Eşimle konuşmamız

Benım kv de oyle yapardı kesın suan her ne olursa benım arkamda dururlar ama oylr bı durumda ogullarının arkasında olurlar emınım..
Arkasinda durmak zorundalar dedem bu işin tersini yaptı gelininden yana olup oğlunu kovdu evden 20 yildir amcam kayıp ara sıra arar sadece o yengemde bosanmadi kocasini bekledi.bir sürü sacmalik oldu herkes evladina sahip çıksın bence..

Kızlar dua okuyun lütfen izin alamam. İzinler kapalı ydi en son referandum dan dolayı sanırım bı hafta daha beklicem. Sonra da ne olur bilmiyorum herkes bekle diyor. Aileler. Elimde sürekli telefon uyandı sıpa hemen onunla oynayım bira.z Allah a emanet olun

Sizin ailenize şaşırdım ben eylül hanım. Yani şimdiye gelip orayı basmış olmaları lazımdı. Bu ne pişkinlik diye.sanirim aileden destek göremeyen birisiniz.zira benim babam olsaydı şimdiye eşime sopayla baya bir dövmüştü.
Çünkü zamanında benim anamı aglatirsan bende senin ananı ağlatırım demişti.
Şimdi sizin hiç mi babanız anneniz abiniz dayının amcanın yok.cok tuhaf....

Bu nasil kv kp hic anlamadim hic duymadim boyle bi sey.Yani kabullenselerde senin yanina gelmeleri lazim yuh yani bi de sen ariyosun surekli onlari da arama bence.

durumun çok zor Allah yardımcın olsun ama eşin netmiş ve sende üzerine düşme artık kv ve kplede görüşme seni merak eden zaten evine gelir çocukla tek başına ne yapıyorsun diye, memurdun sanırım tayinini ailenin olduğu yere aldır aklı başına gelirse zaten arar sorar ama şu an sizi düşünmüyor çok iyi niyetli olma bundan sonra evladın için

Eşimin kız kardeşi lisede son sınıf. Kv demde oğlunu kaybetmek istemiyor

Yani gelininin, torununun yanına gelince oğlunu mu kaybedecek. Kabullenmişler sanırım boşanmanızı. Aile olmak gerçekten bu kadar basit olmamalı. Bu dönemde anneniz, kız kardeşiniz en azından yanınıza gelsin çocuğu da götürüp oraya bırakmak zorunda kalmayın. Biraz mesafeli olmanız gerektiğini düşünüyorum.

Annemin kız kardeşimin haberi var ama babama söylemedim. Belki geri döner diye .. eşimin ailesi de benim ailemin haberi yok biliyorlar.

Iki gundur takipteyim ilk defa yaziyorum.

'Belki doner diye...' hala neyi umut ediyosunuz anlamadim. Yani donse bile bu 2 gunu tamamen silip hicbir sey olmamis gibi devam edebilecek misiniz?

Ki zaten donmeyecek, kabullenin bunu. Babaniza da soyleyin, yaniniza cagirin ailenizi. Anneniz nasil gelmedi ogrendikten sonra ben anlamadim. Allah korusun benim kizim ayni sorunlari yasayip beni arayacak, isimi gucumh birakir aninda giderdim veya benim annem olsa o da oyle yapar.

Dimdik, guclu, ayaklarinin ustunde durmak varken, neden boyle caresiz, gariban bi hava verip aciyosunuz kendinize aklim almiyor.

Dunyanin sonu degil, ilk bosanan cift siz degilsiniz, son da olmayacaksiniz.

Lutfen artik toparlanin ve bosanma surecinde alabileceginiz her seyi almaya bakin, hayatin asil gercegi bu..

Ayy sinirimi bozdu bu adam benim.

Polissiniz sonuçta bu adamın peşine birilerini takın, takip ettirin, aldatıyor muhtemelen. Bunu kanıtlayınca da donuna kadar alın. Adam farkında malın mülkün gideceğinin çekişmeli boşanırsan göz dağı vermiş. Bu ne yaa, sinme bacım, al çatır çatır malını. Sen bir çocukla elin bağrında gezerken bu adam rahat rahat boşanacak, yaptığı kar kalacak öyle mi? Bu en mütevazilik, ayy yok çekişmeli boşanamam, hemen boşarım falan. Yok öyle yaa, önce şu aldatma olayını netleştir, sonra da iyi bir avukat bul her şeyi üstüne al, sat git babanın evine.

çekişmeli bosaninca mallar nasıl kadının olacak yine aynı paylaşım yapılır yüzde elli yüzde elli

Annesi , babası , boşanmak istiyor diye neden oğullarını silsinler? Hiç öyle şey mi olur? Neden yapsınlar bunu? Tabiki boşansın istemezler, üzülürler bu duruma ama oğullarını silsinler diye bir şey yok, kimse yapmaz bunu. Siz kendinizi yerine koyun, oğlunuz, kızınız, ben boşanmak istiyorum, mutlu değilim dedi diye, hemen siler misiniz onu? Bir daha görüşmez misiniz? Boşanma zamanları taraflar böyle olmasını istiyor ama olmaz tabiki. O onların çocuğu, boşansa da aldatsa da, cinayet de işlese, onların evladı...

Daha önce yazmıştım, bu olayın aynısı arkadaşımın başına geldi. Ortada hiçbir şey yokken, kavga bile yokken, eşi bir gün geldi, ben boşanmak istiyorum artık seni sevmiyorum dedi, 1 haftada boşandılar. Adamın annesi birkaç gün gelip gitti kızın evine, ağladı sızladı ama şimdi canım oğlum modunda tabiki.

Doğru söylüyorsunuz o çok net . Kayınpeder imi aradım. Çok net kızım . Beni bile karsisina aldı. Bisey hissetmiyorum artık ona karşı diyomus. Bekle diyor ben biseyler yapmaya çalışıyorum falan dedi. Bide benimle ayrı konuscakmis ne konuscagini bilmiyorum.

bak sana tavsiyem bir avukat bul ya da evde sen kendin internetten bul örneğini bir anlaşmalı boşanma protokolü hazırla
istediğin tazminatı nafaka yi yaz
sonra da koy önüne madem çok kararlı sin imzala başvuralim de muhakkak o tazminatı vermek istemeyrcgi için imzalamaz imzalamazsa da buyur adliye git aç davayı bakalım hangi hakim bizi bosuyormus deutlaka adam o arada asıl kişiliğini gösterir
yani ben olsam böyle yapardım

çekişmeli bosaninca mallar nasıl kadının olacak yine aynı paylaşım yapılır yüzde elli yüzde elli

Anlaşmalı ile çekişmeli arasındaki mal paylaşımında fark ne? Anlaşmalı da tazminat talep edemezken çekişmeli de edebiliyorsun. Öyle değil mi? Yanlış biliyorsam da düzeltebilirsiniz. Bayanın aldatmayı kanıt gösterip mal talep etmesi hangi tür dava oluyor?

Sizin ailenize şaşırdım ben eylül hanım. Yani şimdiye gelip orayı basmış olmaları lazımdı. Bu ne pişkinlik diye.sanirim aileden destek göremeyen birisiniz.zira benim babam olsaydı şimdiye eşime sopayla baya bir dövmüştü.
babadan neden gizledikleri de meçhul.

ailesi de yuva kurtulsun mantığında galiba.

ya da konu sahibi, siz gelmeyin ben çözeceğim dedi. ki öyle dese bile, annenin uçup gelmesi lazımdı bence.

Konuyu sabote etmek için yazmıyorum kizlae asla...ama benim bu konuya inancım kalmadı maalesef.

Anlaşmalı ile çekişmeli arasındaki mal paylaşımında fark ne? Anlaşmalı da tazminat talep edemezken çekişmeli de edebiliyorsun. Öyle değil mi? Yanlış biliyorsam da düzeltebilirsiniz. Bayanın aldatmayı kanıt gösterip mal talep etmesi hangi tür dava oluyor?

hiç fark yok
hatta cekismeli süre ve yipraticilik bakımından dezavantajli
aldatmayı kanıt gösterip mal talep edile bir dava türü yok
ancak tazminat isteyebilir
onu anlAsmalıda da yapabiliyor

babadan neden gizledikleri de meçhul.

ailesi de yuva kurtulsun mantığında galiba.

ya da konu sahibi, siz gelmeyin ben çözeceğim dedi. ki öyle dese bile, annenin uçup gelmesi lazımdı bence.
Kesinlikle ya...ben kendi annemden anlatayım sesimi telefonda durgun duysa uçacak hale geliyor bu nedir ya..kızları ne halde daha kendi ailesinden gelen goden yok.kaldi ki karşı tarafın ailesi ile konuşan yok.zaten benim fikrim problemli bir evlilikleri varmış.konu sahibi daha önce eşiyle yeterli vakit gecirmediginden dert yanmış zaten.

Hiç duymadım o duayı ama şuan regl yım okuyabilir miyim bilmiyorum
ben de çok bilgi sahibi değilim bu konuda. ama o dua... bildiğin dua yani. insan regl olunca dua edemez mantığı saçma geldi şimdi bana. bence okunur.. bak bi dene. zaten duanın içeriğini görünce anlayacaksın beni.

Gelecegi saati biliyor musun git en guzel kiyafetini giyin parfumunu sık oglusunu giydir atin kendinizi disariya alisveris yap yiyecek icecek giysi vs. Al.
Bu gelsin sizi bulamasin arayinca da geliyoruz yoldayiz yetisicez de sanki önemli işlerin varmiş gibi yap çık karşısına mutlu pozlarla... ayaktayim güclüyüm imaji ver. Canı sıkılmazsa ben de hasat değilim. Konunun hepsini okuyamadim ama bunu yap.

evet yani bu bir gün elbise alma, bir gün kıyafet alma bahane eder gibi. Sanki yarattığı enkazı kontrol etmeye geliyor Denetim memuru......

Konu sahibi gerçekten giyin süslen güçlü ol mümkünse. neden mi?

''Ah benim karım hala dimdik ayakta, güçlü ve yıkılmadı. Aciz olan benim. aptal olan benim.
Böyle bir insanın yanında duramadım beceremedim diye yesin bitirsin kendini...''

valla sinirlendim şuan.

Eşimin kız kardeşi lisede son sınıf. Kv demde oğlunu kaybetmek istemiyor
Oğlunu kaybetmeyecek ki niye dik durmuyor, bu ne saçma iş , Benim oğlum böyle bişey yapsa yüzleştirir konuşurum ne yapıyorsun diye, yada gelin torunla yalnız, gider kontrol ederim, sizin Kayınvalide ya çok pısırık yada razı
Annemin kız kardeşimin haberi var ama babama söylemedim. Belki geri döner diye .. eşimin ailesi de benim ailemin haberi yok biliyorlar.
Söyle Artık canım, sende bi ana baba evladısın, seni sahipsiz görmesinler ,topla aileni arkana
Aynı şeyi düşünüyorum
Iki gundur takipteyim ilk defa yaziyorum.

'Belki doner diye...' hala neyi umut ediyosunuz anlamadim. Yani donse bile bu 2 gunu tamamen silip hicbir sey olmamis gibi devam edebilecek misiniz?

Ki zaten donmeyecek, kabullenin bunu. Babaniza da soyleyin, yaniniza cagirin ailenizi. Anneniz nasil gelmedi ogrendikten sonra ben anlamadim. Allah korusun benim kizim ayni sorunlari yasayip beni arayacak, isimi gucumh birakir aninda giderdim veya benim annem olsa o da oyle yapar.

Dimdik, guclu, ayaklarinin ustunde durmak varken, neden boyle caresiz, gariban bi hava verip aciyosunuz kendinize aklim almiyor.

Dunyanin sonu degil, ilk bosanan cift siz degilsiniz, son da olmayacaksiniz.

Lutfen artik toparlanin ve bosanma surecinde alabileceginiz her seyi almaya bakin, hayatin asil gercegi bu..
+1500

Back
X