- 25 Temmuz 2013
- 13.138
- 53.597
- 798
- Konu Sahibi Begenmiyorsanbakma
-
Boşanmak?Arkadaşlar geçen gün eşimle tartistuk ama baya büyük bir tartışma yaşadık bana önce UCUZ dedi sonra eve geldiğimizde bana evlendigimiz güne lanet olsun ben niye seninle evlendim diye cümleler kurdu. Kalbimi baya bir kirdi her iki cümle ne yapacağımı bilmiyorum. O bunun farkında değil onunla hiç konuşmuyorum. Onun yatağını ayırdım. Her tartışmada çok ağır hakaretler ediyor her seferinde sineye çekiyorum özür bile dilemiyor. Ama bu sefer beni baya kirdi ne yapmam lazım lütfen bana bir akıl verin
Şuan zaten konuşmuyorum. Yatağınız ayrı. Aynı sofrada yemek yemiyorum. Ona yemek yapmıyorum. Sadece oğluma odaklanmisimSeni bırakırım oğlumu bırakmam lafı da ağır bir söz. Böyle bir durumda yerinizde olsam bir süre iletişimi keser kendi hayatıma odaklanırım. Yaptığı şeyi bir kez görmezden gelebileceğimi ama ikinci olduğunda boşanma mahkemesinde bir daha yüzümü göreceğini söylerim
Bizim burralarda kolay kolay boşanmak olmuyor. Yani bunun için arkamda duran bir ailem yok. Olsa 1 dk bile durmamBoşanmak?
Konuşup yüzleşmeden aklı başına geleceğini sanmıyorum. Evliliği yürütmek istiyorsanız, sorunlardan kaçarak çözüme ulaşamazsınız.En iyisi ailemin yanına biraz taşınmam lazım İzmir'e. Aklı başına geldiği takdirde gelmemek. Oğlum oğlum diyor onu bende oğlundan vururum uzaklastiririm onu oglundan
Ben evli olmadığım için yatak ayırma konusunda pek yorum yapamıcam ama uzmanlar yatakları ayırmayın diyor. Çünkü o evlilik bağını zedeliyormuş. Ben olsam naparım ayırmam yatağı arkamı döner yatarım görmezden gelirim onuŞuan zaten konuşmuyorum. Yatağınız ayrı. Aynı sofrada yemek yemiyorum. Ona yemek yapmıyorum. Sadece oğluma odaklanmisim
Yeri rahatta olur aksine hiç umursamaz bilmiyorum aklım karma karışık agladim bugün b beni gördü görmemezlikten geldi pislik.Ben evli olmadığım için yatak ayırma konusunda pek yorum yapamıcam ama uzmanlar yatakları ayırmayın diyor. Çünkü o evlilik bağını zedeliyormuş. Ben olsam naparım ayırmam yatağı arkamı döner yatarım görmezden gelirim onu
Peki boşanmak dışında ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemem lazimO bunun farkinda değil derken?
Gayet farkinda ve amacina ulasmis.
Sizin yapacağınız tek sey daha fazla buna tahammül etmemek.
Öğretmen olduğunuz doğru mu?Bizim burralarda kolay kolay boşanmak olmuyor. Yani bunun için arkamda duran bir ailem yok. Olsa 1 dk bile durmam
Oğlunuzu koz olarak kullanmayınEn iyisi ailemin yanına biraz taşınmam lazım İzmir'e. Aklı başına geldiği takdirde gelmemek. Oğlum oğlum diyor onu bende oğlundan vururum uzaklastiririm onu oglundan
En iyisi ben küçük bir tartışma çıkarayım ve içimi dokeyim ona karşı .doksukten sonra buradan gideceğimi söylerim artık biraz beyni varsa anlarKonuşup yüzleşmeden aklı başına geleceğini sanmıyorum. Evliliği yürütmek istiyorsanız, sorunlardan kaçarak çözüme ulaşamazsınız.
Aksine o bunu kullanıyor ben ona söylemişim. Küçük bir yanlisini görsem (aldatmak.siddet) gibi asla sineye çekmek seni tek celsede bosanirim o bebek öldü diye ne söylesem oturur susarım zannediyor. O bana seni bırakırım oğlumu bırakmam dediOğlunuzu koz olarak kullanmayın
Niye iki yetişkinler gibi oturup konuşmak yerine tartışma çıkarıyorsunuz anlayamadimEn iyisi ben küçük bir tartışma çıkarayım ve içimi dokeyim ona karşı .doksukten sonra buradan gideceğimi söylerim artık biraz beyni varsa anlar
Ücretli öğretmenlik yapıyordum. Ordan çıkıp çağrı merkezine girdim doğumdan dolayı izindeyim şuanda. Ama genel olarak çalışan kadınimÖğretmen olduğunuz doğru mu?
3.5 aylık bebeğiniz varken normalde kavga yokken de yemek yapmamanız lazım. Oğlunu düşünüyorsa bı zahmet totosunu kaldırıp kendisi yapsın yemeği ki anne de dinlensin süt olsun bebegeŞuan zaten konuşmuyorum. Yatağınız ayrı. Aynı sofrada yemek yemiyorum. Ona yemek yapmıyorum. Sadece oğluma odaklanmisim
Anladım. Ailenize gitseniz boşanacağım deseniz sizi sokağa atacaklar o zaman.Ücretli öğretmenlik yapıyordum. Ordan çıkıp çağrı merkezine girdim doğumdan dolayı izindeyim şuanda. Ama genel olarak çalışan kadınim
Atmaz. Ama boşanma diyecekler. Ve bana kızarlar. Annem yok. Arkamda duracaklarini zannetmiyorum.Anladım. Ailenize gitseniz boşanacağım deseniz sizi sokağa atacaklar o zaman.
Bunlar sizin düşünceniz. Onlarinkini bilmiyoruz. Ayrıca size ucuz diyen bir kocayı mı yoksa boşanacağıniz için kızan bir babayı mı tercih edersiniz siz karar vereceksiniz tabi.Atmaz. Ama boşanma diyecekler. Ve bana kızarlar. Annem yok. Arkamda duracaklarini zannetmiyorum.
Bakalım gidip önce onunla konuşayım aklını başına almazsa en son yapacağım çare bu olacak sanırım.Bunlar sizin düşünceniz. Onlarinkini bilmiyoruz. Ayrıca size ucuz diyen bir kocayı mı yoksa boşanacağıniz için kızan bir babayı mı tercih edersiniz siz karar vereceksiniz tabi.
Boşanma sebebi. Unutmayın sinirli, öfkeli anla da olsa ağızdan çıkanlar doğrulardır, söyleyemediklerini kusmuş işte. Yok öfkeyle söyledim, psikolojim yerinde değildi ırt zırt hep palavra bunlar. Ben en öfkeli olduğum anı hatırlıyorum sevgilim değil ama karşımdaki kişiyle kavgada etsem her zaman düşünerek konuşurum. Geri dönüşü olmayan sözler etmem ediyorsamda onu gözden çıkarmışım demektir. Erkeklerde genelde ne derlerse desinler kadınların boşanmaktan korktuklarını bildiği için böyle rahat konuşabiliyorlar. Sizin hakkınızda ne düşündüğünü öğrenmiş oldunuz en azından. Ha birde bana böyle nefretinden bahseden beni sevmeyen adamla aynı yatayı hiç paylaşmam kısa süreli değil zira midem kaldırmaz. Sevmiyorum ama sevişelim bitsin mi diyecekArkadaşlar geçen gün eşimle tartistuk ama baya büyük bir tartışma yaşadık bana önce UCUZ dedi sonra eve geldiğimizde bana evlendigimiz güne lanet olsun ben niye seninle evlendim diye cümleler kurdu. Kalbimi baya bir kirdi her iki cümle ne yapacağımı bilmiyorum. O bunun farkında değil onunla hiç konuşmuyorum. Onun yatağını ayırdım. Her tartışmada çok ağır hakaretler ediyor her seferinde sineye çekiyorum özür bile dilemiyor. Ama bu sefer beni baya kirdi ne yapmam lazım lütfen bana bir akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?