Eşimle ilgili Facebook sorunu

Nerden bakarsa baksin ayni arama facebook adresinde
Hareket dökümü-arama geçmisinde hepsi görünür. Gorunmuyorsa zaten ordan silmistir.

Hayır görmedim
Tabletten gördüm
Ama kendi ortak hesabıma
baktığım zaman
Öyle isimlerin aratıldığını görmüyorum
Aramalar Facebook'ta silinebiliyor. Arama sekmesinde isimler açılınca düzenle diye bir seçenek çıkıyor. Oradan silebiliyorsunuz. Ya da hareketler dökümünden de silinebiliyor.

Yani eşinizin içinde bişeyler varsa ortak feys olsa ne olmasa ne yani her türlü herkes herşeyi yapar diye düşünüyorum. Ama çok takıntı yapmassiniz gibi geliyor güven problemi mi yaşadınız

Facebooktan baktığı kişileri silmiş olabilir o yüzden de o iki ismi göremeyip diğerlerini görüyorsunuzdur.

Sıkıldım dediğin için sürekli yaptığını düşündüm. O zaman kapat gitsin Facebook'u. Çokta önemli bişey değil.
Kapatsam ne olucak
Çözüm mü sanki
Yapıcak olan heryerden yapar

Ben de sizin gibiyim
Fakat Facebook açtırmadınız diyelim
Başka yerde başka isimle açmadığına nasıl emin oluyorsunuz

Kaparsam da birdaha açmayacağı ne malum

Benim tuzumun kuruluğuyla ne alakası var
Birini sık boğaz ederek tuzunu kurutanazsın nacizane tafsiyem:))))
Ha ben sık Boğaz ediyorum yani
Bir şey ya vardır ya yoktur
Ama benim şu anki durumum ne var ne yok

Ben de sizin gibiyim
Fakat Facebook açtırmadınız diyelim
Başka yerde başka isimle açmadığına nasıl emin oluyorsunuz

Kaparsam da birdaha açmayacağı ne malum

Benim de eşim in de hattı facebook gibi sayfalara girmeye engelli aldığımız dan beri hatları güvenli internet hizmeti aktif bizim yaptığımız birşey değil zaten öyleydi..
Birde biraz güven önemli evet ben çok takıntılıyım fakat eşim de hiç bir zaman güven sarsacak bir durum da bulunmadı kullanmaz eminim buna..
Sanırım sizin eşiniz çoğu defa sarsmış bu güveni bence o hesap eşinize ait işte böyle durumlar da oturup konuşulması gerek 'nden saklama gereği duydun 'nden ayrı bir hesap açma gereği duydun diye eğer benim eşim benden habersiz bir sosyal medya hesabı kullanıyor sa bunu sırf sosyalleşmek için yapmıyor dur bundan emin olurum işte o zaman çekilir oklavam siz şimdilik sadece takip edin bir süre salağa yatın eğer gerçekten öyle birşey yapıyorsa lütfen tavrını en sert biçim de koy koy ki bir daha yapma sin

Ben az önce tableti açtım baktım fakat hesap görüntülenemiyor
Şöyle
FenerliBiri diye girilmiş fakat öyle bir hesap yok
Fener Libiri diye bir hesap var
Ben anlayamadım

Gerçekten ne nasıl bilmiyorum
Bildiğim çok salakça bir durumdayım

Karıştırmasam bilmicektim
Karıştırdıkça sanki başka şeylerde görücem gibi geliyor

Belki siz fark ettiniz diye kapatmıştır yada sizi engellemiş dir

Bu kadar basit şylerden kavga mı çıkarıyorsunuz gerçekten?

Be basiti hanım efendi
Ortada birşey var ki kafama takıyorum

Tablette gördüm Temmuz'a ait
Sonra tekrar baktım
geçmiş yok

Şimdi ortak Facebook a bakıyorum Temmuz'da ki geçmiş vardı o yok
Sürekli ben açmadım diye yemin eden bir eş

Basit mi sizce

Jameya'cım bu üye 14 farklı hesap alıp sürekli eşimin telefonu, eşimin facebooku, eşimin maaş bordrosu diye konu açan üye. Kazen'in profiline yazdığı mesaja bak, hatırlayacaksın

Konu sahibi lütfen kendinize iyi gelecek bir şeyler bulun.

Ne eşim benim sosyal medya sifrelerimi bilir ne de ben onunkini bilirim. Saygısızlık bence. Ki kaldı bir de ortak kullaniyorsunuz. Çok saçma şeyler bunlar.

Evet tatlım basit. Basit ama sen çok anormalsin! Ben senin olduğunu şimdi fark ettim sen inanılmaz takıntılı bir insansın ve sana her konu açmanda diyoruz ki git tedavi ol!

Ay evet ya sonradan fark ettim üyeyi. Bu kız gerçekten psikolojik ciddi sorunları var ve her defasında yorum ki tedavi ol. Böyle bir evlilik olamaz yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…