eski esi ve kizi ile yilbasi gecirmekmi ??
Merhaba arkadaşlar, ilk olarak yazıyorum.
Bir buçuk yıldır evliyim, 4 aylık oğlum var. Doğum iznim bitti ve işe başladım. Eşimden fiziksel ve duygusal anlamda hiç bir yardım alamamaktayım.
Bu sebep bazında çok dolduğum için geçen gece basit sayılabilecek bir konuda tartıştık hatta kavgaya döndü. Uzakta yaşayan eski eşi ve kızı ile yılbaşı geçirmesine müsade etmiş ama
gecenin bir kısmında da bizimle olmasını istemiştim. Sabahın 3'ünde eve geldi. Bir de üstüne bu eklendi. Benim iyi niyetimi istismar ediyor. Kendi rahatı ve konforu herşeyin üstünde.
Çok uzatmak ve vakit almak istemiyorum. Hem çok seviyor, hem de aramak istemiyorum (şu an şehir dışında) Yorumlarınızı beklerim. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Evet bana da cok yüzeysel geldi. Biraz daha detay yazarsan daha iyi olur.
Bu arada eski esle yılbaşı cümlesini okurken irkildim.
aynen bende içimden bu soruyu sordum..
eski esi ve kizi ile yilbasi gecirmekmi ??
bencede..:///eski esi ve kizi ile yilbasi gecirmekmi ??
Niye bu kadar abarttınız hanımlar?
Adam eski eşi ile yılbaşı geçirmemiş; eski eşi ve öz kızıyla.. Derdi eski eş değil.. Kızıyla girmek isteyince, eski eş de yanında olmuş mecburen..
Sanki adam metresine gitmiş de bu kadar abartılmış..
asude _ bahar
benim icin yilbasinin hic bir özelligi yoktur
elbette kizi ile gecireilir ama orada esinin isi yok kusura bakma alsin kizini getirsin evine eminim arkadasda bunu saygili karsilar ve sevinir
amaaa eski esin orada hic isi yok ..
Canim sen yine sabirli ol alttan al ama böyle bir mevzu oldugunda söyle esine kizini getirsin yada beraber baska biryere gitsinler basbasa ama bir problem olmadikca esi ile görüsmemeli bu benim fikrim
asude _ bahar
benim icin yilbasinin hic bir özelligi yoktur
elbette kizi ile gecireilir ama orada esinin isi yok kusura bakma alsin kizini getirsin evine eminim arkadasda bunu saygili karsilar ve sevinir
amaaa eski esin orada hic isi yok ..
Canim sen yine sabirli ol alttan al ama böyle bir mevzu oldugunda söyle esine kizini getirsin yada beraber baska biryere gitsinler basbasa ama bir problem olmadikca esi ile görüsmemeli bu benim fikrim
Niye bu kadar abarttınız hanımlar?
Adam eski eşi ile yılbaşı geçirmemiş; eski eşi ve öz kızıyla.. Derdi eski eş değil.. Kızıyla girmek isteyince, eski eş de yanında olmuş mecburen..
Sanki adam metresine gitmiş de bu kadar abartılmış..
ebushhh cum haklisin ama gece 3 e kadarda olmasi ben kesinlikle birsey oldugunu felan düsündügümden degil ama yani esini ve cocugunu yanliz birakipda eski esle gece 3 e kadar gecirmeye ne gerek var
acaba kizi kac yasinda evet sende haklisin ama bu 1 2 saatlik bir yere gitmek seklindede olabilir oda kizin yasi kücükse yada büyükse onun özel birgününde bir araya gelebilirler
Arkadasin kafasinida karistirmak istemiyorum ama dikkat etsin bagarip cagarmadan bunun dogru olmadigini anlatsin esine müsade etmesin bence
Bu sıradan bir gün değil yılbaşı. Kızının anne ve babasıyla beraber olmak istemesi normal ama diğer tarafta bebeğiyle evde yalnız bir kadın susmalı.
bu mantığı anlayamam.
Madem bu kadar ruh sağlığını düşünüyorlardı çocuklarının o zaman boşanmayacaklardı.
Bir kadına da bunları yaşatmayacaklardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?