tamamda tatlım belki kızı öyle görmekten hoşlanıyordur. çocuğunda psikolojisini düşünmek gerekmez mi
eski esi ve kizi ile yilbasi gecirmekmi ??
Çocuk neden annesinden ayrı girsin yılbaşına, balkaymakim? Annesi ile babasını aynı anda görmesi sizi rahatsız etse de, çocuğun hayal dünyası açısından oldukça güzel meyveler verir.. Bir masum yavrunun mutluluğu mu zorunuza giden? Konu sahibinin kocası eski eşini görse ne olur, görmese ne olur.. Sanki kadını görünce aşık olacak.. Kadını sevse, ondan boşanmazdı..
Kaldı ki konu sahibi bu konuyu anlayışla karşılamış; sizler neden kadıncağızı dolduruyorsunuz?
Siz empati yaptınız mı? Çocuklarınızın babası sizinle birlikte bir yılbaşı gecesi geçirse, huzursuz mu olursunuz; yoksa çocuklarınız adına mutlu mu olursunuz? Sizi bilemem, ama çocuklarınız oldukça mutlu olur bana kalırsa..
aramadı mı daha merak ettim
iyi ki bu siteyi keşfettim arkadaşlar, yalnız olmamak ne güzelmiş!
cocugunun pisikolojisini dusunen baba zaten ayrilmazdi esinden,ayrica evde yeni dogum yapmis bi kadin ve el kadar bebek bunlarin pisikolojisi yokmu,madem ayrildi,bazi seylerede katlanmak zorunda,alsin kizini getirsin esi oglu ve kiziyla yilbasini gecirsin,insan esinden bosanir ama cocugundan asla kabul ediyoruz ama kas yaparken goz cikarmasin.
Çok çirkin bir yakıştırma yapmışsınız. Dolduruyorsunuz diyerek.
Derdim, sizin tabirinizle "çirkin"leşmek değil..
Çirkinleştiniz demedim dikkat ederseniz.
Çirkin bir yakıştırma yaptınız dedim.
İkisi farklı şeyler di mi ama?
Eşiniz yalancı bu kısım önemli verdiği sözü tutar mı tutmaz mı? Başka var mı böyle söz verip tutmaması ,bir erkeğin güvenli olması gerekir birde boşanmış erkek ile tabi farklı sorunlar çıkabiliyor, en iyisi senin nelere kıl olduğunu ona anlatman onunda buna saygı gösterip uyması ,çok bencil ise sende bencillik yap ,fazla fedakar olma, çok üzülmemek için,belli yaştan sonra insanların karekteri değişmez
yalancı değil, o gün çok durmamasını söylediğimde "beni sıkboğaz etme" dedi, halbuki öyle özgür ki...her ayın bir haftasını balık avlamak içn şehir dışında geçiriyor. benim kadar anlayışlı biri daha olamaz. benim nelere kıl olduğumu çok iyi biliyor şekerim. zaten artık bambaşka bir karısı olacak, göreceksiniz. ben de ona göre davranacağım. Zaten aramamam bile büyük bir adım bu anlamda, sevgiler
aynen bende içimden bu soruyu sordum..
Niye bu kadar abarttınız hanımlar?
Adam eski eşi ile yılbaşı geçirmemiş; eski eşi ve öz kızıyla.. Derdi eski eş değil.. Kızıyla girmek isteyince, eski eş de yanında olmuş mecburen..
Sanki adam metresine gitmiş de bu kadar abartılmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?