- Konu Sahibi Just Happy
-
Eşinize izlediği şeyleri sordunuz mu bence siz para yüzünden değil söyleyemediğimiz videolar yüzünden tartışınızYani ilk defa bu kadar şiddetli bir tartışma yaşadık ama ilk izlediği şeyler için sinirliyken bir de bu konuyu açıp tartışma çıkarması benim sabrımı taşırdı. Sanki ortak harcamıyoruz da ben kendime harcıyorum o yüzden çok yanlış kelimeler seçtim
Ayrıca ben de önümüzdeki ay zaten çalışıcam ve daha öncede çalışıyordum. Yani çalışmaktan yana sıkıntı yok
Yani çok üzgünüm şuan ama ben onu bu şekilde kırabileceğimi hiç düşünmezdim. Dediğiniz gibi izlediği şeylere kızdığımdan çok üstüne gittimBence sen o internette ki şeylere kızıp sinirini çıkarmışsın erkekler para idaresi hiç bilmiyo bence ona bırakma daha dikkatli harcama yap yuvayı dişi kuş yapar derler erkekler daha fazla açık veriyo hesapta bence biraz sessiz kalmak en güzeli sabırlı ol üstüne gitme zaman ver sanki çok sıkmışsın adamı gibi biraz ayrılık iyi gelir özlemek iyi gelir. Birkaç gün aynı koltuğa bile oturmayın ondan önce yatağa girin kitap okumanızı tavsiye eder im. Kafa dagıtır. Bi zaman sonrada oturup konuşun. Ve ayrıca evden gitmesi hala haber vermemesi de çok yanlış. Sizinde eşinize kurduğunuz cümleler çok yanlış çalışan bi adamı küçümsemeniz hiç hoş olmamış hem yetemedigini düşünmek erkekleri deli eder umarım düzelir daha sakin bi hayatınız olur
Bence Eşinize İnternet aramasında bunları gördüğünüzü ve o yüzden bu kadar ağır konuştuğunuzu söyleyin siz gerçek derdinizi söylemezseniz eşiniz haklı olduğunu düşünecek en azından içinizde kalmazYani çok üzgünüm şuan ama ben onu bu şekilde kırabileceğimi hiç düşünmezdim. Dediğiniz gibi izlediği şeylere kızdığımdan çok üstüne gittim
o konuda haklısın ama haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini zaten bi evde televizyon bile fazla bide internet telefon iyice uzaklaştırıyor eşleriYani çok üzgünüm şuan ama ben onu bu şekilde kırabileceğimi hiç düşünmezdim. Dediğiniz gibi izlediği şeylere kızdığımdan çok üstüne gittim
Hayır ben herşeyi söyledim zaten ama daha sinirim geçmeden bu olay yaşanınca bu defa sakin kalamadımBence Eşinize İnternet aramasında bunları gördüğünüzü ve o yüzden bu kadar ağır konuştuğunuzu söyleyin siz gerçek derdinizi söylemezseniz eşiniz haklı olduğunu düşünecek en azından içinizde kalmaz
Kesinlikle haklısınız nefret ediyorum teknoloji aletlerinin kötü kullanılmasındano konuda haklısın ama haklıyken haksız duruma düşürmüşsün kendini zaten bi evde televizyon bile fazla bide internet telefon iyice uzaklaştırıyor eşleri
Aslında çok sıkıntı yapılacak bir mevzu değil fakat nerelere geldi görüyor musun ?konuşarak ,sakince konuşarak çözülebilecek bir durumdu.bu hale gelmesine sebep olduğun için esinin gönlünü alıp özür dilemelisin. Bence uzatma ,daha kötü sonuclanmasinZaten önümüzde ki ay çalışmaya başlıyorum bunu biliyor ve harcamalarımızı ortak değildi sadece kendime harcamışım gibi konuşunca aslında aşırı gerildim ve artarak davam edip sonuç böyle oldu işte
Tamamen önce ki olayla bağlantılı ve dönerse öyle yapacağımHaklı bile olsan; bu şekilde konuşmaman gerekiyordu.
Üslubun çok yanlış ve kışkırtıcı.
Maaşın az diye bağıracağına; verseydin 1 ay da eşin idare etseydi.
Evet ve izledikleriyle kesinlikle bağlantılı çünkü ben ömrümde öyle konuşacak insan değildim ama oldu işteYalnız konu sahibine yanlış yükleniliyor.
Kadın kocasına "maaşın zaten az anca yetiyor nasıl para arttırayım,para mı yaratayım namussuzluk yaparak?" demek istemiş.
"Az para kazanıyorsun,namussuzluk mu yapıp para kazanıyım" demek istememiş.
Konu sahibi yine de ağzın bozuk,adamı kırmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?