- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
Onunla konuşmaya çalışma bence artık. İyice kendini bir şey zannedecek. Merak etmeyin bundan daha bile mutlu olursunuz. Ona muhtaç değilsiniz. Kendisi kaybetti. Bir an önce tayin de isteyin gidin. Onu acele yapmanın yolu var mı böyle durumlarda bilmiyorum. Sizin annenin babanız baksın çocuğa onunkiler değil.Evet sanırım dediğiniz gibi rahat yaşamak istiyor
her şeyi silip atması bu kadar kolay mı?Hayırlı sabahlar olsun inşallah dün gece tekrar gittim gururumu ayaklar altına alıp meğerse PC Dr oyun oynuyor savaş oyunu şaka gibi dimi. Yapma etme bak depresyon da olabilirsin dedim hayır bitti dedi salonun kapısını kapatıp gittim sabah kadar uyuyamadim. Bi uyandım 3 buçukta oğlumu emzirmek için sonra da uyuyamadım sabah ezanı okundu .. hemen sabah oldu sanki rüya mı diyorum gidip 2 kez eşime baktım yatıyor diğer odada. Gercek herşey napayim. Sabah oğlumu kaldırdım giydirdim babasının kapısına vurdu kapalı olunca ağladı açtım öptü hadi gidelim annem dedim.. suratına bike bakamadım çıktık. Ve en zoru kv gittim kapıyı çaldım açtı annem yavrum iyi niisi. Dedi sadece içeri geçtik konuştuk kuzum bize de net konuştu noldu aranızda dedi ne yapayım yavrum ben sizide silerim dedi yapacak bişey birakmadi bize dedi. Konuştuk k.pederim geldi yuva yıkan idame ettirmek kolay mı ona da soyleyim ne halt ediyosun us diye kızdı çıktı sigara içip geldi
Oğlum ordaki oyuncaklarla oynuyor bı taraftan ede gel diye dedesine o öyle dedikçe hepimiz mahvolduk.
Çıktım ise geldim annemi aradım söyledim şok oldu noldu annem diye soruyor ne diyim kızım aile terapisti falan dedi ama yok.
Şimdi baktım face ortaktır kapatmış WhatsApp i da son görülmeyi bide resmi kaldırmış kızlar icimde bişey var midem de bu ağırlık var ama sanki bomboş gibi çok kouyum
Bana bide dedi ki eğer bi gün pisman olup kapina gelirsem beni kov . Bu nedemek ya
Bunları konuştuktan sonra gitmiş oyun oynamıs, ruhsuzOnunla konuşmaya çalışma bence artık. İyice kendini bir şey zannedecek. Merak etmeyin bundan daha bile mutlu olursunuz. Ona muhtaç değilsiniz. Kendisi kaybetti. Bir an önce tayin de isteyin gidin. Onu acele yapmanın yolu var mı böyle durumlarda bilmiyorum. Sizin annenin babanız baksın çocuğa onunkiler değil.
Hepsi kaybetsin.
Karısını bırakmayı anlıyorum sevmiyor bilmem ne tamam, ama insan çocuğunu bırakır mı daha yeni baba diyorken.
Hiç kalbi yokmuş.
Allah yardımcınız olsun hiç kolay değil, inş öyle değildir ama benim aklıma da başka biri olabileceği geldi. Aşk bitiyor yıllar geçiyor da insanlar evliliklerini bitirmiyor bu sebeple. Bazı duygular sevgiye veya alışkanlığa dönüşüyor.Sevgili falan olsanız anlarım da ortada minicik bebek var şaka gibi. Eğer hayatında biri varsa ihanet vs. İcin boşanırken tazminat ödememek icin böyle yapmış olabilir. Gizlice takibe alıp hatta profesyonel birini tutup takip ettirip gerçekleri öğrenebilirsiniz. İhanet varsa da canına okuya okuya boşanırsınız. İhtiyacınız olduğu icin değil belki ama yanına kalmasın diye. İhanet yoksa da ki inş yoktur, depresyon durumu vs. Olabilir.İyi akşamlar herkese ..
Nerdeyse 4 yıllık evliyim. 1 bucuk yaşında bebeğim var. Eşim le bugün ailecek AVM ye gittik gezdik alışveriş yaptık yemeğimizi yedik gayet mutlu şekilde evimize döndük..
Suratı düştü eşimin bı anda oldu herşey neyin var bitanem iyi misin diye soruyorum yok falan diyor ama var bişey belli. O an içim çok kötü oldu kalbim ağzımdan çıkarcasına soruyorum hissettim galiba bilmiyorum. Anlatmaya başladı ..
Bana sevgisinin bittigini 3 4 ay dır rol yaptığını söyledi normal bir konu konuşur gibi başladı arada ağlamaklı oldu hatta ağladı bende karşında sessizce dinleyip ağladım.. Arkadaş ina gidip dertlesecegini söyledi .. gece eve gelcek misin diye sordum evet deyip gitti asansör kapısı kapanırken ağlamaya başladı gördüm.
Ailem farklı şehirde arayamadim. Kv çok severim onu arayıp anlattım şok oldu bekle kızım biz konuşuruz dedi onlara da gidip anlatmamis.aradi az önce kv iyi misin diye beklememi söyledi eşim erkek kardeşi ni arayıp dertlesmis onu falan söyledi.
Bu gece eve gelir mı bilmiyorum kardeşine arkadaşımda kalacağını söylemiş.. bebeğimi uyuttum bekliyorum napacagimi bilmiyorum
Fake olduğunu düşünüyorsanız şikayet et butonu var, yada yazmazsınız bu da bir seçenek. Ancak çıkarımlarınız çok komik. Çocuklar fabrika üretimi değildir. Siz iki çocuk büyüttünüz diye herkesin çocuğu aynı olacak diye bir kural yok. Kadın sıkıntısını paylaşıyor durumunu anlatıyor. Siz dedektiflik yapar gibi açık aramaya çalışmışsınız.Size guluyorum .Tezimi çürütmek için ben sadece yorumunda bağıran ve gücünü kelimelerle değil ünlemlerden almaya çalışan bi kadın görüyorum .
Eksik ifade etmiş olabilirim .1.5 yaşında keser demek istemedim. 1.5 yaşına gelmiş bi bebek için artık 2 yaşına yaklaşıyor nasıl ayiracagim diye düşünülmeye başlanır .Kocasi durduk yere terkeden acılı bi kadın için kocasından için iki kelam etmezken konuyu acindırmak için sanki kundakta süte muhtaç bi bebek varmış gibi yazması gibi ayrıntılara dikkat çekmek istedim ben .
Ki şuan üye son yorumları ile de köşeye sıkıştığı için kendini ele veriyor .Hala inandırıcilik sağlamak için bebeğim uyuyor diyor .Bebeğin var nasıl yazıyorsun diyenler olur diye de o uyudugu için ben yazıyorum demek istiyor .Ekliyor telsiz var elimde ..Oysa kimse bebek ile ilgili birşey sormuyor.Ve üstüne ekliyor şimdiye 40 kez uyanırdı oysa bilmiyor 1.5 yas bi bebek 40 kez uyanmaz sut icin .Küçük bebekler bile ay geçtikçe uyanmaksızın uyuma süreleri artar .
2 çocuk büyüttum herşey de yanıldım diyelim .Üye son mesajlar da inandiricilik için bebekten bahsediyor.Oğlum emziriyorum şimdi.sonra oğlum uyudu ve ama hala koca ile ilgili bi yorum yok . üretimi durdu kaçması lazım zaten hepi topu yazdıkları belli bi iki birşey daha belirtti ve iyi kocam yatti ben de uyuyorum dedi ve gitti.Oysa profilinde hala aktif .
Konu açan kişi belki ilk hesabı ama benim için rahat konu kesinlikle sahte .İlk defa bi konu için bu şekil yorum yaptım okudum konu ssahte ama sütten vurarak insanları o anlıkta üzdüğü için yemin ederim dayanamadim
kendisi çöpsüz üzüm olarak sefasını sürerken, sen evladına baba hasretini dindirecek yalanlar söylemek zorunda kalacaksın belki de.Evet sanırım dediğiniz gibi rahat yaşamak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?