Eşimle kavga ettik

• Konu Sahibi Konu Sahibi besgi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eski eş adı üstünde ESKİ. O bir kere olmamalıydı o gecede.yeni eş evde bebeğiyle yılbaşına girerken eski eşle geçirilen bir yılbaşını düşünemiyorum.oldu olacak yeni eş de katılsaymış yılbaşı kutlamasına.bu ne genişlik yahu.kızını evine getirip kutlayabilirlerdi. sanırım arkadaşın kocası sırf arkadaşı kudurtmak için böyle bişey yapmış.saat 3te eve gelmeler falan.resmen eski eşini kullanarak evdekinden hıncını çıkarmış.çok ayıp ya...

asude _ bahar
benim icin yilbasinin hic bir özelligi yoktur
elbette kizi ile gecireilir ama orada esinin isi yok kusura bakma alsin kizini getirsin evine eminim arkadasda bunu saygili karsilar ve sevinir
amaaa eski esin orada hic isi yok ..

Çocuk neden annesinden ayrı girsin yılbaşına, balkaymakim? Annesi ile babasını aynı anda görmesi sizi rahatsız etse de, çocuğun hayal dünyası açısından oldukça güzel meyveler verir.. Bir masum yavrunun mutluluğu mu zorunuza giden? Konu sahibinin kocası eski eşini görse ne olur, görmese ne olur.. Sanki kadını görünce aşık olacak.. Kadını sevse, ondan boşanmazdı..

Kaldı ki konu sahibi bu konuyu anlayışla karşılamış; sizler neden kadıncağızı dolduruyorsunuz?

Gerçekten böyle mi düşünüyorsunuz?
Empati yaptınız mı hiç
Son zamanlardaki yorumlarınız öyle şaşırtıyor ki beni.
Bau kadar geniş düşünemiyor ne yazık ki herkes.

Siz empati yaptınız mı? Çocuklarınızın babası sizinle birlikte bir yılbaşı gecesi geçirse, huzursuz mu olursunuz; yoksa çocuklarınız adına mutlu mu olursunuz? Sizi bilemem, ama çocuklarınız oldukça mutlu olur bana kalırsa..

Son düzenleme:

ne yani onların hatası yüzünden küçük çocuk mu çeksin ceemesini.doğru davranmış ama doğru sürdürememiş.ya kızını alıp birkaç saat yeni eşiyle geçirecekti.yada bir kaç saat eski eşi ve kızıyla zaman geçirecekti.yaptığı normal bi davranış sonu anormal bitmiş bence.

Son düzenleme:
Siz empati yaptınız mı? Çocuklarınızın babası sizinle birlikte bir yılbaşı gecesi geçirse, huzursuz mu olursunuz; yoksa çocuklarınız adına mutlu mu olursunuz? Sizi bilemem, ama çocuklarınız oldukça mutlu olur bana kalırsa.. [/QUOTE]

Empati yapmama gerek yok ki.
her ikisini de yaşadım.
Eşimin eski eşinden bir çocuğu var. İstediği zaman gelme imkanı vardı.
Evimde çok rahat edebileceği bir odası ve asla suratı çocuğa asılmayan, çocuğun boşanmadan dolayı incinmiş olabileceğini düşünebilen bıir babanı eşi olmaya çalıştım.
Eğer eşim beni ve çocuklarımı bırakıp gece 3 e kadar eski eşi ve çocuğuyla olmayı tercih etseydi öncelikle çocuklarım adına burulurdum.
Şimdi o eşle ayrıyım. Ve ayrılma noktasına gelene kadar çocukları için sabretmiş, anne ve babası birlikte büyümeleri taraftarı olmam sebebiyle tavizler vermiş bir anneyim. buna rağmen çocuklarımın babası evli olsaydı ve yılbaşını kendi ailesi yerine bizimle geçirseydi de aynı tepkiyi verirdim.
Çünkü ayrılırken bunlar göze alınmış ve böyle bir karar verlmiştir.
Şimdi diğer çocuk babasının kendileriyle olmasından dolayı beklentiye girmeyecek midir? Bu da işin ayrı boyutu.
babasının tercih yaptığını düşünmeyecek midir?

Gece 3 e kadar gelmemesi normal değil.
Ayrıca boşanma kararı alınmışsa ve uygulanmışsa yeni biriyle bir hayata başlanmışsa ve ortak bir çocuk da varsa doğru yol bu değildir.
Bu birliktelik bir gün önce bir gün sonrasına kaydırılabilir.

bendeeeee eşinin çocuğu bir kaç saat eve getirmesinin yada sadece bir kaç saatliğinine görüşmesinin normal olduğunu söylüyorum.saat üçe kadar kısmına onay vermedim kiii

katılıyorum size...boşanma kararından sonra arada çocuk da varsa çiftler evlatları için belirli şekilllerde görüşecekler mutlaka...
ama bu seviyede olmamalı yeni bir birliktelik oturtulmaya çalışılırken aradaki sınırlar aşılmamalı tabi bu her iki taraf için de geçerli,
görüşme bir gün önce veya sonra olsa evde dengeler bu kadar bozulmazdı,
bunu hiçbir kadın hoş karşılamazdı yapmayın yahu eve gelen eşe iyi yaptın hayatım gece 3'e kadar yılbaşı gününü eski eşin ve çocuğunla geçirdin
nasıl geçti günün?? bunu hangi kadın sorar ki? soranlarından da samimiyetinden şüphelenirim içi başka dili başka söyler ,

Konu sahibinin çocuğu henüz minnacık bir bebek, daha sadece 4 aylık. Yılbaşını idrak edecek yaşta olmadığı gibi, o saatte uyanık bile bulunamaz yaşı gereği..

Matematiksel olarak eski eşinden olan kızı en az 3 yaşlarında olduğu için, anne-babayı idrak edebilecek derecede akli melekeleri oluşmuş. Neden çocuğu annesinden koparıp kendi evine getirsin babası? Çocukcağız anne-babası ile birlikte yeni yıla girmiş.. Ne mutlu..

Kendi çocuklarınız için verdiğiniz tavizler çok hoş.. Konu sahibinin eşinin çocuğu da bir evlat.. Konu sahibinin eşi de kendi evladını düşünen bir baba. Hepsi bu. Ben ortada evladının mutluluğunu düşünen bir baba gördüm sadece..

Zaten konu sahibi de konuya takılmamış.. Sizler neden dolduruyorsunuz, anlayabilmiş değilim.

Çok çirkin bir yakıştırma yapmışsınız. Dolduruyorsunuz diyerek.
Kışkırtmakla suçluyorsunuz alenen.
Ağır bir itham.
Evladının mutluluğunu düşünen baba evde bebeğiyle yılbaşını geçiren eşine de özen gösterirdi.

hangi çocuk gece 3e kadar oturur.üstelik konu sahibi de söylemiş.bizede zaman ayır diye.konu sahibinin iyi niyeti suistimal edilmiş

açıkçası babanın yaptığı çok anormal gelmiyor, ama konu sahibinin rahatsız olması da hiç anormal gelmiyor bana..
ben de konu sahibinin yerinde olsam huzursuz olur, kırılırdım..

gece 3 biraz abartılı bir saat olmuş.. babanın dengeyi kurması lazım..
off çok zor, ben niye yorum yaptım onu da bilmiyorum...

hangi çocuk gece 3e kadar oturur.üstelik konu sahibi de söylemiş.bizede zaman ayır diye.konu sahibinin iyi niyeti suistimal edilmiş

Gece 3'e kadar oturmasına sempati ile baktığımı kim söyledi?

Herkes nasıl eski eşi ve kızına gider diye eleştirmiş, ben o görüşleri eleştirdim..

Gösterseydi.. Ben adam sütten çıkmış akça pakça bir kaşık mı dedim EBRU 72?

Burada siz dahil herkes, bir erkeğin eski eşi ve kızı ile yeni yıla girmesinin yanlış olduğunu söylemişsiniz, bunu eleştirdim. Adamın diğer yanlışlarına değinmedim.

Derdi olan bir insanın sorun etmediği birşeyin ısrarla çok büyük bir sorunmuş gibi gösterilmesini "doldurmak" olarak yorumladım. Kişisel kanaatimdir, katılırsınız, katılmazsınız, tercihinizdir. Derdim, sizin tabirinizle "çirkin"leşmek değil..

pardondaa eski eşi ve kızıyla yılbaşı geçirmekte ne oluyor alla allaaa

alkış alkış alkış

eski eş çok istiyorsa kızını gönderseydi babasının yanına....bana ters doğrusu eski eşle yılbaşı bilmem ne? psikologlar bile söylüyor,çocukla ilgili özel günler dışında görüşmek çocuğa gereksiz umut verir diye...yılbaşı çocuk için özel bir gün değil ki...

Yeni eşi varken eski eşle ve kızıyla yılbaşı kutlamak çok mantıksız geliyor bana..

arkadaşlar, üşenmeyip yazdığınız için çok ama çok duygulandım.
hepinize çok teşekkür ederim.
bizim asıl sebebimiz eşimin bu zor günlerimde bebeğimi ve beni ihmal etmesi...yılbaşıymış vb onlar bardağı taşıran şeyler.
eski eşiyle kızı için bir araya gelmesinde hiçbi sıkıntım yok. benim takıldığım, neden çok durma dediğim halde 3 te geliyor? bu da bir ihmaldir.
saatler geçtikçe içimdeki boşluk büyümeye başladı.
aramıyor, aramadı
ben de aramıyorum
aramamaya devam mı edeyim?

ben ki o kadar önyargılardan uzak ve genel kanaatin aksine düşünmeye meyilliyimdir, bana da tuhaf geldi eski eş ve kızıyla yılbaşı geçirmek. Kızını size çağırsaydı, o da olmazsa dengeyi kurmak isteyen adam 12de yeni yıla girince kalkar evine gelir, saat 12yi çok da geçmeden aynı heyecanı ( heyecansa bu) kendi eşiyle yaşamalıydı diye düşünüyorum. Saatlere, hatta dakikalara takılmak gereksiz gibi görünebilirdi ama adalet sağlamaya çabaladığını alenen göstermek için belki de bu kadar abartmalıydı diyorum ben.

Bence hiç değilse bir özür dilemesini hakediyorsunuz gibi görünüyor uzaktan bakınca.

zaten her gün yeni doğan bebeğiyle değil mi? eş "eski" olabilir ama evlat eskimiyor değil mi?ne var yeni yıla kızının gönlünü hoş ederek girdiyse?asıl takılmanız gereken nokta bu değil bence.konu sahibini tercih etmiş, eski eşi eskide kalmış ama sonuçta evladı için, onun psikolojisi için görüşmek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…