Sürekli girilen cihazlar Facebook'a kayıtlıdır. Tablet kayıtlı değildir. Bu yüzden orda aratılan hesap bilgilerine yansımadan sadece cihazın tarayıcısında kalmıştırAma eşimin telefonundan arattığımda isim benim telefonumdan görünüyor
Neden tablet görünmesin ki
EvetYanı bunun için mi bunca kıyamet olabilir eşinize güvenin ne diyorsa adam çıplak kadınlara bakmamış sohbet etmemiş birileriyle. neymiş fenerli diye birini aramış sende kim bu fenerli diye adamı yedin tabi.. çok ufak sebeblerden soğutmayın şu erkekleri kendizinden. Madem güvenmiyorsunuz kapatın o zaman facebooku sizde rahat edin kocanızda.
O arattığı benim tanıdığım bir abiBence eşiniz sizden bir şey gizliyor, o arattığı " abi" ile sizi aldatıyor olabilir. Gizlice takibe alın ama çaktırmayın yoksa suçüstü yapamazsınız!
Evet FenerbahçeliEşiniz fenerbahçeli mı.??
Bu söylediğiniz ihtimal mi yoksa kesin miSürekli girilen cihazlar Facebook'a kayıtlıdır. Tablet kayıtlı değildir. Bu yüzden orda aratılan hesap bilgilerine yansımadan sadece cihazın tarayıcısında kalmıştır
Tarayıcı mantığına göre kesinBu söylediğiniz ihtimal mi yoksa kesin mi
Ortak olan hesapta arama geçmişi temizlenmiş olabilir.Hayır görmedim
Tabletten gördüm
Ama kendi ortak hesabıma
baktığım zaman
Öyle isimlerin aratıldığını görmüyorum
Evet Fenerbahçeli
Boşanma sebebi sosyal medyadan ziyade aldatacak insanın bu mecrada daha rahat hareket etmesidir. Adam aldatacaksa sosyal medya olmadan da yapar. Sanki face yokken millet aldatmıyordu.Benim eşim in facebook hesabı yok ama instagram açmak istedi kıyametleri kopardım izin vermedim.. ben evli insanların böyle şeyleri kullanmasına karşıyım.
Düzgün kullanılsa bile bir anlaşmazlık sorun çıkıyor mutlaka bence madem içiniz rahat etmiyor kullanmayın o zaman eşinize de kullandırtmayın.
Çoğu boşanma sebebi şu anda sosyal medya hesapları zaten eşler arasında büyük bir güven sorununa neden oluyor bence
Boşanma sebebi sosyal medyadan ziyade aldatacak insanın bu mecrada daha rahat hareket etmesidir. Adam aldatacaksa sosyal medya olmadan da yapar. Sanki face yokken millet aldatmıyordu.
Yıllar sıkı kullanırız ailecek. Kimse kimsenin bi şeyini kurcalama gereğini hissetmedi.
İçinizde yoksa bir şey olmaz varsa zincire vurun yaparsınız.
Daha önce yapmıştımBence başka bir hesap dan o hesabı ekleyin ve salağa yatın birşey den haberiniz yok gibi eşiniz ise mutlaka çıkar ortaya
eşinizin numarası ile facebook dan arama da yapabilir sin şifre mı unuttum bölümüne tıkla orada e posta veya numara gir diyor eşinin numarasını gir varsa çıkar zaten
Daha önce yapmıştım
Numarasını girmiştim ama çıkmadı
Başka hesaptan arkadaşlık teklifi edince ya kabul etmezse
Tablet çalışsa bakıcam da tablet çalışmıyor
Şu cümleniz çelişkili değil mi ?Eşime karşı da güvensizliğim öyle bir sorunum yok ama kullanmasını asla istemem
Şu cümleniz çelişkili değil mi ?
Güveniyorsanız neyi dert edip kullandırtmıyorsunuz ?
Merak ettim.
eşimle Facebook ortak kullanıyoruz
Kızımın tabletini aldım bir baktım
Temmuz ayında Google Chrome de Facebook'ta bir tanıdığımız aratılmış
Daha sonra Fenerli biri diye birşey gördüm
Eşimle ortak olduğu için kendi hesabımıza baktım
Ama hiç birini görmedim
Ortak olduğu için aratılanlarda görmem gerekmiyor mu
Başka hesap açtın diye kızdım eşime
Oda açmadım diyor
Çok sıkıldım artık
Ortak olan bir hesapta hepsinin görünmesi gerekmiyor mu
Bu nasıl iş
Ben böyle olmaya bayılmıyorum
Ama olaylar böyle gelişiyor ben ne yapayım
Hiç böyle şeyler yaşamasaydım güvenim tam olurdu değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?