- 27 Ekim 2020
- 4.052
- 3.296
- 63
- Konu Sahibi Ay tenli anne
-
Anlattım ama eşim ailesi köy olunca mevzu çok değişiyor babasına ağzını açıp birsey diyemez annesine öyle ya ben de kötü ol onlarla demiyorum beraber olalım diyorum yılbaşında napıcaz gidip kalmayalım diyorum ne zaman gittik de sanki diyo adama kaldığı yetmiyoSeverek evlendiyseniz, niye konusmuyorsun? Esin sana "annemlere ograyalimmi" diye sordugunda "hayir ben gitmek istemiyorum, biraz sadece ikimiz olarak zaman geçirmek istiyorum" niye diyemiyorsun?
Genel olarakta iyi bir konusma yapabilirsin esin ile. Her defasinda kv'deye gitmek istemedigini, senin içinde kolay olmadigini hep hürmet, hizmet et. Erkeklerden bu benklenti yok. Hemde sadece onun ile zaman geçirmek istedigini söyle.
Eger dinlemiyorsa, senin ile yanliz zaman geçirmek istemiyor demek. O halde esin seni sevmiyor, üzgünüm.
Amacım ideal gelin olmak değil huzurum bozulmasın ama artık bozulmaması için Bi amacım yok. Tercih yap seçim yap demek istemiyorum ailesi sonucda ama bunu hala bekar belki de 10 15 yaşında dur dediğinde duran git dediğinde giden çocuğu olarak görüyorlarAnlayamadim, senin hür iraden yokmu? Hayir diyemiyormusun? Kim bunu ister allasen? Kolaysa gitsin o 3 gün senin baban ile yanliz geçirsin. Gerekirse esin yanliz gitsin. Gerekirse kavga, gerekirse bosanma. Ama lütfen kendinize bir sayginiz olsun. Hayattan, eslerinizden istekleriniz olsun. Hep ideal gelin olmak için bu kadar çabalamayin ya. Adam ideal koca olmak için parmagini bile kaldirmazken.
Amacım ideal gelin olmak değil huzurum bozulmasın ama artık bozulmaması için Bi amacım yok. Tercih yap seçim yap demek istemiyorum ailesi sonucda ama bunu hala bekar belki de 10 15 yaşında dur dediğinde duran git dediğinde giden çocuğu olarak görüyorlar
Lazım olan şeyleri kendileri alamıyorlar mı? Çağırmaya bahaneEşimin de bir evi olduğu sorumluluğu oldu ya eşi olduğunu anlamak istemiyorlar nasıl anlatıcam bunu onlara bilmiyorum biz Bi hafta gitmesek kv basar telefona kardeşine şu lazımmış alınacak evin şurası bozuldu burası böyle
Hepiniz benim düşündüğüm şeyleri fakat eşime aktaramadığım şeyleri söylüyorsunuz. Ben nasıl anlatıcam bilmiyorum konusuyorum olmuyo anlatıyorum olmuyo hem maddi hem manevi bizi yemeye çalışıyorlar.Simdi huzurun varmi? Kv'de evinde hep hizmet et. Lafin, isteklerin ciddiye alinmasin. Bumu huzur? Esin ile yaniz zaman bile geçiremiyorsun.
Sende birsey demiyorsun diye, esinde istedigini yapar tabi. Biraz dislerini göster. Yapmak istemedigin birsey yapma. Sanki adam 1-2 defa gitmezse, senin ile zaman geçirse, ailesinimi silmis oluyor da?
Sanirim bunu sende biliyorsun. Esin ailesine daha fazla deger verdigini. O halde ya çekeceksin bu durumu ve sessizlige devam, yada restini çekeceksin ve fark edeceksin ki esinin senin sevmedigini yada huzur sandigin seyin huzur olmadigini.
Eşim çalışıyor maalesef 3 gün izinli değil yani ben gidelim desem yılbaşına 3 gün kala gidip kalıcaz eşim işe gidip gelecek biz evde kv görümce akşamları o gelecek falan
Hiç istemiyorum ama geçen sene öyle oldu hatta kayınpederim de vardı köy evi zaten daracık dib dibe herkes ama hep beraber olunacakmış babası bu konuda çok zorlar kalın gidin evinizi kapatın masraf olmasın kışı köyde geçirin diyen adamŞimdi 4 gün yılbaşında sokağa çıkma yasağı vae...eşin herhalde annemler yalnız kalması der ve 4 gün orda mı kalırsınız??
Annemde öyle söyledi zaten korona var biz gidip gelemiyoruz dedi 4 ay olmuştu görüşmeyeli Bi gün daha kalın diye salak kafam ama işte kocam yok yorgunu olur hemen işe gitmesin dinlensin dedim demez olaydımben bunu okumadan yılbaşında bari evinizde kalın diye yorum yapmıştım
yani eşinizin ne talep edeceğini ben tahmin ediyorum da siz neden annenizden bir gün önce geldiniz
cidden yani evinizde kalabileceğinize nasıl inandınız
Hepiniz benim düşündüğüm şeyleri fakat eşime aktaramadığım şeyleri söylüyorsunuz. Ben nasıl anlatıcam bilmiyorum konusuyorum olmuyo anlatıyorum olmuyo hem maddi hem manevi bizi yemeye çalışıyorlar.
Bacım sen niye sesini çıkarmıyorsun. Pandemi var gitmıcem. Pandemi olmasada sen aılenı mı özledın eşin olmadan gidip kalcan. O da gıtsın kendı aılesınde kalsın. Hayır siz başbaşa bir tatil etkinlik yapmıyor musunuz? Ben olsam şehir şehir gezerim. Bir kaç ayda birde eşit biçimde aıleler gorulurHiç istemiyorum ama geçen sene öyle oldu hatta kayınpederim de vardı köy evi zaten daracık dib dibe herkes ama hep beraber olunacakmış babası bu konuda çok zorlar kalın gidin evinizi kapatın masraf olmasın kışı köyde geçirin diyen adam
Canım şöyle söyleyim ben kv karşıtı sevmeyen vs birsey değilim eşimin ailesi sonucda ben kendi ailem de böyle 15 20 dakikalık mesafede olsa orda da kalmam ki annem zaten istemez evin barkın var düzenini bozma diye ama Ankara kırsehirde arası git gel yapsak aynı gün vakit geçirmeye zaman kalmaz annemlerle
Hiç istemiyorum ama geçen sene öyle oldu hatta kayınpederim de vardı köy evi zaten daracık dib dibe herkes ama hep beraber olunacakmış babası bu konuda çok zorlar kalın gidin evinizi kapatın masraf olmasın kışı köyde geçirin diyen adam
Sanırım artık bahane etmeyeceğim işim var şunu yapıcam bunu yapıcam vs herşeyi açık açık diyeceğim kabul ederse yanımda durur etmezse yapacak birsey yok böyle hayat devam etmez düşünüyorum da bize bağımlı olmaya başladılar iyiceBu yılbaşı evde birikmiş çok işin var diyerek asla kabul etmeyin
Bahanesi o canım maalesef kopamıyo ailesinden köyden o hayattan. Her zamanda söyler ben evlenince seninle gördüm herşeyi diye ama tıkandığı Bi nokta var20 dk mesafede kalma nedir, istanbulda olsa eşiniz demek iş yeri uzak falan olsa iş yerinde konaklayacak
Sanırım artık bahane etmeyeceğim işim var şunu yapıcam bunu yapıcam vs herşeyi açık açık diyeceğim kabul ederse yanımda durur etmezse yapacak birsey yok böyle hayat devam etmez düşünüyorum da bize bağımlı olmaya başladılar iyice
Ya ben marketini pazarını alır evine götürürüm herşeyi var rahat ama güveneceği kişi eşim değil ki kocası var tamam eşim olsun her eksiğini alıyor vakit geçiriyoruz ama akşam oldu mu eve gitmek istiyorum eve gitsek kp hemen basar telefona niye gittiler niye kalmadılar nolmuş kalsaydıAslında senin durumun kocası ölmüş kv ile aynı...Genelde onlar da oğlunu kocası yapıyor..
Ama ben erkeksiz tek basına herişe koşmanın ne kadar zor oldugunu da biliyorum..İnsan mutlaka bi erkek gücüne ve bilgisine ihtiyaç duyuyor biyerde...
Burda bence esas kp hatalı...Daha ölmemiş, kendi ailesine sahip çıkmalı...İlla başka ilde mi çalışmak zorundaymış, neymiş derdi
Ya ben marketini pazarını alır evine götürürüm herşeyi var rahat ama güveneceği kişi eşim değil ki kocası var tamam eşim olsun her eksiğini alıyor vakit geçiriyoruz ama akşam oldu mu eve gitmek istiyorum eve gitsek kp hemen basar telefona niye gittiler niye kalmadılar nolmuş kalsaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?