Eşimle ilgili sorunum

Anlattım ama eşim ailesi köy olunca mevzu çok değişiyor babasına ağzını açıp birsey diyemez annesine öyle ya ben de kötü ol onlarla demiyorum beraber olalım diyorum yılbaşında napıcaz gidip kalmayalım diyorum ne zaman gittik de sanki diyo adama kaldığı yetmiyo

Amacım ideal gelin olmak değil huzurum bozulmasın ama artık bozulmaması için Bi amacım yok. Tercih yap seçim yap demek istemiyorum ailesi sonucda ama bunu hala bekar belki de 10 15 yaşında dur dediğinde duran git dediğinde giden çocuğu olarak görüyorlar

Simdi huzurun varmi? Kv'de evinde hep hizmet et. Lafin, isteklerin ciddiye alinmasin. Bumu huzur? Esin ile yanliz zaman bile geçiremiyorsun.

Sende birsey demiyorsun diye, esinde istedigini yapar tabi. Biraz dislerini göster. Yapmak istemedigin birseyi yapma. Sanki adam 1-2 defa gitmezse, senin ile zaman geçirse, ailesinimi silmis oluyor da?

Sanirim bunu sende biliyorsun. Esin ailesine daha fazla deger verdigini. O halde ya çekeceksin bu durumu ve sessizlige devam, yada restini çekeceksin ve fark edeceksin ki esinin senin sevmedigini yada huzur sandigin seyin huzur olmadigini.

Lazım olan şeyleri kendileri alamıyorlar mı? Çağırmaya bahane

bu dediğiniz ilk defa olmamıştır

ben bile öngördüm konuyu okurken son günü evde geçiririz demiş de anasına götürmüştür diye

evde geçiririz diye düşünmeden tüm izinde annenizde kalsaydınız

korona var yasak deyip kv ye uğrayıp eve dönseydiniz

iş sizde biter, dur demezseniz kimse durmaz

ha bana kalsa annenize de gitmemeli ve kv ye gitmemeli korona var bak çok risk var bu izinde evde kalalım demeliydiniz

bari yılbaşında gitmeyin evde kalın

Hepiniz benim düşündüğüm şeyleri fakat eşime aktaramadığım şeyleri söylüyorsunuz. Ben nasıl anlatıcam bilmiyorum konusuyorum olmuyo anlatıyorum olmuyo hem maddi hem manevi bizi yemeye çalışıyorlar.

Eşim çalışıyor maalesef 3 gün izinli değil yani ben gidelim desem yılbaşına 3 gün kala gidip kalıcaz eşim işe gidip gelecek biz evde kv görümce akşamları o gelecek falan

ben bunu okumadan yılbaşında bari evinizde kalın diye yorum yapmıştım

yani eşinizin ne talep edeceğini ben tahmin ediyorum da siz neden annenizden bir gün önce geldiniz

cidden yani evinizde kalabileceğinize nasıl inandınız

Şimdi 4 gün yılbaşında sokağa çıkma yasağı vae...eşin herhalde annemler yalnız kalması der ve 4 gün orda mı kalırsınız??
Hiç istemiyorum ama geçen sene öyle oldu hatta kayınpederim de vardı köy evi zaten daracık dib dibe herkes ama hep beraber olunacakmış babası bu konuda çok zorlar kalın gidin evinizi kapatın masraf olmasın kışı köyde geçirin diyen adam

Annemde öyle söyledi zaten korona var biz gidip gelemiyoruz dedi 4 ay olmuştu görüşmeyeli Bi gün daha kalın diye salak kafam ama işte kocam yok yorgunu olur hemen işe gitmesin dinlensin dedim demez olaydım

Kv'deyi suçlamadan konusacaksin. Esin ile zaman geçirmek istedigini felan diyeceksin. Bazende bahane uyduracaksin, kendimi iyi his etmiyorum, temizlik,.. bazende program yapacaksin, film izlemek, disarda yürüyüs,..

Ve restini çekeceksin. Gerekirse tartisma ile bagris çagris ile. Gerekirse cinsellik yok diyerek. Sana "annemlere gidelim" diye sordugunda net olacaksin "ya aslinda ne bilim, hani beraber geçircektik bügünü..... neyse tamam" demeyeceksin. "Hayir, biz bügün ikimize ayirmistik, iple bügünü çekiyordum zaten. Baska zaman annenlere gideriz" diyeceksin. Eger baskilarsa "Hayir gitmek istemiyorum iste, beni eve birak" diyeceksin. Uygulamaya geçeceksin.

Üstteki yazdigim seyler ilede her hafta sonu gitme iste kv'deye.

Bacım sen niye sesini çıkarmıyorsun. Pandemi var gitmıcem. Pandemi olmasada sen aılenı mı özledın eşin olmadan gidip kalcan. O da gıtsın kendı aılesınde kalsın. Hayır siz başbaşa bir tatil etkinlik yapmıyor musunuz? Ben olsam şehir şehir gezerim. Bir kaç ayda birde eşit biçimde aıleler gorulur

ben mesafeleri karıştırmışım biraz sanırım. Siz kırşehir merkez anneniz ankara eş ailesi kırşehir ilçe.
eşiniz hafta içi de akşamları uğrayabilir veya hep birlikte akşamları çaya yemeğe gidebilirsiniz
Kendi aileniz de çok uzak sayılmaz.
benim eşimin ailesi de ankara ilçesinde. Ankarada 1.5 saatlik mesafe de yatılı kalınacak gözüyle bakılıyor. Anlıyorum bunu. Biz istanbulda o mesafelere bayağı çay içmeye gidip kalkıyoruz aslında.
mesela siz de ailenize hafta içi gitseniz tek başınıza yatıya 1 gece kalıp dönseniz. İlla eşinizle gideceksiniz diye bir şey yok ki. O akşam eşiniz de kendi annesinde kalır. Hafta sonlarını kendinize ayırmanız lazım çğnkü siz de ailesiniz.

20 dk mesafede kalma nedir, istanbulda olsa eşiniz demek iş yeri uzak falan olsa iş yerinde konaklayacak

Bu yılbaşı evde birikmiş çok işin var diyerek asla kabul etmeyin

Bu yılbaşı evde birikmiş çok işin var diyerek asla kabul etmeyin
Sanırım artık bahane etmeyeceğim işim var şunu yapıcam bunu yapıcam vs herşeyi açık açık diyeceğim kabul ederse yanımda durur etmezse yapacak birsey yok böyle hayat devam etmez düşünüyorum da bize bağımlı olmaya başladılar iyice

20 dk mesafede kalma nedir, istanbulda olsa eşiniz demek iş yeri uzak falan olsa iş yerinde konaklayacak
Bahanesi o canım maalesef kopamıyo ailesinden köyden o hayattan. Her zamanda söyler ben evlenince seninle gördüm herşeyi diye ama tıkandığı Bi nokta var

Aslında senin durumun kocası ölmüş kv ile aynı...Genelde onlar da oğlunu kocası yapıyor..
Ama ben erkeksiz tek basına herişe koşmanın ne kadar zor oldugunu da biliyorum..İnsan mutlaka bi erkek gücüne ve bilgisine ihtiyaç duyuyor biyerde...
Burda bence esas kp hatalı...Daha ölmemiş, kendi ailesine sahip çıkmalı...İlla başka ilde mi çalışmak zorundaymış, neymiş derdi

Ya ben marketini pazarını alır evine götürürüm herşeyi var rahat ama güveneceği kişi eşim değil ki kocası var tamam eşim olsun her eksiğini alıyor vakit geçiriyoruz ama akşam oldu mu eve gitmek istiyorum eve gitsek kp hemen basar telefona niye gittiler niye kalmadılar nolmuş kalsaydı

Dedim ya işte esas sorun kp diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…