- 3 Ağustos 2017
- 588
- 838
- 53
- 32
- Konu Sahibi Just Happy
-
O anki sinirle gerçekten çok zor ama olmamalıydı tabii kiBütün bunlar neden cocugun önünde oluyor?Alıp cocugu sakinleşmek için başka odaya gitmek cok mu zor???
O zaman soyle diyeyim durumu duzeltmek icin eşinizden ozur dileyin ve sizi rahatsiz eden videolarin konusunu acin. Konunun başında hakliyken kendinizi haksiz duruma sokmussunuz malesef.Eleştiri yapıcı olur yani daha iyi olsun diye eleştiri yapmıyorsunuz ki ayrıca konunun tamamını bilmeden böyle bi üslupla yorum yaparsanız ben de sen diye hitap ederim buna da siz karar vermezsiniz lütfen şu mesajıma da cevap vermeyin zaten kafam yoğun yorumunuz size kalsın sağolun
Ame ben de çaılışıyorum,ev geçindiriyorum.Fazla da kazanmıyorum.Yetemediğim oluyor..Bana böyle söylense kötü hissederdim.Bundan sonrası için tavsiyem kelimelerin gücüne inanın,olumlu cümlelerle yaklaşın..Siz birbirinize lazımsınız,onun morali iyi olsun ki çalışsın getirsin..Emin olun tek taraflı olmadı bu olay.
Ben sadece bundan sonrası için yorum bekliyorum
Yahu bunu kendim içinde söylüyorum zaten ama ikimizde aşırı sinirle olmayacak şeyler yaptıkhatalısınız. medeni gibi konuşabilirdik demişsiniz, siz medeni değilsiniz ki kocanız olsun.
Yahu bunu kendim içinde söylüyorum zaten ama ikimizde aşırı sinirle olmayacak şeyler yaptık
Az önce eve geldiğinde biraz konuşabildik ama sadece benim hatalarımı konuştu gitti ama olay onun hatası yüzünden buraya geldi yani sorun onunda hatasının farkına varması ancak öyle toparlanır durume tamam sorun ne o zaman? siz hatanızı anlayıp çözüm yoluna giidn.
Önce ben saldırmadım ben zaten izlediği şeylere aşırı sinirliydim bir de bu olay yaşanınca ben ilk saldırmışım gibi oldu. Ayrıca ben çalışıyordum zaten eşim bırakmamı istedi ben de bıraktım. Önümüzdeki ay tekrar başlıyorum.Siz niye çalışmıyorsunuz? sizde çalışın madem eşinizin maaşını az buluyosunuz.
söylediğiniz sözler çok kırıcı.önce siz saldırmışsınız resmen özür dilemelisiniz.
para idaresini eşinize bırakın o nasıl idare edecek. belki sizden daha iyi yapar.sizinde kafanız rahat olur hem.
Aslında izlediği şeylerin siniriyle gergin olmasaydım böyle bi laf zaten etmezdim.Ame ben de çaılışıyorum,ev geçindiriyorum.Fazla da kazanmıyorum.Yetemediğim oluyor..Bana böyle söylense kötü hissederdim.Bundan sonrası için tavsiyem kelimelerin gücüne inanın,olumlu cümlelerle yaklaşın..Siz birbirinize lazımsınız,onun morali iyi olsun ki çalışsın getirsin..
Gelince ,tamam biraz gerildim seni de kendimi de üzdüm dersin..Ve bir kaç ay denesin idareyi..Gerçekten yetmediğini görürse sana laf etmez ,ya da yetirebilirse sen ona laf etmezsin.Adam iyi niyetli demek ki kontrolü sana bırakmış..Bi denesin o da görür durumu sen de ..
Geldi de işe gitmek için üstünü değiştirmeye gelmiş 15 dk durup çıktıGeldi mi eve?
Bazen yanlış kelimeler yüzünden haklıyken haksız duruma düşülebilir. Bu yüzden seçilen her kelime önemli tartışma anındaÖyle yapmaya çalışacağım ki sabrımı ve sinirlerimi zorlamasaydı şimdiye kadar hep dikkat etmişimdir ama bu olaylar üst üste geldi
Ben hatamı kabul ederim de böyle her duygumu kelimelere dökemiyorum yapım böyledir.Kim hakli meselesi etmeyin konuyu. Konuşalım deyip oturun konuşun. Öncelikle kendi sözlerim için özür dilerim deyin. Maksadımi aştım deyin. Bir daha böyle bir şey asla demeyeceğim.hataliyim deyin. Hatayi kabul edin.. sonra diğer konuya geçin.
Ne dersen de kimse hiç bir Allah’ın kulu sana dokunamaz.Merhaba hanımlar.
2 gün önce eşimle ciddi tartıştık daha doğrusu ben bağırdım çağırdım. Sadece 1 geceliğine annemlerde kalmıştım. Geldiğimde internet geçmişini gördüm aslında oğluma sevdiği çizgi filmi ararken. Neyse baya bi kızdım çok hırpaladım onu çünkü iğrençti.
Bugün de para mevzusu açıldı.Evde idareyi ben hallediyorum ama şöyle ki bu ay bi açık var çözemedik daha doğrusu sürekli bi boş harcanan para oluyor ama birlikte harcıyoruz sonuçta.
Bugün eşim bundan sonra ben para mevzusuyla ilgilenecekmiş dedi ben de hayır dedim. Sonra tartışma baya büyüdü. Sen yapamıyorsun her ay bi açık var dedi. Ben de sanki maaşın ne kadar ancak böyle geçinebiliyoruz dedim. İyi o zaman sen çalış ben ev işleriyle ilgilenirim dedi. Ben sen baya bi sinirlendim ama çocuğun önünde nasıl tartışıyoruz. İdareni bilmiyorsun her ay sonunu zor getiriyoruz hiç arttıramıyorsun falan dedi ben de sinirle zaten maaşın az ne bekliyorsun namussuzluk yapmamı mı bekliyorsun dedim bu defa da o sinirden çıldırdı. Elini kaldırdı ben de sıkıyorsa dokun bak seni o zaman yaşatır mıyım dedim.
Sonra kalktı evden gidiyordu ben de arkasından bir daha o elin havaya kalkarsa diye tehditleri sıralıyordum ki döndü üstüme geldi ne diyorsun sen diye.
Sonra o beni ben onu ittim derken dışarı çıktı gitti hemen telefonu da kapatmış.
Tamam öyle konuşmakla hata yapmış olabilirim ama medeni insan gibi konuşabilirdik. Şimdi nerde nereye gitti hiç bilmiyorum ne yapmalıyım sizce?
Giderken de bıktım artık yeter falan diye söyleniyordu.
Aynen oyleArmut pis agzima dűs. Sonra dűsen armudu begenme.olaya bak ya.
Degildin ama ettin iste agzindan cikti adam eger calisiyorsa helalunden o parayi aliyorsa daha ne yapsibDefalarca yazdım yine yazayım ben zaten çalışıyordum eşimin isteği üzerine bıraktım ki diğer ay tekrar başlıyorum
Ayrıca burda sadece mevzu maaş değil izlediklerinin üstüne gelmesi olayı büyüttü ben de böyle kelimeler edecek biri değildim
Niye zor biz de evliyiz,biz de tartısıyorz.Bunu simdi konuşmayalım,sakinleşelim deyip geciyorm başka odaya.Ki siiz esinizi taciz etmişsiniz.Agzınızdan köpükler saca saca cocugun yanında kavga ettiğinz adam hayat arkadasınız.Düsman değil.Öfke kontrolü alın bence.Öfkenizi kontrol edemiyrsanız kimseyle tartışmayın.Ters birine denk gelirsiniz,sonuc daha fena olurO anki sinirle gerçekten çok zor ama olmamalıydı tabii ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?