- 2 Mart 2017
- 1.523
- 819
- 53
- 44
- Konu Sahibi Just Happy
-
Çok ağır konuşmuşsunuz bence.. denecek laf değil. Tartışırken ağızdan çıkanlara dikkat edin.Merhaba hanımlar.
2 gün önce eşimle ciddi tartıştık daha doğrusu ben bağırdım çağırdım. Sadece 1 geceliğine annemlerde kalmıştım. Geldiğimde internet geçmişini gördüm aslında oğluma sevdiği çizgi filmi ararken. Neyse baya bi kızdım çok hırpaladım onu çünkü iğrençti.
Bugün de para mevzusu açıldı.Evde idareyi ben hallediyorum ama şöyle ki bu ay bi açık var çözemedik daha doğrusu sürekli bi boş harcanan para oluyor ama birlikte harcıyoruz sonuçta.
Bugün eşim bundan sonra ben para mevzusuyla ilgilenecekmiş dedi ben de hayır dedim. Sonra tartışma baya büyüdü. Sen yapamıyorsun her ay bi açık var dedi. Ben de sanki maaşın ne kadar ancak böyle geçinebiliyoruz dedim. İyi o zaman sen çalış ben ev işleriyle ilgilenirim dedi. Ben sen baya bi sinirlendim ama çocuğun önünde nasıl tartışıyoruz. İdareni bilmiyorsun her ay sonunu zor getiriyoruz hiç arttıramıyorsun falan dedi ben de sinirle zaten maaşın az ne bekliyorsun namussuzluk yapmamı mı bekliyorsun dedim bu defa da o sinirden çıldırdı. Elini kaldırdı ben de sıkıyorsa dokun bak seni o zaman yaşatır mıyım dedim.
Sonra kalktı evden gidiyordu ben de arkasından bir daha o elin havaya kalkarsa diye tehditleri sıralıyordum ki döndü üstüme geldi ne diyorsun sen diye.
Sonra o beni ben onu ittim derken dışarı çıktı gitti hemen telefonu da kapatmış.
Tamam öyle konuşmakla hata yapmış olabilirim ama medeni insan gibi konuşabilirdik. Şimdi nerde nereye gitti hiç bilmiyorum ne yapmalıyım sizce?
Giderken de bıktım artık yeter falan diye söyleniyordu.
küfür etse daha iyiydiinsan küfür etmeden de küfür etmiş etkisi yaratabilir sizin gibi..
Armut pis agzima dűs. Sonra dűsen armudu begenme.olaya bak ya.Herkes bir zahmet calissin begenmiyorsan sende tasin altina elini koyacaksin guzel is evde oturayim para bende olsun birde begenme !
Defalarca yazdım yine yazayım ben zaten çalışıyordum eşimin isteği üzerine bıraktım ki diğer ay tekrar başlıyorumHerkes bir zahmet calissin begenmiyorsan sende tasin altina elini koyacaksin guzel is evde oturayim para bende olsun birde begenme !
Sen bakma lütfen olay bu değil çünküArmut pis agzima dűs. Sonra dűsen armudu begenme.olaya bak ya.
Bunu benim için mi eşim için mi dediniz anlamadımBazi insanlarin orta karari olmaz.İyi en en iyi,kötü ise en en kötü.Bir ortasi,karari yok yani.
Böyle kisiliklerin hayati da haliyle ortasi,karari olmayan sekliyle uclarda,bicak sirtinda geziyor dolayisiyla..
Siz mi kadar vereceksiniz bakip bakmayacagima. Resmen adamin Maasini begenmemis,asagilamissiniz. Elestiriye acik degilseniz konu acmayin Ayrica tanimadiginiz birine sen diye hitap etmeyin lutfen .Sen bakma lütfen olay bu değil çünkü
Eleştiri yapıcı olur yani daha iyi olsun diye eleştiri yapmıyorsunuz ki ayrıca konunun tamamını bilmeden böyle bi üslupla yorum yaparsanız ben de sen diye hitap ederim buna da siz karar vermezsiniz lütfen şu mesajıma da cevap vermeyin zaten kafam yoğun yorumunuz size kalsın sağolunSiz mi kadar vereceksiniz bakip bakmayacagima. Resmen adamin Maasini begenmemis,asagilamissiniz. Elestiriye acik degilseniz konu acmayin Ayrica tanimadiginiz birine sen diye hitap etmeyin lutfen .
Emin olun tek taraflı olmadı bu olay.Adamı delirtmişsin
Öyle yapmaya çalışacağım ki sabrımı ve sinirlerimi zorlamasaydı şimdiye kadar hep dikkat etmişimdir ama bu olaylar üst üste geldiÇok ağır konuşmuşsunuz bence.. denecek laf değil. Tartışırken ağızdan çıkanlara dikkat edin.
Evet biraz konuşabildik az önce buna çok kırılmış.Aldığın maaş ne kadar diyerek eşinizin gururunu çok kırmışsınız erkekler bu konularda çok hassastır dikkat edin kendinizden uzaklaştırıp evliliğinizi tehlikeye atmayın. Bence özür dileyin ve sinirli olduğunuzda tartışmayın ikiniz de sakinleşince konuşmayı deneyin.
İstedigin kadar kendini aciklamaya calis bitmezler:)Emin olun tek taraflı olmadı bu olay.
Ben sadece bundan sonrası için yorum bekliyorum
Çok haklısınız yapıcı olmayan yorumlara hiç cevap vermemek en iyisi galiba bitmiyorlar.İstedigin kadar kendini aciklamaya calis bitmezler:)
Bir sey yapma bence sadece bekle onun tavrina göre haerket edersin. Uzerine dusersen kendi yaptigi unutulur senin sözlerin gundemde olur . Orta yolu bulmaya yönelik ama mesafeli ol once o kendi hatasını kabul edip ozr dilesin sen zaten hata yaptiginin farkindasin sende ozrunu dilersin
Merhaba hanımlar.
2 gün önce eşimle ciddi tartıştık daha doğrusu ben bağırdım çağırdım. Sadece 1 geceliğine annemlerde kalmıştım. Geldiğimde internet geçmişini gördüm aslında oğluma sevdiği çizgi filmi ararken. Neyse baya bi kızdım çok hırpaladım onu çünkü iğrençti.
Bugün de para mevzusu açıldı.Evde idareyi ben hallediyorum ama şöyle ki bu ay bi açık var çözemedik daha doğrusu sürekli bi boş harcanan para oluyor ama birlikte harcıyoruz sonuçta.
Bugün eşim bundan sonra ben para mevzusuyla ilgilenecekmiş dedi ben de hayır dedim. Sonra tartışma baya büyüdü. Sen yapamıyorsun her ay bi açık var dedi. Ben de sanki maaşın ne kadar ancak böyle geçinebiliyoruz dedim. İyi o zaman sen çalış ben ev işleriyle ilgilenirim dedi. Ben sen baya bi sinirlendim ama çocuğun önünde nasıl tartışıyoruz. İdareni bilmiyorsun her ay sonunu zor getiriyoruz hiç arttıramıyorsun falan dedi ben de sinirle zaten maaşın az ne bekliyorsun namussuzluk yapmamı mı bekliyorsun dedim bu defa da o sinirden çıldırdı. Elini kaldırdı ben de sıkıyorsa dokun bak seni o zaman yaşatır mıyım dedim.
Sonra kalktı evden gidiyordu ben de arkasından bir daha o elin havaya kalkarsa diye tehditleri sıralıyordum ki döndü üstüme geldi ne diyorsun sen diye.
Sonra o beni ben onu ittim derken dışarı çıktı gitti hemen telefonu da kapatmış.
Tamam öyle konuşmakla hata yapmış olabilirim ama medeni insan gibi konuşabilirdik. Şimdi nerde nereye gitti hiç bilmiyorum ne yapmalıyım sizce?
Giderken de bıktım artık yeter falan diye söyleniyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?