Eşimle konuşmamız

evden gidip aldattığı kişiyle güven tazelemiş ,ondan aldığı gazla tehdit etmiş belli..hakkını al ve yüzünü görmesine,sesini duymasına asla izin verme.senin verdiğin huzur ve rahatlık fazla olmuş ki bazı şeylere fırsat bulmuş.tavana vurmuş egosu, dilerim en kısa zamanda dibe vurur.daha fazla konuşmasına müsade etme.o kim ki acır gibi ağlıyor,akıl veriyor.acınması gereken o ucuz şahsiyet

Arkadaslar ziyaretçi sayısının fazla olması şu, x sitenin bir üyesi ben kk'yı trollemeye gidiyorum, konu da şu diyor, merak eden geliyor, ziyaretçi sayısı normalin üstünde oluyor.
E o x sitedeki herkes konu sahibinin babasının oğlu mu ? Bir kişi de çıkıp sizi trollüyor demez mi ? İlginç!

Kara Turna sen ne diyorsun ya ? Ne büyük acılar yaşamışsın böyle Allah yardımcın olsun ! Cennette bulusursun insallah kuzunla. ..

öyle yapma alabileceğin ne varsa al.. ihtiyacın yoksa parayı bağışlarsın bir yerlere.. eşyaları da ihtiyacı olan birine verirsin..

evden giden de sen olma bırak gidiyorsa o gitsin, sadece sen yoksun çocuğun da söz konusu unutma lutfen..

çok değil pişman olup kapına gelecek zaten, bunu da biliyor ama iş işten geçmiş olacak..

Su adami surundurun evlilik cocuk oyuncagi degil ki pat bitti deyince bitsin nekadar acimasiz hayatinda birisi olmasa bir erkek kolay kolay duzen bozmaz siz cocugunuza adicaksiniz o gununu gun edicek mallari bolusmeyin gerekirse aldattigini ortaya cikartin herseyini alin yok oyle birdunya ortada 1bebe var sevgim bitti agzini burnunu dagitirim lan ben o adamin

Bnce bi başka kadın var. Herrrrrşeye hazır ol.

88 ziyaretçiden biri benim mesela.
Çünkü çevrimiçi durumum görünmüyor forumda, öyle seçtim ayarlardan
Dolayısıyla konu beni ziyaretçi olarak algılıyor.

Ne saçma olmadık şeylerden hayal kurup kurup konulara fake yazıyorsunuz

Konu sahibinin bir derdi varsa yirmiye katlıyorsunuz

Sizinle mi uğraşacak bir de

Eski konusuna da baktım şimdi, bana pek fake gibi gelmedi
Benim o kadar vaktim yok ,yarın için hazırlanıyorum, bir yandan da konuyu takip ediyorum :) ama merak etmedim değil :) işimi bitirince bakacağım . Bir de bugünün yarını var .döner dolaşır ,yarın yalanım beni bulur diyip bu kadar dalavere ceviremezdim herhalde ...

Sende gurur yok mu pisleşirim diyen bir adam(!) için yapılacak şey dimdik güçlü durmaktır. Sevgi mevgi her şeyi unutun çünkü sonra acı azalıp bittiğinde niçin o kadar küçülmüşüm ki ne gerek varmış diyor insan.

Size guluyorum .Tezimi çürütmek için ben sadece yorumunda bağıran ve gücünü kelimelerle değil ünlemlerden almaya çalışan bi kadın görüyorum .

Eksik ifade etmiş olabilirim .1.5 yaşında keser demek istemedim. 1.5 yaşına gelmiş bi bebek için artık 2 yaşına yaklaşıyor nasıl ayiracagim diye düşünülmeye başlanır .Kocasi durduk yere terkeden acılı bi kadın için kocasından için iki kelam etmezken konuyu acindırmak için sanki kundakta süte muhtaç bi bebek varmış gibi yazması gibi ayrıntılara dikkat çekmek istedim ben .

Ki şuan üye son yorumları ile de köşeye sıkıştığı için kendini ele veriyor .Hala inandırıcilik sağlamak için bebeğim uyuyor diyor .Bebeğin var nasıl yazıyorsun diyenler olur diye de o uyudugu için ben yazıyorum demek istiyor .Ekliyor telsiz var elimde ..Oysa kimse bebek ile ilgili birşey sormuyor.Ve üstüne ekliyor şimdiye 40 kez uyanırdı oysa bilmiyor 1.5 yas bi bebek 40 kez uyanmaz sut icin .Küçük bebekler bile ay geçtikçe uyanmaksızın uyuma süreleri artar .

2 çocuk büyüttum herşey de yanıldım diyelim .Üye son mesajlar da inandiricilik için bebekten bahsediyor.Oğlum emziriyorum şimdi.sonra oğlum uyudu ve ama hala koca ile ilgili bi yorum yok . üretimi durdu kaçması lazım zaten hepi topu yazdıkları belli bi iki birşey daha belirtti ve iyi kocam yatti ben de uyuyorum dedi ve gitti.Oysa profilinde hala aktif .

Konu açan kişi belki ilk hesabı ama benim için rahat konu kesinlikle sahte .İlk defa bi konu için bu şekil yorum yaptım okudum konu ssahte ama sütten vurarak insanları o anlıkta üzdüğü için yemin ederim dayanamadim

Son düzenleme:
Bence geri gelecek o adam ben sana söyleyeyim
Laflarından ve tavırlarından bunu sezdim

Ama gelirse kabul etme derim
Yok ille edeceğim dersen de şu aşamada geri dönmesi için yapman gereken yüz vermemek olur
Sen üstüne gittikçe kaçacak gibi duruyor, öyle de yapıyor
Sen ilgisiz, soğuk olmalısın artık

Geri dönmesini istemesen bile, soğuk ol
Biraz da o tatsın kendi tavırlarını bakalım

Konu sahibi. Bazi erkekler boyledir. Evliligin çocuğun getirdiği sorumluluklari kaldirmayip bekar hayatinda ki o rahat günleri ozlerler ve bu sebeple bazi sıkıntılar yasatirlar eslerine. Ben sizin yerinizde olsaydim madem benden bosanmak istiyorsun cek git derdim. Hem bosanmak istiyor hem iceriye girip yatiyor. Onu evde barindirmaniz bile hata. Siz ona karsi sert ve güçlü durun onu evden atin bakin 3 gün sonra nasil kapiya dayanıyor. Ayrica bosanma durumunda da hicbirseyden taviz vermeyin. 5 yillik surenin altindaki evliliklerde hakimler kolay kolay anlasmali bosamaz bu bir. Ayrica cocugun giderlerini o da karsilamak zorunda bu da iki. Cok sıkılan sizi sevmeyen adam mali mülkü düşünmez bu da üç. Bütün haklarinizi talep edeceksiniz bu da dört. Bu soylediklerimi düşünün ve onu hemen bu evde çöpün bile kalmayacak bir daha seni gormiyim deyip kapinin onune koyun.

Inan simdi buraya "fake paranoyasiyla bir konu sahibini daha mi harcadiniz" yazacaktim, yorumunu gordum.
Biktim ben bu her 3 konudan birinde 10 sayfa fake bagirtilarindan. Fake olacak bir sey yok.

Diger odaya geçmiş ya gönlünü kaptirdigiyla rahat konuşmak içindir. Ben olsam basar odayi elinden alirdim bi o telefonu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…