Eşimle konuşmamız

konunuzu yeni gördüm
ne kolay erkeklere ne kolay
malesef bana da başka kadın gibi geldi
günahı boynuna

kolay kolay boşanmayın bence iyice bir araştırın
Allah yardımcınız olsun

Evet sanırım dediğiniz gibi rahat yaşamak istiyor
Onunla konuşmaya çalışma bence artık. İyice kendini bir şey zannedecek. Merak etmeyin bundan daha bile mutlu olursunuz. Ona muhtaç değilsiniz. Kendisi kaybetti. Bir an önce tayin de isteyin gidin. Onu acele yapmanın yolu var mı böyle durumlarda bilmiyorum. Sizin annenin babanız baksın çocuğa onunkiler değil.
Hepsi kaybetsin.
Karısını bırakmayı anlıyorum sevmiyor bilmem ne tamam, ama insan çocuğunu bırakır mı daha yeni baba diyorken.
Hiç kalbi yokmuş.

her şeyi silip atması bu kadar kolay mı?
eğer manevi olarak güçlü hissediyorsan süründür, derim. ona rahatlık verme. eğer çirkefleşirse, en azından daha kolay soğursun eşinden.

Nasil bu kadar rol yapabilmis ya nasill.. sabahina kadar gayet iyiydik diyosun.. cok sakin kalabilmissin helal olsun sana.

baba olacak insan musvettesi senin gibisini bulabilcrk mi bakalim mutlulugu huzuru. Iyice ogren herseyi. Aklinda soru isareti birakma.

Bunları konuştuktan sonra gitmiş oyun oynamıs, ruhsuz

Allah yardımcınız olsun hiç kolay değil, inş öyle değildir ama benim aklıma da başka biri olabileceği geldi. Aşk bitiyor yıllar geçiyor da insanlar evliliklerini bitirmiyor bu sebeple. Bazı duygular sevgiye veya alışkanlığa dönüşüyor.Sevgili falan olsanız anlarım da ortada minicik bebek var şaka gibi. Eğer hayatında biri varsa ihanet vs. İcin boşanırken tazminat ödememek icin böyle yapmış olabilir. Gizlice takibe alıp hatta profesyonel birini tutup takip ettirip gerçekleri öğrenebilirsiniz. İhanet varsa da canına okuya okuya boşanırsınız. İhtiyacınız olduğu icin değil belki ama yanına kalmasın diye. İhanet yoksa da ki inş yoktur, depresyon durumu vs. Olabilir.

Fake olduğunu düşünüyorsanız şikayet et butonu var, yada yazmazsınız bu da bir seçenek. Ancak çıkarımlarınız çok komik. Çocuklar fabrika üretimi değildir. Siz iki çocuk büyüttünüz diye herkesin çocuğu aynı olacak diye bir kural yok. Kadın sıkıntısını paylaşıyor durumunu anlatıyor. Siz dedektiflik yapar gibi açık aramaya çalışmışsınız.

Konu sahibi eşiniz aldatıyor mu kesin değil bence, ancak kendinizi asla bırakmayın. İşiniz var bebeğiniz var. Güçlü olun. Bu tarz olaylar bende çok duydum etrafımda. Barışıp devam eden de oldu ayrılan da. Ancak barışanların hiçbiri de eskisi gibi olamadı ne yazık ki. Hakkınızda hayırlısı olsun

Evet sanırım dediğiniz gibi rahat yaşamak istiyor
kendisi çöpsüz üzüm olarak sefasını sürerken, sen evladına baba hasretini dindirecek yalanlar söylemek zorunda kalacaksın belki de.
o gününü gün ederken, sen evlenmek istediğin de evladın için kılı kırk yaracaksın her zaman her konuda.
o rahatlığı verme ona, süründür.

Sizi cok zor durumda bırakmış çok acı çektirmis. Mağdur olan sizsiniz küçük bebeğiniz ile ortada bırakmış sizi. Eşiniz vicdansız merhametsiz biri küçücuk bebeğinizi bile düşünmüyor..Size demem o bırakın sizi bebeginizi hic dusunmeyip başka maceralar düşünen birini kolay kolay affetmeyin.ne işler karsitirdigını ortaya çıkarın iz sürün..bulduktan sonra mahkemede herseyi ortaya dökün..kusura bakmasin kimse ama hayatta herseyin bir bedeli var siz sevginin bedelini ödüyorsunuz o da bu yaptığının bedelini ödemeli...birazda o zor durumda kalsın bundan sonra..maddi olarak karsi davada siz acin..

Dün gece konuyu okudum. Ne gece uyuyabildim ne kahvaltı yapabildim. Malesef böyle acı bir şeyi yaşamamak için bir yol yöntem yok. Hayat herkese kendi kendine yetebilmeyi, güçlü olabilmeyi bir şekilde öğretiyor.

Konu Sahibi boşanacagim sorun çıkarma pislesirim dışında bir açıklama yapmadı Mi ?

Güzelim bu adam başkasına saplanmış belli seni ve çocuğu basından atacak ki rahat rahat fink atsın.bak kardeşim aklı basında birine benziyorsun anlaşılan memursun da hiç takma iste tayinini ailenin yanınada değil küçük sahil kasabasına boşa bu gereksizide ama öyle kolay yapma bu işi totosundaki dona kadar al ki aklı basına gelsin.sonrada sal yularını gitsin kendi pisliklerinde boğulsunlar.bizim en büyük hatamız erkekleri dünyamızın merkezine koymak.ha buarada tayinin çıkıp gidene kadar da evinde kal bırak o gitsin kalsın nerde kalırsa

inFlamess Ben size katılıyorum. Fakat uzun uzun yazmayacağım gözlemlerimi. Bence inanmayaların yorum yapmamasını daha etik.. Hem yanılma payımız var, hem de verilecek tavsiye ve teselliler benzer durumlar yaşayanlara örnek olabilir.

Size nacizane tavsiyem, evet boşanin ama bu kolay olmasın o adam için.bir kadının ve bir çocuğun hayatını mahvetmenin maddi manevi bedelini odesin.muhtemelen bu durum başka bir kadınla ilgili asla taviz vermeyin ve muhatap olmayın.adam bir konuda doğru söylemiş bir gün geri dönerse (ki dönecektir) onu kovun.

40 sayfanın hepsini okumadım ne oldu ne bitti ama ilk sayfayı okuduğum kadarıyla Başkasıyla berabermiş gibi. Değilse bile başkasına aşık olmuş sanki. Vicdanı rahatsız ediyor sızlanması o yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…