısından isabetli olur.
Ben böyle olmaya bayılmıyorum
Ama olaylar böyle gelişiyor ben ne yapayım
Hiç böyle şeyler yaşamasaydım güvenim tam olurdu değil mi

Anladığım
Eşim ortak adresimizden mi girmiş
Yani geçmiş ye o arattığı kişiyi silmiş
Ama Google'da görünüyor
Öyle mi
Doğru mu anlamışım
Ama neden yapsın ki arattığı kişinin birisi zaten benim tanığım bir abi
Neden Facebook'tan silipte Google da bıraksın

Başka bir hesap mı açtı acaba
Bu şüphe beni yiyip bitirecek

Doğru anladın canım.
Şöyle düşün.
Diyelim seninle ortak hesabimiz var.
Ben tabletten o hesaba girdim ve ayşe diye birisini arttım, sonra da sen gorme diye facebook hareket dökümlerinden sildim. Ama uygulama değil google üzerinden girdigim icin oradan da silmem gerekirdi. Ancak silmeyi unutmuş belli ki.

Neden silsin
Neden böyle birşey yapsın
Beni mi kandırıyor
Ben ne yapıcM bu adamla ya

Belki aratmamıştır önerilen kişilerde vs çıkmıştır tıklamıştır. Sanırım siz profili gördünüz geçmişte di mi?

Hayır
Biri benim tanığım bir abi de
Diğeri Fenerli biri diye geçiyor
Ama hiç bilgi yok
Yanı bunun için mi bunca kıyamet olabilir eşinize güvenin ne diyorsa adam çıplak kadınlara bakmamış sohbet etmemiş birileriyle. neymiş fenerli diye birini aramış sende kim bu fenerli diye adamı yedin tabi.. çok ufak sebeblerden soğutmayın şu erkekleri kendizinden. Madem güvenmiyorsunuz kapatın o zaman facebooku sizde rahat edin kocanızda.

Hayır görmedim
Tabletten gördüm
Ama kendi ortak hesabıma
baktığım zaman
Öyle isimlerin aratıldığını görmüyorum
Son aramaları genelde tarayıcı tutar. Ortak hesabınızla tabletten giriş yapıp arayabilir ve son arama tabletteki tarayıcıda kalır. Siz tablette face'e kendi hesabınızla girmediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…