• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle Konuşamıyorum

bu sanirim birazda senin karakterine bagli. ben esimle herseyi konustugumdan , bi kitab okurken cenem durur.

onun ilgisini ceksin veya cekmesin. is yerinde neler oldu. haberler, politika, cocugunuz varsa günü doldurcak bir sürü muhabbet olur... tatil plani, yada tatilde yasadiklariniz...

bazende biraz sessizlik güzel sanki

Yani hiç konuşmuyor da değiliz anlatıyorum ama o biraz sessizleşti bi yerden sonra ben de gıcık oldum anlatmak içimden gelmez oldu ama biraz mücadele etmeye karar verdim bugün

Dediğiniz gibi hep karşıdan beklememek lazım

Şuanda oglumlaaynı odada takıyorum.. Oglum tv izliyor oyun oynuyor ben kk dayım. .eşim ise icerıde tv izliyor . O gunleri dolu dolu yasadık..dolu doluda kapattık.. Eh şu halimiz gayet dogal diyor.. es gecıyor um.. Tabıkı gun gelıyor sıkılıyorum bu durumdan ama her sey gıbı normalleşme başladı sanırım

Bugün kahvaltıya gittik yerken biraz sohbet ettik sonra kitaplarımızı alıp karşılıklı okuduk. Biraz laf atıp dalaştık :)) eve gelip yemeği yedik o oyun oynuyor yanımda bende telde geziniyorum:)

Artık bebek vaktimiz geldi bence ayyy çok amin:)))

Bence Şu teknoloji telefon bilgisayar tablet yüzünden aile içi muhabbet kalktı. Nefret ediyorum insanlar yolda bile doğru yürüyemiyor çocuklar kendilerini ifade edemiyor bie iki kelam aile içi sohbet muhabbet etmediklerinden. Bundan sebeptir

L
Evet bi yerden sonra da ipler iyice kopuyor çoğunlukla ayrı takılmaya başlanıyor ev arkadaşı gibi...

Ben de sıkıldım bu durumdan biraz çaba göstereceğim; aktivite saatleri önerisini dikkate aldım burdan bi arkadaşın, bi süre habire plan yapıp teklif götüreceğim sizde mi deneseniz?

Bu akşam için film teklifi götürdüm ok dedi :)
Biyere gidek diye ısrar etsem çıkartır beni ama illa çıkmamız için önce benim teklif etmem gerekiyor. Bende bu durumdan çok rahatsız oluyorum zorla benimle ilgilensin diye evde kavga cikartiyorum

Dediklerinizi birebir yaşıyorum. Zorla ilgi istemenin ne kadar onur kırıcı olduğunu biliyorum. Yeni evliyken tv açmayalım sohbet edelim derdim . Ömür boyu beraberiz zaten ne konuşçaz derdi . Tv sorununu çözdük sonra telefon oyunları başladı. Yanımda oynama desemde bağırdı çağırdı devam etti. Sonra madem ona engel olamıyorum ben de oyuna başlarım dedim . Ona sinirlenmeden oynuyorum. Birlikte bi yere çıkmak beni sıkıyor çünkü konuşunca tartışıyoruz artık . 1 senedir halimden memnunum. Onu takmıyorum . Bu güzel bişey mi tabiki hayır . Hayalimdeki evlilik bu değildi. Ruhu geçmiş diyorum katlanıyoruz birbirimize. Erkekler kadınları kaybetmeden anlamıyorlar..

:bicak:Yazılanlardan anladığım erkeklerin yüzde yetmişi benim koca gibiymiş

Sanırım evliliğin doğasında da var monotonluk konuşamama bi yerden sonra

Back
X