Eşimle kavgamız

Ağzın çok leş derken dikkat edin lütfen küfür etmedim kaldı ki bana ısrarla arttır dediği için sinirle söyledim.
Çalışmak denince direkt namussuzluga getirip ,sanki başka şekilde para kazanilmiyormus gibi davranmak küfür gibi ..ayrıca adamı kışkırtıp tehdit de ediyorsun. İtiş kakış da bonus, daha ne olsun

Kazanç belli gider belli ise neden parayı elinizde çevirmek istiyorsunuz
Kazandıgı gb harcasın eşinizde deneyip görmüş olur.
Ama söz agızdan çıkar yürege oturur siz bunu yapmak istemişsiniz oturmuş da

Aslında diyorum ya üst üste geldi yoksa böyle bi kelime kullanmazdım
Iyi ama sadece o kelimeniz değil ki. Maaşın az diye kırk kere söylemişsiniz. Çok onur kırıcı. Napsın adam iki iş birden mi yapsın.
Hatalısınız sizin arayıp özür dilemeniz uygun olur

Çalışmak denince direkt namussuzluga getirip ,sanki başka şekilde para kazanilmiyormus gibi davranmak küfür gibi ..ayrıca adamı kışkırtıp tehdit de ediyorsun. İtiş kakış da bonus, daha ne olsun
Zaten önümüzde ki ay çalışmaya başlıyorum bunu biliyor ve harcamalarımızı ortak değildi sadece kendime harcamışım gibi konuşunca aslında aşırı gerildim ve artarak davam edip sonuç böyle oldu işte

Medeni insanlar gibi tartışmamışsınız ki siz.
Adamın çalışıp getirdiği parayı küçümsemişsiniz,oturup çözüm üretmek yerine "napıyım,namuzsuzluk mu?" Diyerek bel altı vurmuşsunuz.
Bu iki olay da insanın bam teli hanımefendi. Bence bir evliliği çok yıpratan nahoş yaklaşımlar.

Size yapılsa nasıl hissederdiniz?

Memlekette ücretli insanın durumu ortadayken sanki adamın suçuymuş gibi kazandığı parayı küçümse sonra adam sen de çalış deyince namussuzluk mu yapayım diye çemkir. Çalışan üreten insana bakışınız bu yani. Size el kaldırması aşırı çirkin ama siz de çok ama çok çirkin davranmışsınız. Evliliğiniz ilişkiniz bu forumda okuduğum en yüz göz saygısız evlilikler listemde kafadan ilk beşe girdi

Iyi ama sadece o kelimeniz değil ki. Maaşın az diye kırk kere söylemişsiniz. Çok onur kırıcı. Napsın adam iki iş birden mi yapsın.
Hatalısınız sizin arayıp özür dilemeniz uygun olur
Telefonunu kapatmış. Asıl konu gece gelmezse ne yapmalıyım

O adamın yerine koysana kendini bi empati kursana sana böyle sözler söyleyen varr ve hiç durmadan bağıran çağıran devam eden ... Adam artık evden çıkmış gitmiş yine sakin kalmış cok sukurki... VİCDANIN RAHATMI BARI SUAN !

Yani ilk defa bu kadar şiddetli bir tartışma yaşadık ama ilk izlediği şeyler için sinirliyken bir de bu konuyu açıp tartışma çıkarması benim sabrımı taşırdı. Sanki ortak harcamıyoruz da ben kendime harcıyorum o yüzden çok yanlış kelimeler seçtim
Ayrıca ben de önümüzdeki ay zaten çalışıcam ve daha öncede çalışıyordum. Yani çalışmaktan yana sıkıntı yok

Bence sen o internette ki şeylere kızıp sinirini çıkarmışsın erkekler para idaresi hiç bilmiyo bence ona bırakma daha dikkatli harcama yap yuvayı dişi kuş yapar derler erkekler daha fazla açık veriyo hesapta bence biraz sessiz kalmak en güzeli sabırlı ol üstüne gitme zaman ver sanki çok sıkmışsın adamı gibi biraz ayrılık iyi gelir özlemek iyi gelir. Birkaç gün aynı koltuğa bile oturmayın ondan önce yatağa girin kitap okumanızı tavsiye eder im. Kafa dagıtır. Bi zaman sonrada oturup konuşun. Ve ayrıca evden gitmesi hala haber vermemesi de çok yanlış. Sizinde eşinize kurduğunuz cümleler çok yanlış çalışan bi adamı küçümsemeniz hiç hoş olmamış hem yetemedigini düşünmek erkekleri deli eder umarım düzelir daha sakin bi hayatınız olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…