- 3 Ağustos 2017
- 588
- 838
- 53
- 32
- Konu Sahibi Just Happy
-
Medeni insanlar gibi konusamiyorsun ki adam çekmiş gitmiş .ağzın çok leş ! Bir de adamı çok kiskirtiyorsun. Kendini aklamaya çalışma boşuna .hatanı kabul et ve eşinden özür dileTamam öyle konuşmakla hata yapmış olabilirim ama medeni insan gibi konuşabilirdik.
Hayır ya ben de çalışıyordum zaten iş yerinde sıkıntı çıktı kendi bırakmamı istedi. Kötü anlamda söyledim ama sinirle.Çalışmak namussuzluk mu oluyor ben onu anlamadım?
Parayı başka yoldan mi kazanayim demek istemiş herhalde ben öyle anladım. Aslında eşi ise gir çalis madem demiş.Çalışmak namussuzluk mu oluyor ben onu anlamadım?
Boş yere bir tartışma olmuş, laflarınız da hoş olmamış. Sonuçta o da çok kazanmayı isterdi eminim.Hayır ya ben de çalışıyordum zaten iş yerinde sıkıntı çıktı kendi bırakmamı istedi. Kötü anlamda söyledim ama sinirle.
Ağzın çok leş derken dikkat edin lütfen küfür etmedim kaldı ki bana ısrarla arttır dediği için sinirle söyledim.Medeni insanlar gibi konusamiyorsun ki adam çekmiş gitmiş .ağzın çok leş ! Bir de adamı çok kiskirtiyorsun. Kendini aklamaya çalışma boşuna .hatanı kabul et ve eşinden özür dile
Aslında bazı konularda cimrilik yaptığı için sürekli ben yönetmek istiyorum. Ama artık ona vericem idareyi bakalım nasıl olacak. Tabi eve gelirseNiye bu kadar baskin olmaya calisiyorsunuz ki?
E peki madem, bu ay maas isleri sende deyin.
Karsinizdaki cocugunuz degil, esiniz.
Bana pek gecimsiz geldiniz.
Ağzın çok leş derken dikkat edin lütfen küfür etmedim kaldı ki bana ısrarla arttır dediği için sinirle söyledim.
Yani açık açık yazmak istiyorum kusuruma bakmayın.İnternet geçmişinde ne vardı? ona göre yorum yapcam
Evet aslında eve gelirse bunu uygulamayı düşünüyorum.Bence hatanın çoğu sizde. Bırakın idareyi o alsın bakalım nasıl hallediliyor görsün. Hem kafanız rahat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?