- 22 Aralık 2021
- 53
- -2
- 6
- 26
- Konu Sahibi Begenmiyorsanbakma
-
Kavgamizin sebebi abuyuk abimin düğünü var ve annem olmadığı için tek kız olduğum için çarşıya çıkınca oglumuda(3.5 aylık) kendimle götürmek istememdi.illakki annemde kalacak diyor.bende istemiyordum tartışırken seni bırakırım oğlumu bırakmam ucuz evlendigimiz güne lanet olsun diye cümleler kurduKavgalarinizin sebebi ne? Hatasini anlayana kadar hic bir is yapmayin kendinize kadar yemek yapin kendize utu yapin. Ucuz ne ya ben ucuzsam sen bedavasin deseydiniz keske saygisiz okuz.
Küçük bir bebeğim var şuan kendi içimde evliligimiz bitti diye yorumluyorum zaten aynı yerde yatmiyoruz.birde üstüne seni bırakırım oğlumu bırakmam gibi şeylerde soylendiEvlendiğimiz güne lanet olsun diyene boşanacağımız gün hayırlı olsun der davayı açardım. 'Ucuz' kadın ona nasıl pahalıya patlayacak görsterirdim. Terbiyesiz herif
Cahil insan ne dediğini düşünmez karşıdakinin ne hissedeceğini düşünmez . Sadece konuşur lafn nereye gittiğini bilmez sakinlestigi zaman uzun süre konuşun laflarini seçerek konuşması hakkındaArkadaşlar geçen gün eşimle tartistuk ama baya büyük bir tartışma yaşadık bana önce UCUZ dedi sonra eve geldiğimizde bana evlendigimiz güne lanet olsun ben niye seninle evlendim diye cümleler kurdu. Kalbimi baya bir kirdi her iki cümle ne yapacağımı bilmiyorum. O bunun farkında değil onunla hiç konuşmuyorum. Onun yatağını ayırdım. Her tartışmada çok ağır hakaretler ediyor her seferinde sineye çekiyorum özür bile dilemiyor. Ama bu sefer beni baya kirdi ne yapmam lazım lütfen bana bir akıl verin
Hiç bir iş yapmiyorum yemek dahi ama işte annesini arıyor annesi ona yemek yapiyorKavgalarinizin sebebi ne? Hatasini anlayana kadar hic bir is yapmayin kendinize kadar yemek yapin kendize utu yapin. Ucuz ne ya ben ucuzsam sen bedavasin deseydiniz keske saygisiz okuz.
Yani? Bebeğiniz ona verilmez.. Ayrılmak istemiyorsanız da babanıza abinize eşinizi şikayet edin bari. Bir ziyaret etsinler eşinizi. Derdi neymiş öğrensinler. Yalnız olmadığınızı, ayağını denk alması gerektiğini, kafasına işlesinler.Küçük bir bebeğim var şuan kendi içimde evliligimiz bitti diye yorumluyorum zaten aynı yerde yatmiyoruz.birde üstüne seni bırakırım oğlumu bırakmam gibi şeylerde soylendi
Zıkkımın kökünü yesin buzağı daha anne sütünden ayrılmamamız. Annesi de demiyor mu oğlum problemlerinizi çözün diye ?Hiç bir iş yapmiyorum yemek dahi ama işte annesini arıyor annesi ona yemek yapiyor
Hakim bosansaniz zaten size verir ne demek seni birakir oglumu birakmam. Sizin birsey yapamayacaginizi zannediyor kucucuk bebekle tabi atip tutuyor.Kavgamizin sebebi abuyuk abimin düğünü var ve annem olmadığı için tek kız olduğum için çarşıya çıkınca oglumuda(3.5 aylık) kendimle götürmek istememdi.illakki annemde kalacak diyor.bende istemiyordum tartışırken seni bırakırım oğlumu bırakmam ucuz evlendigimiz güne lanet olsun diye cümleler kurdu
Annesi benden yana ama oğlu arayıp yemek usteyincede sonuçta canidir yapıyor ona yemek ve anneis onun bana ettiği hakaretleri bilmiyorZıkkımın kökünü yesin buzağı daha anne sütünden ayrılmamamız. Annesi de demiyor mu oğlum problemlerinizi çözün diye ?
Size her tartışmada ağır laflar kullanan birini anasının evine yollamak yerine bebek yapmışsınız ve her seferinde affetmişsiniz. Bu adamı Boşayacak gibi bir izlenim de uyandırmadınız. Bari yediğiniz hakaretleri yutmayın, özür dileme belirtisi gösterene kadar tavrınızı korumaya gayret edin ne diyimKavgamizin sebebi abuyuk abimin düğünü var ve annem olmadığı için tek kız olduğum için çarşıya çıkınca oglumuda(3.5 aylık) kendimle götürmek istememdi.illakki annemde kalacak diyor.bende istemiyordum tartışırken seni bırakırım oğlumu bırakmam ucuz evlendigimiz güne lanet olsun diye cümleler kurdu
Yani? Bebeğiniz ona verilmez.. Ayrılmak istemiyors da babanıza abinize eşinizi şikayet edin bari. Bir ziyaret etsinler eşinizi. Derdi neymiş öğrensinler. Yalnız olmadığınızı, ayağını denk alması gerektiğini, kafasına işlesinler.4
4 erkek kardeşim var ailenin tek kızıyım onlara deseler vok çok fena yaparlar onu ama bu sefer iki aile birbirinden nefret edecekler diye korkuyorum zaten her ailem bana geldiğinde ailem için tartışma cikariyoryime gelecekler diyeYani? Bebeğiniz ona verilmez.. Ayrılmak istemiyorsanız da babanıza abinize eşinizi şikayet edin bari. Bir ziyaret etsinler eşinizi. Derdi neymiş öğrensinler. Yalnız olmadığınızı, ayağını denk alması gerektiğini, kafasına işlesinler.
Direk bebek yapmadım biz 2.5 yıldır evliyiz. İlk başlarda hafifi bişi söylese hemen özür diliyordu. Ben hamileyken ve bebek dogduktan sonra öyle olmaya başladı yoksa ondan önce hiç öyle değildi. Bilseydim emin olun bebek yapmak için baya bir dusunurdSize her tartışmada ağır laflar kullanan birini anasının evine yollamak yerine bebek yapmışsınız ve her seferinde affetmişsiniz. Bu adamı Boşayacak gibi bir izlenim de uyandırmadınız. Bari yediğiniz hakaretleri yutmayın, özür dileme belirtisi gösterene kadar tavrınızı korumaya gayret edin ne diyim
İyi de fena yapsınlar zaten. Eşinizin neyini koruyorsunuz? Ömür boyu hakaret işitmek istiyorsanız buraya neden konu açıp soru soruyorsunuz. O yok bu yok. Eee çözüm?4 erkek kardeşim var ailenin tek kızıyım onlara deseler vok çok fena yaparlar onu ama bu sefer iki aile birbirinden nefret edecekler diye korkuyorum zaten her ailem bana geldiğinde ailem için tartışma cikariyoryime gelecekler diye
En iyisi ailemin yanına biraz taşınmam lazım İzmir'e. Aklı başına geldiği takdirde gelmemek. Oğlum oğlum diyor onu bende oğlundan vururum uzaklastiririm onu oglundanİyi de fena yapsınlar zaten. Eşinizin neyini koruyorsunuz? Ömür boyu hakaret işitmek istiyorsanız buraya neden konu açıp soru soruyorsunuz. O yok bu yok. Eee çözüm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?