- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
Aramalar Facebook'ta silinebiliyor. Arama sekmesinde isimler açılınca düzenle diye bir seçenek çıkıyor. Oradan silebiliyorsunuz. Ya da hareketler dökümünden de silinebiliyor.Hayır görmedim
Tabletten gördüm
Ama kendi ortak hesabıma
baktığım zaman
Öyle isimlerin aratıldığını görmüyorum
Bu kadar çok takılma önemli birşeye benzemiyorİrdelemedim denk geldi
Güvenim tabi ki kalmıyor böyle olunca
Benim tuzumun kuruluğuyla ne alakası varNe alakası var
Senin tuzun mu kuru da böyle yazıyorsun
Benden habersiz açtıysa bunun nesi normal
Dürüst değil işte bana
Kapatsam ne olucakSıkıldım dediğin için sürekli yaptığını düşündüm. O zaman kapat gitsin Facebook'u. Çokta önemli bişey değil.
Ben de sizin gibiyimBen çok takıntılı bir insanm dir altı yıldır evli yim çok şükür ki eşim den hiç birşey görmedim gördüğüm an da affetmem..
Konumuza gelelim atıyorum mesela biri eşi mı ekler se ben kim bu neden ekledi diye sorgularım tamamen benim kişisel karakterim le ilgili birşey daha açık olmak gerekir se biraz fazla dan baskıcı ve kıskanç bir kişiliğim var..
Etrafım da olan çoğu evlilik ler de de bu sosyal medya sorunu var misal kadın eşinden şifresini istiyor ama vermiyor yada erkek istiyor kadın vermiyor telefonlarını saklıyor lar birbirlerin den benim altı yıllık evlilik hayatım da hiç bir zaman telefonlar saklanma dı
Ha ben sık Boğaz ediyorum yaniBenim tuzumun kuruluğuyla ne alakası var
Birini sık boğaz ederek tuzunu kurutanazsın nacizane tafsiyem:))))
Ben de sizin gibiyim
Fakat Facebook açtırmadınız diyelim
Başka yerde başka isimle açmadığına nasıl emin oluyorsunuz
Kaparsam da birdaha açmayacağı ne malum
Ben az önce tableti açtım baktım fakat hesap görüntülenemiyorBenim de eşim in de hattı facebook gibi sayfalara girmeye engelli aldığımız dan beri hatları güvenli internet hizmeti aktif bizim yaptığımız birşey değil zaten öyleydi..
Birde biraz güven önemli evet ben çok takıntılıyım fakat eşim de hiç bir zaman güven sarsacak bir durum da bulunmadı kullanmaz eminim buna..
Sanırım sizin eşiniz çoğu defa sarsmış bu güveni bence o hesap eşinize ait işte böyle durumlar da oturup konuşulması gerek 'nden saklama gereği duydun 'nden ayrı bir hesap açma gereği duydun diye eğer benim eşim benden habersiz bir sosyal medya hesabı kullanıyor sa bunu sırf sosyalleşmek için yapmıyor dur bundan emin olurum işte o zaman çekilir oklavamsiz şimdilik sadece takip edin bir süre salağa yatın eğer gerçekten öyle birşey yapıyorsa lütfen tavrını en sert biçim de koy koy ki bir daha yapma sin
Ben az önce tableti açtım baktım fakat hesap görüntülenemiyor
Şöyle
FenerliBiri diye girilmiş fakat öyle bir hesap yok
Fener Libiri diye bir hesap var
Ben anlayamadım
Gerçekten ne nasıl bilmiyorum
Bildiğim çok salakça bir durumdayım
Karıştırmasam bilmicektim
Karıştırdıkça sanki başka şeylerde görücem gibi geliyor
Be basiti hanım efendiBu kadar basit şylerden kavga mı çıkarıyorsunuz gerçekten?
Bu kadar basit şylerden kavga mı çıkarıyorsunuz gerçekten?
Be basiti hanım efendi
Ortada birşey var ki kafama takıyorum
Tablette gördüm Temmuz'a ait
Sonra tekrar baktım
geçmiş yok
Şimdi ortak Facebook a bakıyorum Temmuz'da ki geçmiş vardı o yok
Sürekli ben açmadım diye yemin eden bir eş
Basit mi sizce
Jameya'cım bu üye 14 farklı hesap alıp sürekli eşimin telefonu, eşimin facebooku, eşimin maaş bordrosu diye konu açan üye. Kazen'in profiline yazdığı mesaja bak, hatırlayacaksın
Konu sahibi lütfen kendinize iyi gelecek bir şeyler bulun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?