Eşimle kavgamız

Aldığın maaş ne kadar diyerek eşinizin gururunu çok kırmışsınız erkekler bu konularda çok hassastır dikkat edin kendinizden uzaklaştırıp evliliğinizi tehlikeye atmayın. Bence özür dileyin ve sinirli olduğunuzda tartışmayın ikiniz de sakinleşince konuşmayı deneyin.

Çok ağır konuşmuşsunuz bence.. denecek laf değil. Tartışırken ağızdan çıkanlara dikkat edin.

Bazi insanlarin orta karari olmaz.İyi en en iyi,kötü ise en en kötü.Bir ortasi,karari yok yani.
Böyle kisiliklerin hayati da haliyle ortasi,karari olmayan sekliyle uclarda,bicak sirtinda geziyor dolayisiyla..

Herkes bir zahmet calissin begenmiyorsan sende tasin altina elini koyacaksin guzel is evde oturayim para bende olsun birde begenme !
Defalarca yazdım yine yazayım ben zaten çalışıyordum eşimin isteği üzerine bıraktım ki diğer ay tekrar başlıyorum
Ayrıca burda sadece mevzu maaş değil izlediklerinin üstüne gelmesi olayı büyüttü ben de böyle kelimeler edecek biri değildim

Siz mi kadar vereceksiniz bakip bakmayacagima. Resmen adamin Maasini begenmemis,asagilamissiniz. Elestiriye acik degilseniz konu acmayin Ayrica tanimadiginiz birine sen diye hitap etmeyin lutfen .
Eleştiri yapıcı olur yani daha iyi olsun diye eleştiri yapmıyorsunuz ki ayrıca konunun tamamını bilmeden böyle bi üslupla yorum yaparsanız ben de sen diye hitap ederim buna da siz karar vermezsiniz lütfen şu mesajıma da cevap vermeyin zaten kafam yoğun yorumunuz size kalsın sağolun

Evet biraz konuşabildik az önce buna çok kırılmış.
Sinirli olduğumuzda tartışmamayı bi başarabilsem herşey çok güzel olacak

Emin olun tek taraflı olmadı bu olay.
Ben sadece bundan sonrası için yorum bekliyorum
İstedigin kadar kendini aciklamaya calis bitmezler:)
Bir sey yapma bence sadece bekle onun tavrina göre haerket edersin. Uzerine dusersen kendi yaptigi unutulur senin sözlerin gundemde olur . Orta yolu bulmaya yönelik ama mesafeli ol once o kendi hatasını kabul edip ozr dilesin sen zaten hata yaptiginin farkindasin sende ozrunu dilersin

Çok haklısınız yapıcı olmayan yorumlara hiç cevap vermemek en iyisi galiba bitmiyorlar.
Az önce biraz konuşabildik. Sadece beni suçlayıp konuşuyor. Tamam ben hatamın farkındayım ama o da olmalı yani iğrenç şeyler izleyip beni sinirlendirip olayın patlamasına sebep olan o çünkü.

Bütün bunlar neden cocugun önünde oluyor?Alıp cocugu sakinleşmek için başka odaya gitmek cok mu zor???

hatalısınız. medeni gibi konuşabilirdik demişsiniz, siz medeni değilsiniz ki kocanız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…