Eşimle ilgili Facebook sorunu

Ama eşimin telefonundan arattığımda isim benim telefonumdan görünüyor
Neden tablet görünmesin ki
Sürekli girilen cihazlar Facebook'a kayıtlıdır. Tablet kayıtlı değildir. Bu yüzden orda aratılan hesap bilgilerine yansımadan sadece cihazın tarayıcısında kalmıştır

Bence eşiniz sizden bir şey gizliyor, o arattığı " abi" ile sizi aldatıyor olabilir. Gizlice takibe alın ama çaktırmayın yoksa suçüstü yapamazsınız!

Evet
Konu bu değil ki konu eşimin benden habersiz yapması
Yani arattığı şey bir spor sayfası değil
Tanığımız değil
Hiç bir bilgisi olmayan biri
Ne diye aratıyor anlamıyorum ki
Facebook'u kapatsak ne olucak
Sanki başka yerden girmicek mi
İnsanın içinde olucak içinde

Bence eşiniz sizden bir şey gizliyor, o arattığı " abi" ile sizi aldatıyor olabilir. Gizlice takibe alın ama çaktırmayın yoksa suçüstü yapamazsınız!
O arattığı benim tanıdığım bir abi
Ama diğeri Fenerli biri diye yazıyor
Anlamadım
Abiyle mi aldatacak

facebookta aratma kısmından hepsini silmiştir
bilgisayar geçmişinde duruyordur baktığı için
facedeki arama geçmişinden sildiğinden ötürü siz göremiyorsunuzdur

Sürekli girilen cihazlar Facebook'a kayıtlıdır. Tablet kayıtlı değildir. Bu yüzden orda aratılan hesap bilgilerine yansımadan sadece cihazın tarayıcısında kalmıştır
Bu söylediğiniz ihtimal mi yoksa kesin mi

Başka bir hatası yoksa dişe dokunur.. Allah başka dert vermesin der çekilirim

Evet Fenerbahçeli

Bence başka bir hesap dan o hesabı ekleyin ve salağa yatın birşey den haberiniz yok gibi eşiniz ise mutlaka çıkar ortaya
eşinizin numarası ile facebook dan arama da yapabilir sin şifre mı unuttum bölümüne tıkla orada e posta veya numara gir diyor eşinin numarasını gir varsa çıkar zaten

Boşanma sebebi sosyal medyadan ziyade aldatacak insanın bu mecrada daha rahat hareket etmesidir. Adam aldatacaksa sosyal medya olmadan da yapar. Sanki face yokken millet aldatmıyordu.
Yıllar sıkı kullanırız ailecek. Kimse kimsenin bi şeyini kurcalama gereğini hissetmedi.
İçinizde yoksa bir şey olmaz varsa zincire vurun yaparsınız.

Herkesin görüş ve düşüncesi farklıdır ben kullanmıyorum eşim in de kullanmasını istemem her kullanan da kötü anlam da kullanıyor diye bir cümle kurmadım zaten..
Eşime karşı da güvensizliğim öyle bir sorunum yok ama kullanmasını asla istemem

Daha önce yapmıştım
Numarasını girmiştim ama çıkmadı

Başka hesaptan arkadaşlık teklifi edince ya kabul etmezse
Tablet çalışsa bakıcam da tablet çalışmıyor

Sıkıldım dediğin için sürekli yaptığını düşündüm. O zaman kapat gitsin Facebook'u. Çokta önemli bişey değil.

Daha önce yapmıştım
Numarasını girmiştim ama çıkmadı

Başka hesaptan arkadaşlık teklifi edince ya kabul etmezse
Tablet çalışsa bakıcam da tablet çalışmıyor

Valla canım eski konularına da baktım eşine karşı bir güven sorunun var zaten sanırım ben sırf böyle sorunlar çıkmama si için hem kullanmıyorum hemde kullandırtmıyorum

Şu cümleniz çelişkili değil mi ?
Güveniyorsanız neyi dert edip kullandırtmıyorsunuz ?
Merak ettim.

Ben çok takıntılı bir insanm dir altı yıldır evli yim çok şükür ki eşim den hiç birşey görmedim gördüğüm an da affetmem..
Konumuza gelelim atıyorum mesela biri eşi mı ekler se ben kim bu neden ekledi diye sorgularım tamamen benim kişisel karakterim le ilgili birşey daha açık olmak gerekir se biraz fazla dan baskıcı ve kıskanç bir kişiliğim var..
Etrafım da olan çoğu evlilik ler de de bu sosyal medya sorunu var misal kadın eşinden şifresini istiyor ama vermiyor yada erkek istiyor kadın vermiyor telefonlarını saklıyor lar birbirlerin den benim altı yıllık evlilik hayatım da hiç bir zaman telefonlar saklanma dı

yorulmuyormusun sürekli adamı takip etmekten?
yine sen yine ortak face yine dedektifçilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…