Bir insanin insanlığı ayrılırken belli olurmuş.Kurtulduğunuza şükredin.Son cümlesi insanlık dışı. Bırakın eşi, insan çocuğunun annesine böyle demez dememeli. Duygusallık bir tarafa artik güçlenme vakti.Eden bulur.Daha pislik olurum derken. Ben seni seviyorum ayrılmak istiyorum dersem yani şimdi anlaşıp orda tam tersini yaparsam pislik yapmış olur musum o da daha beterini yapar beni süründürurmus.
Babamın vefatında o acıyı sanki ben yaşamıyormuşum gibi olmuştum ilk saatlerde, o yüzden bu duyguyu biliyorum.
Konudaki gelişmeleri tam okuyamadım, hala şokta olduğunu düşünüyorum.
Kesinlikle katılıyorum. Kendi gördüğünün, kendi yaşadığının dışında en ufak bir şey görünce inanamayıp burada milleti fake olmakla, kandırmakla suçlayacak kadar dar bakış açıları. Saçma sapan verilerden fake çıkarımı yapıp, burada tüm konuları katledip akıllı geçinen tiplerden cidden bıktım. Kaç yıldır buradayım, gittikçe ayyuka çıktı bu cıvıtmalar.
inşallah altından başka kadın çıkmaz.Oğlumu tekrar yatırdım bende uyumaya calisicam iyi olmak zorundayım yüzüm gülmeli evladıma karşı ama nasıl olcak yarın aileme de anlticam. Boşanma hakkında hiç bişey bilmiyorum bide yarın öğrenirim yazarım keşke böyle bişey olmasaydı yani söyleyecek hiç biseyim yok Rabbim güç versin ki oğluma yetebileyim hayırlı geceler
çok haklısın ama kadınlar daha hassas, daha yıprnana taraf oluyor.... gitsin pislik herif!
Anasını ağlatmali bence de.
Öyle bi gün ortaya çıkıp ben seni artık sevmiyorum, ayrılmak istiyorum diyecek..
Herşey onun istediği gibi süt liman kolayca olup bitecek öyle mi?
Evet, "böyle" gidene gel denmez.
Ama gidişini kolaylaştırmak, onun içini rahatlatmak niye?
Bu yanda böyle acı çeken, mağdur bi kadin-anne varken..
O bütün sorumlulukları atsın üstünden, sapsız üzüm gibi yaşamaya devam etsin.
Kadın da dünyanın yükünü çeksin, babasının yokluğunu çocuğuna hissettirmemek için katbekat çabalasin.
Dünya çok pis bi yer !
Çekişmeli dava hakkını saklı tut kardesim.
Şimdiden ona hiçbir şey için taahhüt verme.
Ve donuna kadar al. Hanımına sevgi-vefa duymayan, çocuğuna sorumluluk-merhamet hissetmeyip böyle umarsızca bi evi-evliligi bir gecede dağıtan insan, anca bundan anlar.
Herkes için hayırlısı olsun. Allah yardımcın olsun..
Bence araştır başkası varsada belki bekarım demiştir boşan gitsin seni istemeyeni sen niye isteteyeceksin Allah ından bulsun inşDediğiniz gibi başka birine gönlü kaymış sanırım ve boşanıp rahatca yaşamak istiyor ben mutlu olmak istiyorum dedi. Sen başkasıyla evlenirsen oğlumu ezdirme dedi bile aptal . Yani kendisi düşünüyor. Nasıl sevistin benimle o zaman dedim tiksinmedi n mı hiç diye sordum ne alaka diyor . Annemlere bırakmaya devam et ben en kısa zamanda avukata gitcem dedi ya inanmıyorum bitiyor yani ve başka biri yüzünden sanırım
Aynı şeyi düşündüm ve özelden msj attım bunu konu sahibineÖnceki konunuzu okudum da mesleğinizi anladım ordan. Acaba eşinizin cemaatle falan bağlantısı var da açığa çıkarım diye korkup sizi ve çocuğunuzu mu korumaya çalışıyor diye bi düşünce oluştu kafamda. Belki de aldatma falan değil bu tip bisey var ve oyuzden boşanmak istiyor ve kestirip atıyordur.
Bu şekilde birkaç örnek daha yazan arkadaşlar oldu, ne çok örnek varmış, hala fake diyip duruyorlar. Ayrıca konu sahibinin eşi polismiş böyle soğukkanlı davranması adamın tavrı bu yüzden şaşırtmadı beni.Konuyu okudum, böyle ayrılıklar yaşanıyor, ben tescilli gerçek bir kişiyim yazacağım şeyde gayet gerçek, fake değil.
Arkadaşım eşiyle öpüşüp koklaşıp çocuklarını alıp güle oynaya İstanbul'a annesine ziyarete gelmişti yaz tatilinde, ziyarette öyle tüm yaz tatili boyunca değil 15 günlük bir süreç, evine dönmesine 3-4 gün kala annesinin evindeyiz eşinden bir telefon : X eve dönme. Arkadaşım neden diye sordu, dönme işte artık seni istemiyorum, neden istemiyorsun ne diyorsun sen soruları sonrası arkadaşım aldatıldığını, eşinin o kadınla evlenmek istediğini, bir an önce uzatmadan ayrılmak istediğini öğrendi, 1 günde hakim odasında ayrıldılar.
Arkadaşım şoka girdi, daha önce de aldatılmıştı belki aldatılmayı bekliyordu ama evliliğinin hakim odasında tek celsede biteceğini, sonrasında eşinin diğer kadınla 1 hafta içinde evleneceğini tahmin etmemişti.
Konu sahibesi,
eşiniz size göre mutlu giden evliliğinizi 4-5 saatte dağıttıysa bu mevzu 4-5 saatlik değildir, başka biri olma ihtimali var, yine de tüm gerçekler eşinizde, size bir açıklama borçlu.
Mesleği neymişAllah kolaylık versin dik durun.Malesef bu erkeklere bir hal oluyor.Eşinizin mesleğini de anladım o meslek grubunda çok oluyor malesef böyle olaylar. Aklı başına gelecektir ama böyle bir Ada'mdan kurtulmak hayırlı olacaktır.
ya bende cok merak ettimmmm.Ozelden anlatayim canim bu konuyla karismasin
Ya hu belki konu fake falan da her neyse ama sizin tezler gerçekten saçma. 3 yaşında oğlum var 2 yaşına kadar hiç uyumazdı geceleri sureklı gece uyanırdı 5 kere mı 10 kere mı sayamazdım. arkadsaslarımın emmeyen çocukları bile gece uyumuyo hala ,her çocuk bir mi Allah aşkına 2 çocuk büyüttünüz diye açılın ben doktotrum modundasınız.Size guluyorum .Tezimi çürütmek için ben sadece yorumunda bağıran ve gücünü kelimelerle değil ünlemlerden almaya çalışan bi kadın görüyorum .
Eksik ifade etmiş olabilirim .1.5 yaşında keser demek istemedim. 1.5 yaşına gelmiş bi bebek için artık 2 yaşına yaklaşıyor nasıl ayiracagim diye düşünülmeye başlanır .Kocasi durduk yere terkeden acılı bi kadın için kocasından için iki kelam etmezken konuyu acindırmak için sanki kundakta süte muhtaç bi bebek varmış gibi yazması gibi ayrıntılara dikkat çekmek istedim ben .
Ki şuan üye son yorumları ile de köşeye sıkıştığı için kendini ele veriyor .Hala inandırıcilik sağlamak için bebeğim uyuyor diyor .Bebeğin var nasıl yazıyorsun diyenler olur diye de o uyudugu için ben yazıyorum demek istiyor .Ekliyor telsiz var elimde ..Oysa kimse bebek ile ilgili birşey sormuyor.Ve üstüne ekliyor şimdiye 40 kez uyanırdı oysa bilmiyor 1.5 yas bi bebek 40 kez uyanmaz sut icin .Küçük bebekler bile ay geçtikçe uyanmaksızın uyuma süreleri artar .
2 çocuk büyüttum herşey de yanıldım diyelim .Üye son mesajlar da inandiricilik için bebekten bahsediyor.Oğlum emziriyorum şimdi.sonra oğlum uyudu ve ama hala koca ile ilgili bi yorum yok . üretimi durdu kaçması lazım zaten hepi topu yazdıkları belli bi iki birşey daha belirtti ve iyi kocam yatti ben de uyuyorum dedi ve gitti.Oysa profilinde hala aktif .
Konu açan kişi belki ilk hesabı ama benim için rahat konu kesinlikle sahte .İlk defa bi konu için bu şekil yorum yaptım okudum konu ssahte ama sütten vurarak insanları o anlıkta üzdüğü için yemin ederim dayanamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?