Eşimle kavga ettik

• Konu Sahibi Konu Sahibi besgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

besgi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2011
13
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar, ilk olarak yazıyorum.
Bir buçuk yıldır evliyim, 4 aylık oğlum var. Doğum iznim bitti ve işe başladım. Eşimden fiziksel ve duygusal anlamda hiç bir yardım alamamaktayım.
Bu sebep bazında çok dolduğum için geçen gece basit sayılabilecek bir konuda tartıştık hatta kavgaya döndü. Uzakta yaşayan eski eşi ve kızı ile yılbaşı geçirmesine müsade etmiş ama
gecenin bir kısmında da bizimle olmasını istemiştim. Sabahın 3'ünde eve geldi. Bir de üstüne bu eklendi. Benim iyi niyetimi istismar ediyor. Kendi rahatı ve konforu herşeyin üstünde.
Çok uzatmak ve vakit almak istemiyorum. Hem çok seviyor, hem de aramak istemiyorum (şu an şehir dışında) Yorumlarınızı beklerim. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Canim benim, ihmal edildigini dusunmek gerekcekten bir kadin icin zaman zaman kaldirilamayacak bir yuk.
Ama esinle bu sebepten dolayi tartismak kavga etmek bir cozum degil.
Kavga ederek onu farkinda olmadan kendinden bile sogutabilirsin.
Evli degilim, kesinlikle buyuk konusmak istemiyorum, ama hani derler ya tatli dil yilani bile deliginden cikarir diye.
Sen daima guler yuzlu tatli dilli ol, hala seni ihmal ediyorsa esin utansin..
Kafanada takma lutfen. Dunya tatlisi oglun var, esini ihtiyacin olmadigini dusunerek rahat yasa.
Kotu isler cevirecekse eger, icin rahat olsun Rabbim herseyi gormuyormu.
Hesabini mutlaka soracaktir..
Bebeginide benim icin öp kokla olurmu..
Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin insallah..

canım benim sana tavsiyem burda bize anlattığın gibi düzgün bir şekilde eşinle konuşup sıkıntılarını anlatman.Ama yapıcı bir dille.Olur ya belki cok mantıklı bir sebebi vardır.Açıklama yapmasını bekle.Uslubunu iyi ayarla kavgaya da izin verme.Böyle böyle ben sana karsı anlayışlı olmaya çalışıyorum ama sen böyle yapınca ben iyi niyetimin suistimal edildiğini düşünüyorum de. Ayrıca arkadaşın dediği gibi ortada yanlış bişeyler varsa ne kadar gizli saklı olursa olsun ergec çıkar ortaya bunları düşünüp eşini ve kendini yıpratma.Canım bir de yeni doğum yaptın doğum sonrası sen de de kendini beğenmeme sendromu var mı?Sırf bu yüzden biraz hassaslaşmış olabilir misin?Eğer böyle bir durum varsa kendini yenile bence.Spor yap, yeni kıyafetler al kendine.Kendini şımart biraz

Evet bana da cok yüzeysel geldi. Biraz daha detay yazarsan daha iyi olur.

Bu arada eski esle yılbaşı cümlesini okurken irkildim.

canım bizimde ilgisizlik sorunumuz vardı. neredeyse hergün tartışıyorduk. sonra bir gün aldım karşıma sakiin sakin ama çok ciddi bi şekilde konuştum. ilgisizlik gerçekten çok ciddi bir konu. insan kendini çok kötü hissediyor. kolay kolayda unutamıyor. 8 ay uğraştım sonucunda şimdi çok mutluyum. biraz sabır gerekiyormuş sadece. birde konuşmak içinde tutup çözülmesini beklemekle olmuyor. tabi kavga edincede bişi olmuyor. sakin sakin yapıcı konuşunca anlıyorlar işin ciddiyetini.

birde çocuk olduktan sonrada bu tür sorunlar da ortaya çıkıyor acaba çocukla fazla ilgilenip eşine eskisi kadar ilgi gösteremiyormusun. ben eşimi herşeye katıyorum çocukla ilgili ondan çok defa yardım istiyorum. gece uyuturken sende gel diyorum sessiz sessiz sohbet ediyoruz. böylece kendini yanlız hissetmiyor. benide anlayıp bize daha çok ilgi gösteriyor.

Evet bana da cok yüzeysel geldi. Biraz daha detay yazarsan daha iyi olur.

Bu arada eski esle yılbaşı cümlesini okurken irkildim.

aynen bende içimden bu soruyu sordum..

eski esi ve kizi ile yilbasi gecirmekmi ??

Niye bu kadar abarttınız hanımlar?

Adam eski eşi ile yılbaşı geçirmemiş; eski eşi ve öz kızıyla.. Derdi eski eş değil.. Kızıyla girmek isteyince, eski eş de yanında olmuş mecburen..

Sanki adam metresine gitmiş de bu kadar abartılmış..

eşin iyi bir baba olmalı.kızıyla yeni yılı geçirmesi falan çok hoş bi davranış.bütün geceyi onlarla geçirmemeliymiş bence.

kesinlikle katılıyorum. benimde ayrı bir evladım olsa onunla yılbaşını geçirmek en doğal hakkım eminim konu sahibi hanımda onu dert etmemiştir. sonuçta çocukğun yanındada annesinin olması çok doğal.

bu arada eski eşi kafaya takma.birşeyler kalsaymış eski olmazmış değil mi sıkma canını.

asude _ bahar
benim icin yilbasinin hic bir özelligi yoktur
elbette kizi ile gecireilir ama orada esinin isi yok kusura bakma alsin kizini getirsin evine eminim arkadasda bunu saygili karsilar ve sevinir
amaaa eski esin orada hic isi yok ..

Canim sen yine sabirli ol alttan al ama böyle bir mevzu oldugunda söyle esine kizini getirsin yada beraber baska biryere gitsinler basbasa ama bir problem olmadikca esi ile görüsmemeli bu benim fikrim

tamamda tatlım belki kızı öyle görmekten hoşlanıyordur. çocuğunda psikolojisini düşünmek gerekmez mi

ebushhh cum haklisin ama gece 3 e kadarda olmasi ben kesinlikle birsey oldugunu felan düsündügümden degil ama yani esini ve cocugunu yanliz birakipda eski esle gece 3 e kadar gecirmeye ne gerek var
acaba kizi kac yasinda evet sende haklisin ama bu 1 2 saatlik bir yere gitmek seklindede olabilir oda kizin yasi kücükse yada büyükse onun özel birgününde bir araya gelebilirler
Arkadasin kafasinida karistirmak istemiyorum ama dikkat etsin bagarip cagarmadan bunun dogru olmadigini anlatsin esine müsade etmesin bence

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Empati yaptınız mı hiç
Son zamanlardaki yorumlarınız öyle şaşırtıyor ki beni.
Bau kadar geniş düşünemiyor ne yazık ki herkes.

haklısın canım gece 3 olması sinir edici bir durum ama yinede kızı olarak bakmakta fayda var eşi takmamak gerek. tabi arkadaşın kafasınıda karıştırmayalım dediğin gibi.

Bu sıradan bir gün değil yılbaşı. Kızının anne ve babasıyla beraber olmak istemesi normal ama diğer tarafta bebeğiyle evde yalnız bir kadın susmalı.
bu mantığı anlayamam.
Madem bu kadar ruh sağlığını düşünüyorlardı çocuklarının o zaman boşanmayacaklardı.
Bir kadına da bunları yaşatmayacaklardı.

bı cocugunun gonlu olmus ama dıgerı yanlız kalmıs ne anlamı varkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…