Anladim belki hayatinda biri var . Kimse duymasin itibari dusmesin diye bu yolu secmis olabilirMemurmuş sanırım
Anladim tesekkur ediyorumMemurmuş sanırım
E o x sitedeki herkes konu sahibinin babasının oğlu mu ? Bir kişi de çıkıp sizi trollüyor demez mi ? İlginç!Arkadaslar ziyaretçi sayısının fazla olması şu, x sitenin bir üyesi ben kk'yı trollemeye gidiyorum, konu da şu diyor, merak eden geliyor, ziyaretçi sayısı normalin üstünde oluyor.
Kara Turna sen ne diyorsun ya ? Ne büyük acılar yaşamışsın böyleBüyük kızımı kaybettğimde küçüğü tam 1buçuk yaşındaydı. Evladımın acısını yaşarken dua ettim hep, Allahım lütfen ben zaten imtihanımı yaşıcam en acı haliyle ama diğer yavrumun nasibini kesme diye.
Yazdıkları şimdiye kadar okuduğum en acıklı boşanma hikayesi.
Hatta küfretmeyişi hala sevgisini anlatışı hepşi büyük bi travma hali sanki. Siz ayrılırken kurtulmak gibi düşünceler hissettiğiniz için belkide şok hali size ruhsuz geldi bilmiyorum ama en azından biraz bekleyip sonra içimizdekileri söyleyebiliriz.
Kızlar isim var çok şükür ailemin durumu da iyi. Ben onunla aldığım kıyafetlerimi bile almam almicam da yarın konuşsun avukatla çalıştığım kurum da bende gorusucem ilgili yerlerle. Ama nasıl ya. Nasıl yani kime izah edicem bide ben hala inanmıyorum nasıl anlticam. Oğlum uyandı emziriyorum şuan bi yandan da içimi topalrayip yazmaya çalışıyorum
Eski konusuna da baktım şimdi, bana pek fake gibi gelmediE o x sitedeki herkes konu sahibinin babasının oğlu mu ? Bir kişi de çıkıp sizi trollüyor demez mi ? İlginç!
Benim o kadar vaktim yok ,yarın için hazırlanıyorum, bir yandan da konuyu takip ediyorum :) ama merak etmedim değil :) işimi bitirince bakacağım . Bir de bugünün yarını var .döner dolaşır ,yarın yalanım beni bulur diyip bu kadar dalavere ceviremezdim herhalde ...Eski konusuna da baktım şimdi, bana pek fake gibi gelmedi
Seni aldattı da HİV falan mı bulaştı acaba gebermeyesiceyeBana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
Mesaj tekrarıBana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
O nasıl çirkin bir ithamdir yaa ? Buna sen mi karar veriyorsun ? Lütfen haddini bil ! Kimi anne 6 aylık sütten keser kimi 2 yaşında .bu tercih ve zorunluluk meselesidir, irdelemek kimseye düşmez. Kaldı ki bebeğim 2 yaşında ve ben daha yeni sütten kesmeye çalışıyorum . Burdaki bütün üyeler akilsiz, bir tek sen gördün Fake yi trolü! !!!!!!!
88 ziyaretçiden biri benim mesela.
Çünkü çevrimiçi durumum görünmüyor forumda, öyle seçtim ayarlardan
Dolayısıyla konu beni ziyaretçi olarak algılıyor.
Ne saçma olmadık şeylerden hayal kurup kurup konulara fake yazıyorsunuz
Konu sahibinin bir derdi varsa yirmiye katlıyorsunuz
Sizinle mi uğraşacak bir de
Onlara eğitimi verilir,ikaz edilir.Dikkat ederler yani.Seni aldattı da HİV falan mı bulaştı acaba gebermeyesiceye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?