Eşimle konuşmamız

Eger biri varsa
Daha pislik olurum derken. Ben seni seviyorum ayrılmak istiyorum dersem yani şimdi anlaşıp orda tam tersini yaparsam pislik yapmış olur musum o da daha beterini yapar beni süründürurmus.
wayy be birde hemen tehditler .erkeklerşn kimyası bozuk resmen.boşanırken bari adam olun!!!

bu kadar kısa suree sevgısı bıttı ıse ve genel anlamda evlılıgınızde sorun teskıl eden bırseyler yoksa kesın hayatında başka bırı var , zaten bırı var yada yok benı sevmedıgını soyleyen bır adamla aynı çatı altında yaşayamam ben, bence ailesine konuyu açmak yerine alıp karşınıza son kez konuşun ve bu işi bitirin...

Hayırlı sabahlar olsun inşallah dün gece tekrar gittim gururumu ayaklar altına alıp meğerse PC Dr oyun oynuyor savaş oyunu şaka gibi dimi. Yapma etme bak depresyon da olabilirsin dedim hayır bitti dedi salonun kapısını kapatıp gittim sabah kadar uyuyamadim. Bi uyandım 3 buçukta oğlumu emzirmek için sonra da uyuyamadım sabah ezanı okundu .. hemen sabah oldu sanki rüya mı diyorum gidip 2 kez eşime baktım yatıyor diğer odada. Gercek herşey napayim. Sabah oğlumu kaldırdım giydirdim babasının kapısına vurdu kapalı olunca ağladı açtım öptü hadi gidelim annem dedim.. suratına bike bakamadım çıktık. Ve en zoru kv gittim kapıyı çaldım açtı annem yavrum iyi niisi. Dedi sadece içeri geçtik konuştuk kuzum bize de net konuştu noldu aranızda dedi ne yapayım yavrum ben sizide silerim dedi yapacak bişey birakmadi bize dedi. Konuştuk k.pederim geldi yuva yıkan idame ettirmek kolay mı ona da soyleyim ne halt ediyosun us diye kızdı çıktı sigara içip geldi

Oğlum ordaki oyuncaklarla oynuyor bı taraftan ede gel diye dedesine o öyle dedikçe hepimiz mahvolduk.
Çıktım ise geldim annemi aradım söyledim şok oldu noldu annem diye soruyor ne diyim kızım aile terapisti falan dedi ama yok.
Şimdi baktım face ortaktır kapatmış WhatsApp i da son görülmeyi bide resmi kaldırmış kızlar icimde bişey var midem de bu ağırlık var ama sanki bomboş gibi çok kouyum

Hayır severek evlendikten hala da seviyorum diyorum ya dün gece satılıyordu hatta bu sabah ben kahvaltı hazırlarken ekmek almaya gitti gitmeden önce sarıldı öptü anlayamiyorum

İnşallah düzelir ya ortada bebek var ya kolu mı öyle sevgi bitti, aşk uçtu çocuğa ilerde öyle söyler o zaman !! Sevgim bitti bı yüzden ayrı büyüdün saçmalık önde gideni diye bağırmak istiyorım , insanların psikolojisini anlayamıyorum büyük konuşmak istemiyorum ve pes diyorum

Kv neden ben sizi de silerim diyor. Ben burayı anlamadım.
Ayrıca benim eşim aynısını yapsa kv onu bir güzel döverdi.evet şaka yapmıyorum cidden döverdi

Diyelim eşine sevgin bitti çocuğuna da mı sevgin bitti be adam , boşanma olsa belki şehir değiştirecekler ve ayda yılda bir çocuğunu görebilecek ve daha 1 buçuk yaşında bi bebek . Hayatta iken kendinden mahrum bırakacak ve ne için ? Mutlu olmak istediği için !! erkekler ne de kolay vazgeciyolar çocuklarından , mantığı almıyor insanın

Demekki tamamen gözden çıkarmış... Bir hısımla söylemenin rahatlığı var resmen yoksa bir anda kimse öyle oradan buradan silip hayatına yeni sayfa açamaz, zamanında planlanmis ve düşünülmüş bişey belli ki ... Hiç taviz verme madem çok boşanmak istiyor bosansin ... Güçlü olmak zorundasın kimseye minnet eyleme hele ki öyle bir kocaya asla !

Konu sahibi , inşallah güzel haberler ile gelirsin bekliyorum hepimizin başına gelebilir gerçekten :

Eşim onlara sizi silerim demiş ugrasmayin demiş
Yuh artık gerçekten....adam mı bunlar ya.
Ben çok kişi tanıyorum boşanmış lar ama kv KB hala gerçek anne baba gibi davranıyor.
Çok kötü ana çevrenizdeki herkes vefasız

Kardesi ile mi ailesi ile mi ne dertlesti demistiniz sanirim..
O ne olduguna dair ailesine hic mi citlatmamiş yahu..

Kardesi ile mi ailesi ile mi ne dertlesti demistiniz sanirim..
O ne olduguna dair ailesine hic mi citlatmamiş yahu..
Bana bile hiç bişey belli etmedi ki ben hep çocuk ruhlu oldum sevdiğimi soyledm evde vurur kacardim sakalasirdik iyiki boylesin derdi. Hiç donuk olmadım yani anlatamıyorum midem çok bulanıyor

Eşim onlara sizi silerim demiş ugrasmayin demiş
ayni olayi bi akrabamiz yaşadı. malesef adamin sonradan huyu suyu değişti. rahat yaşamak istiyormus. monoton huzurlu aile yaşantısı istemiyormuş. aşk ariyormus macera ariyormus boşanmadan yaparsa aldatmis olacakmis öyle daha mi iyiymis vs diye diye boşandı harika bi evlilikleri vardi karisi harika bi insandi manken gibiydi üstelik kariyer sahibi bi kadin. Bu adamlara rahat batiyor valla bi de bebek var yaa Allah ıslah eylesin ne diyelim

Evet sanırım dediğiniz gibi rahat yaşamak istiyor

Sabah bir şey söyledi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…