Eşimle kavgamız

Eşinize izlediği şeyleri sordunuz mu bence siz para yüzünden değil söyleyemediğimiz videolar yüzünden tartışınız

Evlilikte taraflardan birinin baskin olmaya calismasini anlayamiyorum.

Para yetmiyor diye namussuzluk yapmaniz gerekmiyor, adamin kazandigina laf soyluyorsaniz calisabilirsiniz. Cok sacma bir laf etmissiniz.
Parayi kendisi idare etmek istiyorsa, idareyi verebilirdiniz ve bakardiniz o ay arttirabiliyor mu? Eger o daha iyi idare ederse oyle devam ederdiniz veya tekrar siz ele alabilirsiniz. Bunda ne var?

Yani çok üzgünüm şuan ama ben onu bu şekilde kırabileceğimi hiç düşünmezdim. Dediğiniz gibi izlediği şeylere kızdığımdan çok üstüne gittim

Yalnız konu sahibine yanlış yükleniliyor.
Kadın kocasına "maaşın zaten az anca yetiyor nasıl para arttırayım,para mı yaratayım namussuzluk yaparak?" demek istemiş.
"Az para kazanıyorsun,namussuzluk mu yapıp para kazanıyım" demek istememiş.
Konu sahibi yine de ağzın bozuk,adamı kırmışsın.

Haklı bile olsan; bu şekilde konuşmaman gerekiyordu.
Üslubun çok yanlış ve kışkırtıcı.
Maaşın az diye bağıracağına; verseydin 1 ay da eşin idare etseydi.

Yani çok üzgünüm şuan ama ben onu bu şekilde kırabileceğimi hiç düşünmezdim. Dediğiniz gibi izlediği şeylere kızdığımdan çok üstüne gittim
Bence Eşinize İnternet aramasında bunları gördüğünüzü ve o yüzden bu kadar ağır konuştuğunuzu söyleyin siz gerçek derdinizi söylemezseniz eşiniz haklı olduğunu düşünecek en azından içinizde kalmaz

Burda vakit kaybedeceginize bize yanlış yaptım vb şeyler diyip açıklama yapacağınıza, yapın bir kahve derin bir nefes alıp verin ve eşinize mesaj yazın kendinizi anlatın Özür dileyin bi zahmet, ve arayın sesli mesajlar bırakın bu gece dışarda kalmamasini sağlayın. ..

o konuda haklısın ama haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini zaten bi evde televizyon bile fazla bide internet telefon iyice uzaklaştırıyor eşleri

Çok ağır konuşmuşsun.
Adamın maaşını küçümsemis ve kendimi mi pazarlayim demişsin .

Bir erkek için bu ikisinden büyük tahrik unsuru olamaz. Parayı kazanan o, bir ayda idare etmesini deneseydi ne olurdu ki?

Dönerse alttan alın.

Hayır ben herşeyi söyledim zaten ama daha sinirim geçmeden bu olay yaşanınca bu defa sakin kalamadım

Telefonu kapalımı hala. Arayıp eve çagırın konuşun internette ki gördüklerinizi anlatın çok üzüldügünüzü sibirlendiginizi anlatın karşılıklı özür dileyin tepkinizi ortaya koyun bidaha yapmasın sizde daha sakin olun bundan sonra benim eşim böyle bişey yapsa ama maddiyat şu bu vız gelir ilk o konuya açıklık getirirdim.

Aslında çok sıkıntı yapılacak bir mevzu değil fakat nerelere geldi görüyor musun ?konuşarak ,sakince konuşarak çözülebilecek bir durumdu.bu hale gelmesine sebep olduğun için esinin gönlünü alıp özür dilemelisin. Bence uzatma ,daha kötü sonuclanmasin

Evet ve izledikleriyle kesinlikle bağlantılı çünkü ben ömrümde öyle konuşacak insan değildim ama oldu işte

siniriniz ne ile ilgiliyse onun hakkında konuşun. siz adamın net geçmişine sinirlenip hıncınızı maaştan çıkarmışsınız. resmen kendinizi haklıyken haksız durumuna sokmuşsunuz. canınız yanmış, can yakmak için konuşmuşsunuz. bence eşiniz geldiğinde konuşmak istediğinizi sinirinizin aslında neye olduğunu anlatıp özür dileyin. arama geçmişinden dolayı bir özür beklediğinizi dile getirin.

Videolara kızıp saçma sapan bişeye patlamışsınız
E adam gerçek nedeni de bilmiyor şuan
Vajinaya piercingl takılışı derken de biraz dumur oldum yani
Kadın halimle ben izlemem o ne yapacakmış
Tövbe tövbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…