Eşimle kavgada söylediği hakaretler

Begenmiyorsanbakma

Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2021
53
-2
6
26
Arkadaşlar geçen gün eşimle tartistuk ama baya büyük bir tartışma yaşadık bana önce UCUZ dedi sonra eve geldiğimizde bana evlendigimiz güne lanet olsun ben niye seninle evlendim diye cümleler kurdu. Kalbimi baya bir kirdi her iki cümle ne yapacağımı bilmiyorum. O bunun farkında değil onunla hiç konuşmuyorum. Onun yatağını ayırdım. Her tartışmada çok ağır hakaretler ediyor her seferinde sineye çekiyorum özür bile dilemiyor. Ama bu sefer beni baya kirdi ne yapmam lazım lütfen bana bir akıl verin

Kavgalarinizin sebebi ne? Hatasini anlayana kadar hic bir is yapmayin kendinize kadar yemek yapin kendize utu yapin. Ucuz ne ya ben ucuzsam sen bedavasin deseydiniz keske saygisiz okuz.
Kavgamizin sebebi abuyuk abimin düğünü var ve annem olmadığı için tek kız olduğum için çarşıya çıkınca oglumuda(3.5 aylık) kendimle götürmek istememdi.illakki annemde kalacak diyor.bende istemiyordum tartışırken seni bırakırım oğlumu bırakmam ucuz evlendigimiz güne lanet olsun diye cümleler kurdu

Evlendiğimiz güne lanet olsun diyene boşanacağımız gün hayırlı olsun der davayı açardım. 'Ucuz' kadın ona nasıl pahalıya patlayacak görsterirdim. Terbiyesiz herif
Küçük bir bebeğim var şuan kendi içimde evliligimiz bitti diye yorumluyorum zaten aynı yerde yatmiyoruz.birde üstüne seni bırakırım oğlumu bırakmam gibi şeylerde soylendi

Cahil insan ne dediğini düşünmez karşıdakinin ne hissedeceğini düşünmez . Sadece konuşur lafn nereye gittiğini bilmez sakinlestigi zaman uzun süre konuşun laflarini seçerek konuşması hakkında

Küçük bir bebeğim var şuan kendi içimde evliligimiz bitti diye yorumluyorum zaten aynı yerde yatmiyoruz.birde üstüne seni bırakırım oğlumu bırakmam gibi şeylerde soylendi
Yani? Bebeğiniz ona verilmez.. Ayrılmak istemiyorsanız da babanıza abinize eşinizi şikayet edin bari. Bir ziyaret etsinler eşinizi. Derdi neymiş öğrensinler. Yalnız olmadığınızı, ayağını denk alması gerektiğini, kafasına işlesinler.

Hiç bir iş yapmiyorum yemek dahi ama işte annesini arıyor annesi ona yemek yapiyor
Zıkkımın kökünü yesin buzağı daha anne sütünden ayrılmamamız. Annesi de demiyor mu oğlum problemlerinizi çözün diye ?

Kavga esnasında söylenen sözler aslında akıldan geçen ama normal zamanda karşı tarafa söylemekten utanılan, çekinilen, söylenemeyen sözler oluyor. Bu tip lafları duyup devam edebilmek zor. Ama şartlar nasıl onu bilmiyorum. İyi düşünün boşanamıyorsanız bile bari iyi bir ceza verin de bir daha çenesini az tutabilmeyi öğrensin

Hakim bosansaniz zaten size verir ne demek seni birakir oglumu birakmam. Sizin birsey yapamayacaginizi zannediyor kucucuk bebekle tabi atip tutuyor.

Size her tartışmada ağır laflar kullanan birini anasının evine yollamak yerine bebek yapmışsınız ve her seferinde affetmişsiniz. Bu adamı Boşayacak gibi bir izlenim de uyandırmadınız. Bari yediğiniz hakaretleri yutmayın, özür dileme belirtisi gösterene kadar tavrınızı korumaya gayret edin ne diyim

4 erkek kardeşim var ailenin tek kızıyım onlara deseler vok çok fena yaparlar onu ama bu sefer iki aile birbirinden nefret edecekler diye korkuyorum zaten her ailem bana geldiğinde ailem için tartışma cikariyoryime gelecekler diye

Insan hakarete susarsa arkasi kesilmez..bastan susmaniz yalnis olmus. Saygi olmadigi yerde, sevgi de kalmaz. Esiniz susmanizi zayiflik olarak görüyor. Sahsen ona bir daha bana karsi onur kirici konussa onu bosayacagimi sakin bir sekilde anlatirim, ama bu bos bir tehtid de olmaz. Bana ucuz diyecek adami yanimda koca diye tutmam. Yatak ayirmak yetmez böylelerine. Aile terapisi düsünebilirsiniz yine de

Direk bebek yapmadım biz 2.5 yıldır evliyiz. İlk başlarda hafifi bişi söylese hemen özür diliyordu. Ben hamileyken ve bebek dogduktan sonra öyle olmaya başladı yoksa ondan önce hiç öyle değildi. Bilseydim emin olun bebek yapmak için baya bir dusunurd

İyi de fena yapsınlar zaten. Eşinizin neyini koruyorsunuz? Ömür boyu hakaret işitmek istiyorsanız buraya neden konu açıp soru soruyorsunuz. O yok bu yok. Eee çözüm?

Seni bırakırım oğlumu bırakmam lafı da ağır bir söz. Böyle bir durumda yerinizde olsam bir süre iletişimi keser kendi hayatıma odaklanırım. Yaptığı şeyi bir kez görmezden gelebileceğimi ama ikinci olduğunda boşanma mahkemesinde bir daha yüzümü göreceğini söylerim

İyi de fena yapsınlar zaten. Eşinizin neyini koruyorsunuz? Ömür boyu hakaret işitmek istiyorsanız buraya neden konu açıp soru soruyorsunuz. O yok bu yok. Eee çözüm?
En iyisi ailemin yanına biraz taşınmam lazım İzmir'e. Aklı başına geldiği takdirde gelmemek. Oğlum oğlum diyor onu bende oğlundan vururum uzaklastiririm onu oglundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…